Eh kochane, a ja się męczę ze strasznymi wzdęciami rano jak się budzę jestem w sumie płaska (nie licząc tłuszczyku na moim brzuchu ), ale jak tylko zjem cokolwiek to mnie wydyma... wieczorem wyglądam jak bania (( aż moje koleżanka powiedziała "no ale widzę, że już po tobie to widać tę ciąże " wczoraj kupiłam sobie 'Esputicon', może mi pomoże ...któraś z Was stosowała ? Męczy mnie jeszcze jedno: w nocy co chwile wstaje na siku, mimo, że nie piłam przed snem :/
reklama
missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
ainah21 ja bralam espumisan ale powiem ci ze picie activi albo siemia lnianego co drugi dzien mi pomoglo na wzdecia bo tez mialam z tym problem. no i ograniczyc smazone troche jak mozesz. to tez duzo daje. owoce tez np powoduja zdecia co mnei najbardziej boli bo ja je kocham a czasami nie powiem jazda po nich jest i boli :/ a co do sikania w dzien tez tak latasz?? moze zbadaj sobie mocz i sprawdz czy to nie jakas infekcja. albo po prostu macica sie rozrasta i naciska na pecherz
ainah wzdecia to normalka. Ja stosowałam espumisan -więc można.
Siusianie nocne - standard. Pocieszę Cię, że u mnie już jest lepiej. Macica podnosi się i przestaje uciskać pęcherz - na razie;-)
potem dopiero się zacznie:-)
Siusianie nocne - standard. Pocieszę Cię, że u mnie już jest lepiej. Macica podnosi się i przestaje uciskać pęcherz - na razie;-)
potem dopiero się zacznie:-)
Sachmecia
Aktywna w BB
heja
salomi - dobrze ze u ciebie lepiej dbaj o siebie bardzo nic nie dzwigaj nie podnos rak do gory i najlepeiej lez z nozkami do gory cale dnie jak masz mozliwosc i spij kobieto wyspij sie bo pozniej jest z tym problem.
ja z obiawow ciazy to mam tylko wrazliwe cyce jak mala czasem mi zassie to tylko sie krzywie bo boli jak holera, mialam troche mdlosci ale tylko raz wymiotowalam, nie to co w poprzedniej ciazy kady wieczor byl moj na kiblu hehe no ale kazda ciaza inna senna tez jestem ale to poredzej ze zmeczenia niz z ciazy no ale lodowke moze otwierac bez zatykania nosa co bylo niemozliwoscia przy pierwszej ciazy. A tez bylam na dupku potem na fetanolu i innych takich ale jakos nie widzialam roznicy po odstawieniu. Moze poprostu nie zwrocialam na to uwagi
jakie macie pomysly na obiadek, musze cos szybkiego wymyslec bo przy mojej szalnej niuni siedzenie w kuchni jest niemozliwe aaa atakuje mnie znow ide sie z nia pobawic do uslyszonka hehe
salomi - dobrze ze u ciebie lepiej dbaj o siebie bardzo nic nie dzwigaj nie podnos rak do gory i najlepeiej lez z nozkami do gory cale dnie jak masz mozliwosc i spij kobieto wyspij sie bo pozniej jest z tym problem.
ja z obiawow ciazy to mam tylko wrazliwe cyce jak mala czasem mi zassie to tylko sie krzywie bo boli jak holera, mialam troche mdlosci ale tylko raz wymiotowalam, nie to co w poprzedniej ciazy kady wieczor byl moj na kiblu hehe no ale kazda ciaza inna senna tez jestem ale to poredzej ze zmeczenia niz z ciazy no ale lodowke moze otwierac bez zatykania nosa co bylo niemozliwoscia przy pierwszej ciazy. A tez bylam na dupku potem na fetanolu i innych takich ale jakos nie widzialam roznicy po odstawieniu. Moze poprostu nie zwrocialam na to uwagi
jakie macie pomysly na obiadek, musze cos szybkiego wymyslec bo przy mojej szalnej niuni siedzenie w kuchni jest niemozliwe aaa atakuje mnie znow ide sie z nia pobawic do uslyszonka hehe
missiiss1301
oooooooooooooooooooo!!!!!
olcia pomysl na obiad mi podsunelas dziekuje
olcia pomysl na obiad mi podsunelas dziekuje
(: Anka :)
Fanka BB :)
z moich szybkich, ktore teraz mi przychodza na mysl: zupka pomidorowa, sos pomidorowy z makaronem, nalesniki, sphagetti, fasolka po bretonsku, ziemniaczki, jajko na miekko i jakies warzywko, nawet placki ziemniaczane jak sie ma maszynke, co je zetrze :-)
kliwia czytałam na necie że te środki (typu espumisan,esputicon) można, poza tym pytałam w aptece, więc jestem spokojna.
Moja dieta jest ok, nie jem smażonego, jem dużo nabiału, ciemny chleb, warzywa i owoce, nie piję kawy ani gazowanych napojów. Tym bardziej mnie to wkurza, że mimo tego wszystkiego cokolwiek zjem, wyglądam jak bania Może popróbuje z tym siemieniem lnianym
dzięki za rady :-)
Moja dieta jest ok, nie jem smażonego, jem dużo nabiału, ciemny chleb, warzywa i owoce, nie piję kawy ani gazowanych napojów. Tym bardziej mnie to wkurza, że mimo tego wszystkiego cokolwiek zjem, wyglądam jak bania Może popróbuje z tym siemieniem lnianym
dzięki za rady :-)
reklama
missiiss1301
o no to zdrowo sie mamusia odzywia zazdroszcze bo ja czasem mam taka ochote na frytki ze nie uspokoje si edopoki nie zjem a wczoraj na noc mi sie strasznie kopytek chcialo z sosikiem i mieskiem mniam
siemie najlepiej co drugi dzien pic i na czoczo. co drugi dzien mi lekarz powiedzial bo siemie nie wiaze ze soba niektorych witamin i dlatego wiec lepiej pic co dwa dni ja jak mam problemy z zaparciami to tez sie napije siemia i tez super pomaga
siemie najlepiej co drugi dzien pic i na czoczo. co drugi dzien mi lekarz powiedzial bo siemie nie wiaze ze soba niektorych witamin i dlatego wiec lepiej pic co dwa dni ja jak mam problemy z zaparciami to tez sie napije siemia i tez super pomaga
Podziel się: