HEj!
Bodzia , Ty jak coś napiszesz....
podpisuję się pod tym co wrublik napisała - dla Lolka urządziłaś fajną imprezę - i taką samą urządzisz dla Fifiego. Jestem o tym przekonana
znacie już pewnie moje skrzywienie i oczywiście imprezka będzie konkretna (bo UWIELBIAM pichcić dla rodzinki) i nie mogłabym odmówić sobie organizacji takiej fajnej imprezki ...
Heh, Olcia - nie miałam żadnych wątpliwości, że impreza będzie na całego
U nas też najbliższa rodzina = 15 dorosłych i 5 dzieciaków
więc będzie ciasno
ale jakoś damy radę. W menu będzie zupa serowa (zrobi mama) i zimne przekąski - 2 sałatki, jajka faszerowane, roladki chlebowe
, paluchy serowe (siostra), sernik, francuskie chusteczki z jabłkiem, ciasteczka owsiane (te co sarka robiła ostatnio;-)), tort (zamawiany jednak), owoce, napoje, winko. I wiem, że połowa zostanie, bo zawsze tak jest, ale u nas to już chyba rodzinne takie przeginanie z ilością jedzenia i choć zarzekamy się, że już nigdy, to i tak za każdym razem stół się ugina
Chciałam kupić fajne dekoracje, ale ceny mnie zwaliły z nóg, więc będzie kilka baloników i girlanda;-) Acha - miałam problem z kupnem zwykłej świeczki na tort, takiej normalnej bez udziwnień
Nie ma, są zdobione, brokatowe nawet z pozytywką
A co do prezentów to wiem, że na pewno dostanie rowerek od dziadków - bo oni każdemu wnukowi taki prezent sprawiają
Od nas dostał piramidkę drewnianą za 20 zł więc wysilismy się, nie ma co
Wrublik - sprawdź u tego sprzedawcy
http://allegro.pl/haft-z-imieniem-twojego-dziecka-promon-i1911452036.html ma fajne wzory pościeli, może jaśki też ma. Ja kupowałam ostatnio pościel u niego (zoo i ptaszki) - jest śliczna, może niezbyt gruba ale wzorki przepiękne
No i cena do przełknięcia;-)
Renczysia - powodzenia w biznesie!!!;-)