reklama
hehe bodzinka ja też nie wiem koc się mieści, nawet kołdra taka dość spora weszła, więc wsad mam wystarczający hehe jak to brzmi
salomii oczywiście kciuki zaciskam kochana za Twoje badanie!
przyszedł właśnie kombinezon i jest baaardzo fajny! Jedyne co to jest sporo za duży - kupiłam 80 a Oli się w nim z lekka topi, ale przecież nie kupię na tyle miesięcy zimy rozmiaru 74...ale śliczny jest.
salomii oczywiście kciuki zaciskam kochana za Twoje badanie!
przyszedł właśnie kombinezon i jest baaardzo fajny! Jedyne co to jest sporo za duży - kupiłam 80 a Oli się w nim z lekka topi, ale przecież nie kupię na tyle miesięcy zimy rozmiaru 74...ale śliczny jest.
Ostatnia edycja:
cristalrose
Fanka BB :)
Słuchajcie - szaleństwo jakieś - znowu dostałam zaproszenie na konferencję, tym razem do Montrealu:-) I to z tym samym tematem, co do Chin miałam jechać;-)...kurczę, chętnie bym pojechała, szkoda, że to juz w listopadzie i za bardzo nie mogę/chcę zostawiać Misiaka....
cristalrose
Ehhhh, no właśnie, fajnie byłoby jechać, tym bardziej, że mogę się ubiegać o dofinansowanie podróży. No i jeśli mam robić habilitację, to takie wystąpienie byłoby znaczące...
Jeszcze ze 2 lata temu bym pewnie nie przepuściła okazji, ale teraz, w erze Cyprianowej, są inne priorytety;-)
Jeszcze ze 2 lata temu bym pewnie nie przepuściła okazji, ale teraz, w erze Cyprianowej, są inne priorytety;-)
olcia jeszcze nie mamy imienia.
ja mam wsad 4 kg :/ jest to zdecydowanie za mało, zastanawiam się nad zużyciem prądu, które u nas jest masakryczne, no i wody, czy to nie przez to, że ciągle prawie muszę prać, bo mało rzeczy tam się zmieści w tej pralce. Planuję tę pralkę sprzedać i kupić o większym wsadzie...tylko mało co się orientuję w ofercie na rynku
ja mam wsad 4 kg :/ jest to zdecydowanie za mało, zastanawiam się nad zużyciem prądu, które u nas jest masakryczne, no i wody, czy to nie przez to, że ciągle prawie muszę prać, bo mało rzeczy tam się zmieści w tej pralce. Planuję tę pralkę sprzedać i kupić o większym wsadzie...tylko mało co się orientuję w ofercie na rynku
U
użytkowniczka r
Gość
Cristal to przywieź Cypulinkę do mnie :-)))
cristalrose
Renczysia - rozniósłby Ci mieszkanie wespół z Mikosiem;-)
Obawiam się, że moje OC by nie pokryło strat
reklama
U
użytkowniczka r
Gość
Renczysia - rozniósłby Ci mieszkanie wespół z Mikosiem;-)
E myślę że nie było by tak źle,może miko by się nauczył od starszego kolegi jak się rozrabia :-)
Mamy już 3000 stron na głównym heh hohohoho
Podziel się: