reklama
sarka
trójkowa mama
Ja piję kawkę jedna dziennie tak koło południa, właśnie teraz się nią raczę
Obiad musze dorobic bo ze wczoraj zostały mi młode ziemniaczki i rybki.Do tego miała starta rzodkiewke a dziś sałatę.
Na szybko to jeszcze racuchy lub kotleciki z ziemniaków.
Dziewczyny a mozna w ciaży stosować psikadła na gardło typu Hasco sept? tak mnie boli ten migdal ze do ucha mi promieniuje....
A dziś taka ładna pogoda i mieliśmy spędzić popołudnie na działce ale jak mnie to tak boli to sama nie wiem bo wiatr dość mocno wieje.
Na zaoarcia dobre tez jest kiwi, bądż sok wyciskany z jabłek, sa takie gotowe Marwit ednodniowe, są pyszne!
Do jogurtu mozna dodać otręby pszenne, siemię lniane ale w ziarenkach i płatki owsiane.
Obiad musze dorobic bo ze wczoraj zostały mi młode ziemniaczki i rybki.Do tego miała starta rzodkiewke a dziś sałatę.
Na szybko to jeszcze racuchy lub kotleciki z ziemniaków.
Dziewczyny a mozna w ciaży stosować psikadła na gardło typu Hasco sept? tak mnie boli ten migdal ze do ucha mi promieniuje....
A dziś taka ładna pogoda i mieliśmy spędzić popołudnie na działce ale jak mnie to tak boli to sama nie wiem bo wiatr dość mocno wieje.
Na zaoarcia dobre tez jest kiwi, bądż sok wyciskany z jabłek, sa takie gotowe Marwit ednodniowe, są pyszne!
Do jogurtu mozna dodać otręby pszenne, siemię lniane ale w ziarenkach i płatki owsiane.
Ostatnia edycja:
Salomii
Fanka BB :)
ja tez lekko podziebiona a tu mi powiedzieli ze moge brac do ssania wszystko np strepsils,
Missiiss w koncu!!! juz sie dzis zastanawialam ile jeszcze trzeba bedzie czekac na wasz awans moderatorski ;D
Missiiss w koncu!!! juz sie dzis zastanawialam ile jeszcze trzeba bedzie czekac na wasz awans moderatorski ;D
missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
salomi powiem ci ze ja dopiero jak twojego posta przeczytalam to zobaczylam ze juz mi dali uprawnienia dechy , nie zauwazylam ;-) jak mamolka bedzie to uzgodnimy co i jak jakie porzadki mamy zrobic no i ta grupe zamknieta nie
gufi
Październikowa Mama'06 Fan(ka)
Eh kochane, a ja się męczę ze strasznymi wzdęciami rano jak się budzę jestem w sumie płaska (nie licząc tłuszczyku na moim brzuchu ), ale jak tylko zjem cokolwiek to mnie wydyma... wieczorem wyglądam jak bania (( aż moje koleżanka powiedziała "no ale widzę, że już po tobie to widać tę ciąże " wczoraj kupiłam sobie 'Esputicon', może mi pomoże ...któraś z Was stosowała ? Męczy mnie jeszcze jedno: w nocy co chwile wstaje na siku, mimo, że nie piłam przed snem :/
ainah - u mnie to samo. brzuch mam jak bania wieczorem. czasem biore spumisan, ale moja ginka powiedziala, ze to typowa przypadlosc I trymestru z powodu podwyzszonych hormonow chroniacych ciaze. i zadne leki tu nie pomoga. przyjdzie II trymestr, to bedzie lepiej.
moj maz tez dzis robi spaghetti bolonskie
Salomii
Fanka BB :)
nieee, zre czosnek az smierdze jak czosnkowa grzanka, no i gorace herbaty z miodem
kotkanadachu
Zaangażowana w BB
No gratuluję moderatorkom :-)
kurcze ja to znowu do malowanka musze jechać a te chorubska jak na razie mnie omijają jakoś hehe chyba sie zawziełam i powiedziałam że chorować nie będę bo muszę już za tydzień być na nowym mieszkanku bo czas mnie goni oj goni , nawet za bardzo o dzidzi nie mam czasu myśleć a wy tam zdrowiejcie , nie dajcie sie dla dzidzi
kurcze ja to znowu do malowanka musze jechać a te chorubska jak na razie mnie omijają jakoś hehe chyba sie zawziełam i powiedziałam że chorować nie będę bo muszę już za tydzień być na nowym mieszkanku bo czas mnie goni oj goni , nawet za bardzo o dzidzi nie mam czasu myśleć a wy tam zdrowiejcie , nie dajcie sie dla dzidzi
reklama
sarka
trójkowa mama
kotkanadachu a to Ty też malujesz??? masz kontakt z farbim smrodem?
Kurde ja to ostatnio mam schizę bo dookoła mnie tylko ciągle malowanie i to ta śmierdzacą olejną, najpierw klatka która caly czas śmierdzi i jak tylko drzwi sie otwiera to smród włazi do mieszkania a teraz mój m maluje mojemu dziecku piaskownicę też olejną, masakra, az czasem mam wrażenie że mnie od smrodu w gardle drapie, a to przeciez szkodliwe na płód
Kurde ja to ostatnio mam schizę bo dookoła mnie tylko ciągle malowanie i to ta śmierdzacą olejną, najpierw klatka która caly czas śmierdzi i jak tylko drzwi sie otwiera to smród włazi do mieszkania a teraz mój m maluje mojemu dziecku piaskownicę też olejną, masakra, az czasem mam wrażenie że mnie od smrodu w gardle drapie, a to przeciez szkodliwe na płód
Podziel się: