reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

reklama
bodzia
ja , zawsze :) tuli tuli jak to moje dziecko robi fajnie :)

cristal
100 lat !!!!!! :) samych najpiekniejszych chwil w zyciu :)

sarka
no ja potrzebuje wiekszosc dnia opiekunki po 4-5 godzin :) oddam ci moje chętnie ;) na spacery nie musisz wychodzic przez 4 godzinki :p ja to sobie nie wyobrazam zebym z dwojką siedziała kurcze chyba bym nie ogarnela ale jakby trzeba bylo to pewnie wszystko sie da :)

przeprowadzke mamy 2 października bo w sobote moj malz pracuje... juz sie doczekac nie moge. i musze niedlugo da cogłoszenie na opiekunke. pierwszy miesiac tesciowa popilnuje ale od listopada musze juz kogos miec na oku :) a kasting pewnie bedzie dluuugi :0) :p

Dzięki za życzenia!:-)
Ano już 32 latka mi stuknęły :tak:
Już dziś mam humor trochę lepszy, choc niesmak pozostał.... Dobrze, że w najbliższym tyg. mam kurs, więc odpocznę chwilę od pracy.

Małżonek przywitał mnie dziś gigantycznym bukietem :happy: A Cyprianek w prezencie pospał godzinkę dłużej, własciwie sama go obudziłam wpół do ósmej bo już 12h minęło od kolacji:-D A potem jeszcze grzecznie wysiedział aż 10 min na nocniku. Z sukcesem:-)
A ja sobie zamówiłam w prezencie deco skrzynkę na kolczyki. Dwupoziomową:-D I wczoraj przyszła - śliczna jest. I pomieściła wszystkie 117 par:szok: Chyba muszę wyprzedaż zrobic, bo i tak wszystkich nie noszę...

Bodzia - ale torcik:-) Sama piekłaś? :-D

Wiolcia - no gdzie się podziewałas??? Wracaj do nas!;-)

Missi - gratuluje nowego mieszkanka!

Ostatnia edycja:
No wiecie co? Odwaracm się i widze jak junior siedzi z kawałkiem sciany w łapkach i zabiera się do jedzenia hahahaha. Lolo jeżdzikiem z kolega walną i zrobił dziurke w sciance działowej...No i teraz ja powiększają wrrrrrrrrrrrrrrr
Cristal jaką skrzynie?? Pokaż!!! :-)

reklama
Musze kupić jabcoki poprosić mamę żeby mi zrobiła,bo tu na tym mieszkaniu to nawet miksera nie mam :/// a tak to może bym zrobiła placucha :-)

Do góry