reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

reklama
cześć Wam :tak:

Bodzia a co to za choróbsko sie Ciebie czepiło :-( a kysz choróbsko a kysz:confused:
Tulam Cię mocno:tak:
Missiiss gratuluję mieszkanka:-):-) powodzenia w wyborze super niani;-):tak:
Cristalrose wszystkiego najlepszego z okazji urodzin:tak:
niezłą kolekcję kolczyków masz:szok:
Yvonka gratki dla Ali za ząbeczka:-) oby katar w końcu dał jej spokój:sorry:
Mamolka moc słodyczy i uśmiechu dla Mikołaja z skończenie 10miesiecy i1dnia;-):-):-):-)
Gabriella co za dziwny lekarz do bodajże 2 r. ż koślawość jest czymś naturalnym i ie należy z tym nic robić:sorry:

Wczoraj Amanda zaczęła wymiotować i z przerwami do 3 rano ją męczyło teraz śpi bo jest wykończona i ledwo co dziś zjadła a Martynka zamiast spać to coś marudzi mam nadzije ze jej nic nie rozłoży:no:

A nie wiem,jakbyśmy bliżej siebie mieszkały to pewnie piłybyśmy kawkę i jadły szarlotkę Ainah :-)
o tym samym pomyślałam!
Aluśka oby te wymioty nie były początkiem niczego poważnego, i niech Martynia trzyma się w zdrówku i pomaga siostrze się wydostać też
a moja niuńcia mała w nocy gorączkę miała, to teraz odsypia, o już się zbudziła, spała ponad 5godzin!!!
idę ją nakarmić, bo na pewno głodna :)

witam sie i ja:)

Oli kima więc mam chwilkę

Dzisiaj mamy gosci na kolacji i ciachu - właśnie skończyłam lasanie i 2 sałatki. Jeszcze caprese i zapiekanki i wsio!
S. z Matim w family parku, a ja sprzątam:/// (tak dla odmiany:///)

bodzia ja też tulkam oczywiście:)

cristal kochana moja spełnienia marzeń i duuuuuużo usmiechu!!! dawaj tą skrzynkę of kors:)

aluśka matko kochana oby to nic poważnego tylko jakaś niestrawność może...OBY

Ja już nie wiem, co mam robić... Franek konsekwentnie odmawia jedzenia łyżeczką, czyli odpadają nam 4 z 5 posiłków dziennie :/ Nawet chrupek nie chce jeść. Mleko od czasu do czasu wypije i to wszystko. Mąż poszedł po nurofen w kropelkach, może jak go znieczulimy, to chociaż kolację zje...

Ząb już widać, myślę, że do połowy. Chociaż nie wiem, jak duże są te dziecięce ząbki. Jak wyjdzie całkiem, to przestanie go to boleć? Bo to już stanowczo za długo trwa...:/

Ewa biedny Franuś, cieszyć się można, że ząbek szybko wychodzi. Maksiowi od ponad miesiąca się dwa wybijają i jeszcze się nie wybiły całe ..:/

Bodzia - znalazłam parę pierdółek do zdobienia paznokci (nie wiem po co, ale kiedyś ich nakupiłam hurtem) m.in. jakieś takie złote trójkąciki, gwiazdki czarne, niebieskie. Przydadzą Ci się? I jeszcze mam trochę lakierów do zdobienia paznokci - srebrne, brązowe, białe chyba, tylko nie wiem w jakim stanie, bo jeszcze przed ciążą kupione, nawet nie używane. Nadają się takie do deco:confused: Bo porządki robię, to bym Ci podesłała. Granatowy nawet jest;-) I jakieś brokatowe...Chcesz fotki, to zrobię.

A to moja skrzyneczka:-)

SG201549.jpgSG201551.jpgSG201552.jpg

reklama
Ja już nie wiem, co mam robić... Franek konsekwentnie odmawia jedzenia łyżeczką, czyli odpadają nam 4 z 5 posiłków dziennie :/ Nawet chrupek nie chce jeść. Mleko od czasu do czasu wypije i to wszystko. Mąż poszedł po nurofen w kropelkach, może jak go znieczulimy, to chociaż kolację zje...

Ząb już widać, myślę, że do połowy. Chociaż nie wiem, jak duże są te dziecięce ząbki. Jak wyjdzie całkiem, to przestanie go to boleć? Bo to już stanowczo za długo trwa...:/
Ewa- póki jest chory tak się tym nie zamartwiaj- ma zapchany nos to i apetyt mu spadł- przecież dorośli potrafią prawie nic nie jeść jak są chorzy- dzieci to samo
może spróbuj podawać mu jedzonko plastikową łyżeczką

Cristalorose! NO NO GRATULACJE- dużoooo szczęścia, zdrowia, pieniędzy ( :-p) oraz mniej schodów pod górę w życiu zawodowym :)

Do góry