reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

reklama
cwietka a jak jej tą łapkę odpijesz tzn w czym ja utaplasz? Ja bym chciała też do książeczki pierwszy rok z zycia dziecka (mamy aż dwie) tylko nie mam pomysłu jak to zrobić...
my dostaliśmy taki odcisk z gipsu do odbicia rączki albo stópki - chcę to zrobić na rocze na pamiątkę. A kupić to można w Smyku:-)

Olcia - chcę odbić zwykłą farbką. Zobaczymy, czy się uda. Tylko doszłam do wniosku, że lepisj, jak Małżon przy tym będzie, bo trzeb będzie Smarkatą pilnować, żeby sobie łapy nie oblizała.

Olcia ja taplałam w farbce i zaraz potem ją zmywałam...No to ja tez robie sama!! A co :-Dwstyd gdybym ja nie zrobiła ;-):happy::rofl2::-p Fifi własnie układa wieze( 2,3 klocki) i wklada klocki do wiaderka w ciepłej kamizelusi :-) A wcześniej pchałs obie zabawke do pchania, taki wóz strażacki chicco przy Lolku w komisie kupiłam. Fajne to i obaj lubią.No juz nie układa juz rozwala ;-)

sarka ja też mam ten odcisk gliniany (też ze smyka) ale zrobiłam jej ten odcisk jak miała miesiąc i zmieściła się i stópka i rączka:) więc mamy już pamiątkę, ale teraz chciałabym odcisnąć właśnie łapkę na kartce w tej książce.

cwietka taką plakatówką zwykłą? hmmm muszę zobaczyć.Mati ma takie w kubeczkach to może tym...

masakra, zamiast na obiad poszlam na miasto kupic jakies kozaczki zanim sie zimno zrobi i co?? kupilam dwie sukienki i sweterek...
no i ogorka bo maz uwielbia mizerie, a wiadomo ze z pelnym brzuchem wszystkie zakupy latwiej sie trawi, hehe

masakra, zamiast na obiad poszlam na miasto kupic jakies kozaczki zanim sie zimno zrobi i co?? kupilam dwie sukienki i sweterek...
no i ogorka bo maz uwielbia mizerie, a wiadomo ze z pelnym brzuchem wszystkie zakupy latwiej sie trawi, hehe

Hehe dobre,tez bym chetnie pobudzowała po sklepach hiihih

Ja właśnie włożyłam do piekarnika szarlotkę z przepisu Ainah :-) Pierwsze ciasto wykonane własnoręcznie prze zemnie heh.Taki mały debiut :-) heheh

reklama
Renczysia mniam.
Antylopka jak ja bym sobie sukienke kupiła...Ale w żadnej sie sobie nie podobam:no::no:
a jak juz to cena:szok::szok:

Do góry