reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

reklama
hehe Cwietka no tak popularna..Babyboom :))))))))

Gosia no te najnowsze volvo sa ladniejsze niz te jeszcze tylk ze szwecji ;) pewnie dlatego ze volvo raczej ma klasyczny wyglad a kombi wrecz kanciasty ale warunki jezdne, bezpieczenstwo, wykonczenie wnetrza, opcje i technicznie - rewelacja
Tu Polacy maja glownie passaty :) albo audi hehe taki standardzik :)

hej:-D

przepraszam ze tak wtargnelam w wasz watek...ale chcialam zachecic do odwiedzenia bazarku, wstawilam kombinezon dla chlopca w super stanie, na dzieciaczka kolo roczku

wiec jesli ktos akurat potrzebuje to zapraszam

Witam się po dłuższej nieobecności. Pracuję do 16, w domu Lusia się do mnie przykleja, a wieczorem padam na nos :-( Choróbsko dopadło i nas. Mała ma katar już od tygodnia. Byłam z nią w zeszłą środę na osłuchaniu i nic nie wyszło. Jak jej nie przejdzie to znowu będę musiała brać wolne i iść do lekarza.

Miki śpi już 2 godz. ja nie wiem co mu nie pasi w łóżeczku - jak go tam wkładam na drzemke to śpi ok 1,5 godz. a jak na łóżku to potrafi nawet 3 godz przespać... a ja udupiona muszę pilnować, żeby nie spadł bo ledwo oczy otworzy to ucieka :-D

własnie dostałam list z PUP o obowiązkowym szkoleniu aktywizujacym jak sie nie zgłosze do skreslenie ;/ nosz cholera pracy nie, kursów nie ale za to bezsensowne szkolenie sa niech to szlag. dobrze ze przynajmniej informuja 2 tyg wczesniej to musze jakos zgadac sie z mama aby zajeła sie małym

8 pazdziernika idziemy na roczek (0ficjalnie to moj kuzyn, ale ja wlasciwie to taka jego ciocia jestem a Wojtus to taki przyszywany kuzyn) jest 5 tyg starszy od Wojtusia i wlasnie sobie uswiadomiłam ze czas zaczac myslec o roczku ufff

Ostatnia edycja:
Bodzia, dzięki za wiadomość o alternatywnej tubie, ale przeczytałam ją już po powrocie z apteki :/ Franek dostał dwa wziewy - jeden ma rozszerzyć oskrzela, a ten drugi to... sterydy na astmę...:/ A przecież nie ma zdiagnozowanej astmy, tylko przeziębienie. Nie wiem już, czy mu to dawać :/

Pierwsza aplikacja wziewów nie zakończyła się sukcesem. Jeszcze nigdy Pucek tak nie płakał - aż piszczał... No i nie zasnął, mimo że śpiący, bo nie mógł się długo uspokoić. Chwilę niech się pobawi i go położę. Właśnie demoluje kosz z gazetami :/

ewa - a z jakiego powodu te sterydy? sorki, ale nie doczytalam. ja jestem przeciwnik wszelakich lekow, ale to nie oznacza, abys mu tego nie podawala. po prostu ja stosuje najpierw :lzejsze: matody. szczescie, ze nic powaznego moim dziciom nie bylo.

Dziewczyny czy po jakieś dodatki na mieszkanie czy dziecko to powinnam się starać tam gdzie jestem zameldowana czy w miejscu zamieszkania? Bo to dwie różne miejscowości. I o co w ogóle można się starać? dodatek mieszkaniowy wiem, a czy coś jeszcze?

reklama
zwariuje! ja kładę Mikolaja na podłogę, żeby się wybiegał, a teściu leci i go nosi... nosz ku...wa. ja rozumiem, że chce się nacieszyć, ale niech się z nim jakoś pobawi, a nie tylko nosi bo mi dziecko ogranicza hehe
no i drugie to mamusia i tatuś. Mikołaj niedawno nauczył się nas wołać mama i tata, a ten mu w głowie zaczyna mieszać i próbuje go uczyć mamusia i tatuś,a młody nie kuma o co chodzi. no niech mi go zostawi w spokoju bo Miki mały jest i ja się cieszę, że tak ładnie nas woła, a on próbuje wymusić coś innego i mi się jeszcze dziecko zamknie w ogóle. no i to, że ja tego mamusia i tatuś nie znosze to drugie.
czy ja jestem jakaś inna? chyba wymyślam, żeby pomarudzić co?

Do góry