reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

hej a co to słów wszyscy zapomnieli?, hmm ja oczekuję obiadku który chyba jakoś sam się zrobi, bo ryż się gotuje od nie wiem ile czasu, a kurczak z sosem słodkokwaśnym oczekuje aż łaskawie mąż go usmaży... chyba muszę wkroczyć w akcję...

zobaczyłam zwiastun Contagion - epidemia strachu, niby kolejny katastroficzny, ale zwiastun zachęcił mnie do filmu, widział to ktoś?

reklama
Hej:)

krolcia my też mamy takie prognozy, 2,3 mies. nic pare groszy dosłownie a nagle jak dowalą to od razu z 1200:no: ale możesz zadzwonić czy osobiście zgłosić że chcesz opłate comiesięczną wtedy naliczają na bieżąco tyle ile zużyłaś bez prognoz.

wrublik ja nie słyszałam nic o filmie, a to teraz w kinie leci?

U nas na razie nie ma wspólnego pokoju, zresztą W. dużo dłużej urzęduje niż Miluszka więc pewnie mała jeszcze długo z nami w sypialni mieszkać bedzie:-p
Wy tu kiedyś - jakoś niedawno, (chyba gosia) pisałyście że dziecię się obija w łóżeczku i będzie się szykowac na zmianę na łóżko, a mój W. to w łóżeczku spał do 3 r.ż:-D i on to naprawde już sie obijał:-D ale dopiero po przeprowadzce na swoje mieszkanie dostał swój pokój z wielkim łóżkiem:tak:

Próbowałam dziś gnomika uśpić w łóżeczku na drzemkę ale po 1,5h musiałam skapitulować:sorry2: najpierw się bawiła, szalała, wstawała itp, potem skumała co ja od niej chcę (żeby w tym miejscu usneła) to zaczął się bunt, próbowałam długo ją przetrzymać ale na nic to - musiałam wziąść ja do łóżka utuli, usneła w minutę, ale za to przeniosłam od razu łóżeczka....pospała 15min:wściekła/y:

cwietka tak jest!!, 11.30 pod przychodnią:-)

Ja tylko czytałam recenzję, że kolejny film o wirusie, ale ponoć bardziej realistycznie zrobiony. W sensie, nie jakieś cuda niewid,y efekty itd tylko faktycznie jakie emocje mogą powstać w ludziach.

Ja jestem niepocieszona natomiast tym:-(, ze nie powstanie kolejna seria Spartakusa z głównym aktorem. Facet zmarł na raka(39 lat). Szkoda. Był idealnym Spartakusem.

Dzisiaj kolejna część "porodówki" na tlc. Ciekawe czy też się pośmieję:-D.

krolcia o której to?:) tylko że ja oglądam modelki;p

Antylopka ostatnio przyszedł mi na myśl "nasz" jedyny tatuś grudniwy, to zdaje się Twoja rodzina:) co tam u nich? ...:)

idziemy się kąpać...

Czasem Wam zazdroszczę telewizorów. Można się odmóżdżyć trochę wieczorem ;) A tak to trzeba szukać lekkich książek albo buszować po internecie. A ja nigdy nie mogę się zdecydować na żaden film np. na iplexie.

Mam wrażenie, że Franek ciut mniej kaszle. Kataru już nie ma w zasadzie wcale. No zobaczymy. W piątek pewnie i tak zaliczymy kontrolę - dla świętego spokoju. A jutro żłobek...

Krolcia dzięki za cynk - oglądam "Porodówkę" na TLC:-) Jak przed przerwą pokazlai poród przec cc i jak jej za brzuch ciągną to aż mnie coś zabolało :blink: hehehe
co do filmu "Bobasy" do obejrzenia: Bobasy Babies 2010 DVD Lektor PL online
ale widziałam, że można też ściągnąć z internetu. K
A ja lubię jeszcze oglądam "Nastoletnie matki" i "Licealne ciąże" do obejrzenia na stronie mtv polska :)

reklama
Ainah podejrzewac to ja moge.....Tylko nie bardzo wiem KIEDY...Ale oby to tylko stres...JAkoś mi sie teraz nie widzi...Ostatnio w ogóle mi sie nie widzi...Ale mnie zemdliło w samochodzie i tramwaju..Ajajaja oby to tylko nerwy....
Ewa ja tam na usg dodatkowow się nie zapisywalam a miałam każde :-)

Do góry