Tasiulka, Olcia witajcie wśród nas :-):-)im nas więcej tym weselej;-)
poza tym moja siorka urodziła w lutym tego roku wiec Amanda już miała kontakt i z rosnącym brzusiem i maluszkiem ale jak widziała że moja siorka karmi małego to pchała mi się na kolana i wołała że ona też chce cysia albo jak widziała że jest brany na ręce to ona też chce jak to mówi " luli la";-) przypomniały jej się noworodkowe czasy
Moja córeczka jak jej powiedziałam że mam dzidziusia w brzusiu stwierdziła :" ja też mam dzidzi" pokazując na swój brzuch;-) a jak jej tłumaczyłam ze nie ma to odrzekła "to bede mieć" więc już jej dalej nie uświadamiałam;-)Tak się dziś zastanawiałam- jak myślicie czy dzieci - takie młodsze 1-2 latka - czują, że ich mama jest w ciąży? Bo mój synek skończył 16 miesięcy i od tygodnia zrobił się wielką przylepą. Dziś zgoniłam to na katar i podwyższoną temp., ale zaczęło się to jakoś przed świętami a wtedy był zdrowiutki jak rybka. Ciekawe. A jak wasze pociechy zareagowały na wieść o rodzeństwie?
poza tym moja siorka urodziła w lutym tego roku wiec Amanda już miała kontakt i z rosnącym brzusiem i maluszkiem ale jak widziała że moja siorka karmi małego to pchała mi się na kolana i wołała że ona też chce cysia albo jak widziała że jest brany na ręce to ona też chce jak to mówi " luli la";-) przypomniały jej się noworodkowe czasy