reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

reklama
hehe bodzinka ja też nie wiem:) koc się mieści, nawet kołdra taka dość spora weszła, więc wsad mam wystarczający hehe jak to brzmi;)

salomii oczywiście kciuki zaciskam kochana za Twoje badanie!

przyszedł właśnie kombinezon i jest baaardzo fajny! Jedyne co to jest sporo za duży - kupiłam 80 a Oli się w nim z lekka topi, ale przecież nie kupię na tyle miesięcy zimy rozmiaru 74...ale śliczny jest.

Ostatnia edycja:
Słuchajcie - szaleństwo jakieś :baffled:- znowu dostałam zaproszenie na konferencję, tym razem do Montrealu:-) I to z tym samym tematem, co do Chin miałam jechać;-)...kurczę, chętnie bym pojechała, szkoda, że to juz w listopadzie i za bardzo nie mogę/chcę zostawiać Misiaka....

cristal super! szkoda tylko, że nie wykorzystasz...rozumiem Cię doskonale. Z jednej strony cudnie byłoby pojechać, ale też nie chciałabym zostawić myśki...

Ehhhh, no właśnie, fajnie byłoby jechać, tym bardziej, że mogę się ubiegać o dofinansowanie podróży. No i jeśli mam robić habilitację, to takie wystąpienie byłoby znaczące...
Jeszcze ze 2 lata temu bym pewnie nie przepuściła okazji, ale teraz, w erze Cyprianowej, są inne priorytety;-)

olcia jeszcze nie mamy imienia.

ja mam wsad 4 kg :/ jest to zdecydowanie za mało, zastanawiam się nad zużyciem prądu, które u nas jest masakryczne, no i wody, czy to nie przez to, że ciągle prawie muszę prać, bo mało rzeczy tam się zmieści w tej pralce. Planuję tę pralkę sprzedać i kupić o większym wsadzie...tylko mało co się orientuję w ofercie na rynku

reklama
Do góry