reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

Ja słyszałam juz przy Lolku ale mój slomiany zapał sprawił, że sie w temat nie zagłebiłam. Ale slyszłam bardzo dużo dobrych opini :-)

reklama
dzien dobry, odnosnie slowniczka bobo migowego, to bac sie i zimno jak dla mnie wyglada tak samo :D mysle ze niektore wyrazy moglyby dzialac juz teraz :) jesc, zupa, kochac, dosc itd :) to z pewnoscia rozwijajace, ja mam bardzo plastyczna i bogata wyobraznie, wyrazam emocje hehe cala soba i wszystkim co mozliwe :D mam bogata mimike i wydaje rozne dzwieki w celu lepszego zobrazowania moich opowiesci hehehe czego nie zauwazam :O mysle ze taki migowy tez moglby jakos wzbogacic moje dziecko ktore mimo ze nie mowi pokazuje ze ma w tej glowce swoj wlasny kolorowy swiat :D

do reszty sie nie odniose bo dopiero odzyskalam kompiaka(przezyl juhuuuu) w kazdym razie dziekuje za kciuki :*** niestety nadal krwawie :/// wczoraj wysiapali mi 5 fiolek krwi i odebrali probke, zostanie to wyslane do Oslo wiec troszke poczekam na rezultat, ogolnie nic mi nie dolega, no ale nie zawsze trzeba sie zle czuc jak ma sie cos powaznego.. teraz niewiem co robic... mialam do konca miesiaca zaniesc wypowiedzenie do pracy(1 miesiac) bo akurat 1 listopada konczy mi sie rodzicielskie, no a jak to bedzie cos powaznego??? troche sie stresuje ://(troche heheeh) eehhh, Missiiss czy je widzialam ze Ty napisalas ponownie ze nie pojdziesz do doktora??? :O Moja kuzynka mnie tez zszokowala.. powiedzialam jej o problemie a ona na to - no ja mam tak kilka razy w tygodniu, myslalam ze mnie nie zrozumiala ale okazalo sie ze ma na mysli krew :O:O:O bo Heniek, no ale sorawdzic prawda?? Jednak moze czasem hipohondryzm wychodzi na plus bo sie biegnie do lekarza ze wszystkim(minus ze ma sie czarne mysli i wszedzie sie widzi choroby)

AAA ktoras pisala ze ma Volvo :) z tymi wbudowanymi fotelikami?? Gosia to TY?? ciekawa jestem jak to dziala, jesli chodzi o Volvo to wiadomo Skandynawia ma ich duuzo i co za tym idzie u nas tez to przodujace auto, narazie jezdzimy zafira ktora ja wnioslam w posagu hehe ale zbliza sie 200000 i wtedy trzeba bedzie juz pomyslec o sprzedazy, W min stawia na Volvo, ja mam slabosc do hondy accord kombi, fajne sa tez Mondeo i S-max, wazne sa ekonomiczne silniki bo jak mam placic za benzyne 1/3 pensji to dziekuje, znajomi kupili teraz mitsubischi grandis ktore pali 11-12 w miescie :O:O:O:O:O to szalenstwooooooo
Ewa peugoty tez duze wiec spokojnie sie pomiescicie z Antkiem/Anielka i Frankiem :D nooo chyba ze blizniaki..

Wczoraj widzialam 4raczki!!! Cztery dziewczynkli klony w takich samych jebitnie rozowych kombinezonach :O:O:O na oko 6 miesieczne :D mama z druga dziewczyna szly wlasnie do pokoju z przewijakiem hehehehe, ciekawe czy karmila piersia :O:D

fajne to miganie - kiedys z mezem o tym mysllismy nawet. ale jak widac na zapale sie skonczylo :-)

Ma ktoras moze kod do rosmana na sudokrem?

Jezusku!!! Jak mi się nie chce uczyć!!! Przyjedzie Małżon wieczorem, to mnie będzie gonić. A ja bym chetniej poprasowała :baffled:
W dodtaku nie mam nic na obiad - jestem sama i jakoś nie pomyślałam, żeby sobie coś ugotować. Nawet zapiekanki mi się nie chce zrobić :zawstydzona/y:

A bobomigów nie zgłębiałam, nawet o czymś takim nie wiedziałam. Ale chyba wolę poczekać aż Ida zacznie werbalizować swoje potrzeby.

salomii tak to ja pisałam o volvo :-) te foteliki to są po porstu podwyższenia dla tych troszkę starszych dzieciaczków juz - fajna sprawa. ciągnie się za uchwycik, podnosi, przypina i wsio. żadnego latania i szukania fotelików itd.
co do samego volvo narzekać nie możemy. dojechał z Polski do Irlandii bez problemu. tu też sporo nim jeździmy i jest ok. komfort jazdy super. wyposażenie super. muszę przyznać, że dobrze małż wybrał bo mi się osobiście ten samochód nie podobał hehe

hejka nie popiszę długo - nie zdążyłam wszystkiego przeczytać, tylko odpiszę póki pamiętam - Sarka tak planuję pracowac jak najdłużej, czyt. do 7-8 miesiąca, ale moje są plany a życie to zweryfikuje...

reklama
Dziewczyny, jak zmienić suwaczek? Widzę, że mogę tylko usunąć zdjęcie, a chce więcej zmian powprowadzać, a oczywiście nie pamietam na jakiej stronie tworzyłam ten suwaczek. Jakaś taka popularna :zawstydzona/y:

Do góry