cwietka ja miałam tylko jedne dżinsy ciążowe firmy bella mama rozmiar XXS . Tylko jedne bo 200 zł kosztowały . Wszystkie inne firmy chyba nie przewidziały, że kobiety o naszych wymiarach też zachodzą w ciążę . I tak jak ty większość czasu chodziłam w leginsach i tunikach - ślicznie, wygodnie i za grosze można na ciuchach dostać.
reklama
Thinka - ja myślę, że my się wymiarami kwalifikujemy do "nieletnie matki" ;-)
Ja nawet nie patrzyłam na spodnie powyżej 100 zł. Gruba przesada - taka cena za coś w czym człowiek pochodzi 4-5 miesięcy A z legginsów korzystam cały czas :-) Sukienki ciążowe tez mogłabym nosić, ale jakoś mnie od nich odrzuca
No ale gorsza sprawa była ze stanikiem do karmienia - poniżej 75 nie było NIC
Ja nawet nie patrzyłam na spodnie powyżej 100 zł. Gruba przesada - taka cena za coś w czym człowiek pochodzi 4-5 miesięcy A z legginsów korzystam cały czas :-) Sukienki ciążowe tez mogłabym nosić, ale jakoś mnie od nich odrzuca
No ale gorsza sprawa była ze stanikiem do karmienia - poniżej 75 nie było NIC
Ostatnia edycja:
krolcia
Fanka BB :)
To ja się przyłączam to słów Bodzi, w rozmiarze większym też trudno coś znaleźć w rozsądnej cenie.
a ja teraz jestem większy rozmiar wrrrrr i też mi coś fajnego i niedrogiego trudno znaleźć
cześć z rana:-)
dziś wyjazd, zaraz zakończę pakowanie, niby tylko do niedzieli, a tony kalmotów trzeba spakować
kawałek drogi będę prowadziła
nie wiem, czy u teśców będziemy mieli internet, jeśli tak, to się jeszcze zamleduję, jak nie - to miłego weekendu:-)
cześć z rana:-)
dziś wyjazd, zaraz zakończę pakowanie, niby tylko do niedzieli, a tony kalmotów trzeba spakować
kawałek drogi będę prowadziła
nie wiem, czy u teśców będziemy mieli internet, jeśli tak, to się jeszcze zamleduję, jak nie - to miłego weekendu:-)
Spać w wolne do 7??? AKURAT!! Moze chocby do 6 jak w normalny dzień? MARZENIE!! I to wcale nie juior mnie obudził, on dopiero wstal przed 10 min. tylko Lolo od 5 "Mamo zaraz będzie jasno, "Mamo pora wstawać", "Mamo siku", "Mamo jeśc" WRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRr Jestem mega zła!!!
U
użytkowniczka r
Gość
Hello
A mi smutno bo mężuś wyjechał i wróci późno,pewnie wieczorem,a myślałam że spędzimy miło długi week no i też nie wiadomo czy idzie jutro do pracy czy nie,to zależy od niego i wspólnika czy otwierają,mam nadzieje że nie :/
A mi smutno bo mężuś wyjechał i wróci późno,pewnie wieczorem,a myślałam że spędzimy miło długi week no i też nie wiadomo czy idzie jutro do pracy czy nie,to zależy od niego i wspólnika czy otwierają,mam nadzieje że nie :/
krolcia
Fanka BB :)
Hej.;-)
Nam pobudkę zaserwował maluch. Dziś noc w łóżeczku, aczkolwiek przebudził się około 23 i już myślałam, że wezmę go do łóżka ale wytrwałam zatykając uszy poduszką, po 10 minutach ryku poszedł z powrotem spać, uff.
Teraz szaleją oba chłopaki w pudle z autkami:-)
Nam pobudkę zaserwował maluch. Dziś noc w łóżeczku, aczkolwiek przebudził się około 23 i już myślałam, że wezmę go do łóżka ale wytrwałam zatykając uszy poduszką, po 10 minutach ryku poszedł z powrotem spać, uff.
Teraz szaleją oba chłopaki w pudle z autkami:-)
reklama
Coś widzę, że weekend zapowiada się cichy na bb - jak zawsze.
Do nas jutro przyjadą moi rodzice + mama Małżona. Na szczęście z gotowania jestem zwolniona, bo mama przywiezie wszystko - na jutro kurczaka (takiego prawdziwego, biegającego po podwórku) i razem go będziemy robić, a na niedzielę bigos - dawno nie jadłam :-) Tak więc tylko ciasto zostaje do zrobienia :-)
Do nas jutro przyjadą moi rodzice + mama Małżona. Na szczęście z gotowania jestem zwolniona, bo mama przywiezie wszystko - na jutro kurczaka (takiego prawdziwego, biegającego po podwórku) i razem go będziemy robić, a na niedzielę bigos - dawno nie jadłam :-) Tak więc tylko ciasto zostaje do zrobienia :-)
Podziel się: