reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

witam
ahhh juz nie wiem co mam robic mąż wlasnie zawiózł moja mame do lekarza chyba ma atak kolki nerkowej ruszyc sie nie umie i wymiotuje ;/ a ja zachwile mam jechac do PUP chyba musze zadzwonic i zapytac jak wyglada sprawa jesli sie nie wstawie dzis
nie dam rady wziasc malego i jechac busem i zdarzyc na czas a watpie ze maz zdąży wrócić z mamą
ahhh mam nadzieje ze daja jej zastrzyk i jej przejdzie ale znajac nasza przychodnie stwierdza ze po co zastrzyk lepiej sie meczyc wrrr

reklama
E myślę że nie było by tak źle,może miko by się nauczył od starszego kolegi jak się rozrabia :-)

Mamy już 3000 stron na głównym heh hohohoho

Ja to się zawsze dziwię ile mamy postów. Bo w sumie(czyli razem z archiwum) to mamy ponad 70.000 wpisów:szok:!!!! I mimo tego, że jesteśmy najkrócej z rocznika 2010 to przebijamy ilością postów większość poprzednich miesięcy! Dla przykładu mamy więcej postów niż styczniowe czy lutowe mamy 2010!

Ja to się zawsze dziwię ile mamy postów. Bo w sumie(czyli razem z archiwum) to mamy ponad 70.000 wpisów:szok:!!!! I mimo tego, że jesteśmy najkrócej z rocznika 2010 to przebijamy ilością postów większość poprzednich miesięcy! Dla przykładu mamy więcej postów niż styczniowe czy lutowe mamy 2010!

Grudniówki 2010 rządzą :-)))

ainah gratulacje na miesięcznice i połówkę ciąży - ob spokojnie jak do tej pory przebiegała :) Krąży ci już po głowie jakieś imię dla małej panienki??

ja mam 7kg wsad a i tak piorę bardzo dużo ( 3-6 prań na tydzień)- jak wy to robicie że mogłybyście mieć mniejsze? Chyba muszę dziecięce ubranka ostro przejrzeć :/ Kołdra wchodzi bez większych problemów ale już pokrowcem od materaca są problemy (160x200), ktoś by się zapytał a kto pierze pokrowiec- odpowiadam -mama szczoszka- popołudniwego drzemacza na rodzicielskim łożu lub rzygacza Aleksandra ;/

cristalrose- kurdę ja bym pojechała :)

salomii- kciuki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ALUŚKA- ZDRÓWKA DLA MAŁEJ, Miki też na bactrimie ;/

wczoraj poszłam po Olka o przedszkola, a tam pani od drzwi że popołudniu zaczęło mu strasznie ropieć oczko, a nie były jeszcze na dworze, ani się o nic nie uderzył...
patrzę na Olka a tam jedna wielka ropa, ciurkiem płynąca z oka:szok:
Dzwonię do przychodni a tam tylko ginekolog przyjmował, więc przecierałam mu oczko naparem z czarnej herbaty no i dziś poszliśmy do lekarza. Ja tu już bakteryjne zapalenie spojówek wyszperałam w necie a tu co sie okazało>?? Zatoki ;/

reklama
Poszłam go pokazac bo zaczał dziwnie dychać..i co?? Katar zaczał mu na oskrzela spływac :-( 3 razy sie pediatra pytała czy napewno nie kaszle..No nie, nie kaszla ale katar taki gęsty mu się zrobił, nie da się nosa oczyścić...No i oczywiscie do mojego męże się dodzwonic nie można....Dwa telefony, jeden nieosiagalny a drugi zajety...

Do góry