Hej
krolcia my też mamy takie prognozy, 2,3 mies. nic pare groszy dosłownie a nagle jak dowalą to od razu z 1200
ale możesz zadzwonić czy osobiście zgłosić że chcesz opłate comiesięczną wtedy naliczają na bieżąco tyle ile zużyłaś bez prognoz.
wrublik ja nie słyszałam nic o filmie, a to teraz w kinie leci?
U nas na razie nie ma wspólnego pokoju, zresztą W. dużo dłużej urzęduje niż Miluszka więc pewnie mała jeszcze długo z nami w sypialni mieszkać bedzie
Wy tu kiedyś - jakoś niedawno, (chyba gosia) pisałyście że dziecię się obija w łóżeczku i będzie się szykowac na zmianę na łóżko, a mój W. to w łóżeczku spał do 3 r.ż
i on to naprawde już sie obijał
ale dopiero po przeprowadzce na swoje mieszkanie dostał swój pokój z wielkim łóżkiem
Próbowałam dziś gnomika uśpić w łóżeczku na drzemkę ale po 1,5h musiałam skapitulować
najpierw się bawiła, szalała, wstawała itp, potem skumała co ja od niej chcę (żeby w tym miejscu usneła) to zaczął się bunt, próbowałam długo ją przetrzymać ale na nic to - musiałam wziąść ja do łóżka utuli, usneła w minutę, ale za to przeniosłam od razu łóżeczka....pospała 15min
cwietka tak jest!!, 11.30 pod przychodnią:-)