reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

ja musze sobie kupic jakis dobry stanik mam 75D teraz bo z c to mi cycki wylatuja ale ja potrzebuje kurcze szerszy pod biustem - produkuja takie bo nie moglam znalezc. wszedzie tylko 75 gora :/ a w triumpfie sa takie wieksze obwody ?? i w jakich cena ch mniejwiecej ?? duzo dalas za tamten bella mama ??
właśnie z tego co pamiętam to te seria była tańsza od normalnych staników - każdy kosztował poniżej 100, chyba około 80 złotych. jeden kupiłam w ciąży i porodzie też mi świetnie służył, z tym że do karmienia wygodniejsze były z odpinanymi miseczkami. One są bardzo wygodne, ale nie mają usztywnianych miseczek (bo własnie dzięki temu są elastyczne. Nosiłam 75 D i E i dobrze podtrzymywały biust, ale sama musisz przymierzyć i zobaczyć.

reklama
A ja staniki właśnie kupuje w moim rodzinnym andrychowie, jak do rodziców przyjeżdżam,
kobieta ma hurtownie bielizny i ten sam towar co jedzie potem do triumf i innych firmowych, tylko jeszcze bez metek, i dziś za 3 staniki zapłaciłam 90 zł....
już od kilku lat po nie do niej jeżdżę, dopasowane idealnie, piorę w pralce, nic się nie niszczą, kolory nie szarzeją, z koronkami nic się nie dzieje, i dla mnie są idealnie dopasowane, jak dziś zdjęłam ten C i ubrałam D to tak mi było jakoś lekko :):)

cześć dziewczynki po długiej nieobecności w końcu jestem....
byłam w szpitalu bo jak się okazalo mialam krwiaka, a u mnie wypuszczają dopiero jak mija 7 dni bez plamienia....
więc poleżalam sobie trochę, ale na szczęście krwiak się wchlonął i już na spokojnie jestem w domu, dziś byłam też u lekarza na konroli czy aby napewno nie ma plamień i wyszlo, że wszytsko ok, tylko, że niestety będę musiała iść na test Pappa i kurde mam nadzieję, że będzie wszystko ok...........

kaczucha no nareszie jestes :) martwilysmy sie tu o ciebie :) super ze juz wszystko w porzadku i lez i odpoczywaj tez mialam krwiaka i plamilam na szczescie poprostu zostalam w domku i juz do konca ciazy bede sobie w nim siedziec :) a z dzidziem i badaniami napewno bedzie dobrze :) ciesze sie bardzo ze wrocilas :)

antylopka nie wiesz czy wieksz epo dbiustem maja ?? ja musze do galerii az jechac do triumpfa

no nareszcie kaczucha!
nie mogłysmy się Ciebie doczekać, ale to w sumie lepiej, że wypuszczają już jak całkowicie ustanie krwawienie - przynajmniej w domu już jesteś spokojniejsza

missiiss w triumphie mają spokojnie większe obwody:tak:

jejku znowu boli mnie bańka:wściekła/y: najgorsze są te boleści głowy wrrrr

hej hello ;)

no missiiss szalejemy co nie :) Oby tylko Salomii koszmary się nie spełniły :)

Witam nową mamę :) Udzielaj się jak najwięcej :) of kors wielgaśne gratulacje !

kaczucha super że już jesteś :)

Ja dziś od rana na nogach-później popołudniu wyszłam z synem na spacer i tak mnie w podbrzuszu kuło i było mi słabo,ze musiałam do domu wracać.

niedobrze mi :(

jutro z rana popisze bo już jestem dzisiaj nie do życia.

reklama
Dzień dobry:tak:

Jak zwykle brak mi czasu na codzienne zaglądanie do Was:zawstydzona/y: jak nie szkoła to szkolenie :confused: Wczoraj dla relaksu pojechaliśmy do Małego Zoo za Lublinem potem do MC Donalda na frytki ;-) a później do znajomych dziś siorka z maluszkiem mnie odwiedziła ale niestety żadnych zdjęć nie zrobiłam bo zapomniałam akumulatorki po wczorajszej wizycie w zoo naładować . W szkole jakoś leci pomału chociaż z racji końca semestru trzeba ocen nałapać więc co zjazd to egzamin w tamtym tygodniu zaliczyłam dwa przedmioty na 4 (z fizykoterapii i chemii) kolejne dwa już za tydzień (12-13.06) z kosmetologi i dermatologii:confused: i jeszcze kolejne dwa 19-20.06 i można będzie rozpocząć wakacje potem tylko zaliczyć egzamin fryzjerski i od leżeć do góry kołami:-):-)
a muszę się pochwalić ze moja Amandzia od kilku dni zaczęła mówić że mnie kocha:-):-) o jak przyjemnie jest usłyszeć na dzień dobry "Kocham Cię mamusiu":-)
A tak poza tym to od poniedziałku znów męczą mnie wymioty:-( a już myślalam że ten etap mam za sobą:dry:

a tu takie małe co nieco z zoo;-)
IMG_8092.jpgIMG_8044.jpgIMG_8101.jpgIMG_8122.jpg

Do góry