reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

Misi - hehe, ja sama się zastanawiam, komu dziecko sprzedać ;-) Poszukaj w sąsiedztwie. Ja tak myślę, że jak mi sie uda dostać pracę, to po Nowym Roku (jesli dadzą więcej godzin), poszukam, czy jakaś okoliczna mama nie chciałaby się jeszcze jednym maluchem zająć. Bo żłobek chyba jednak odpada :-(

reklama
no to jest dość fajne wyjście. Ja też o tym myslałam...i też po nowym roku zacznę sie rozglądać za jakimś rozwiązaniem (żłobek raczej odpada) i pracą:/

Oli wszamała obiadek. Zadowolona jestem bo ostatnio nie miała apetytu, a dzisiaj jej smakowało i zjadła baaaardzo dużo. Zrobiłam jej ziemniaczki z masełkiem i do tego jajo gotowane i nawet dobre wyszło...jakos nie miałam weny na gotowanie dzisiaj ale widać, że moje dziecie woli proste smaki:)

cwietka
ja tez bym tak z checią dala drugiej mamie . moze coś się znajdzie zobaczymy :) narazie miesiac bedzie tesciowa z nami
boze ja juz planuje jakbym mieszkala we wro a nawet nie wiadomo jak bedzie wygladalo to mieszkanie heh :) no ale mam nadzieje ze sie uda wszystko

Misi - hehe, ja sama się zastanawiam, komu dziecko sprzedać ;-) Poszukaj w sąsiedztwie. Ja tak myślę, że jak mi sie uda dostać pracę, to po Nowym Roku (jesli dadzą więcej godzin), poszukam, czy jakaś okoliczna mama nie chciałaby się jeszcze jednym maluchem zająć. Bo żłobek chyba jednak odpada :-(

Ja mogę wziąć ale na zawsze :-)))

hello
ja tylko wpadam na szybko :) mamy mieszkanie !!! dziekuje wszystkim za kciuki ! :) najlepsze jest to ze bedzie my nalezec do tego samego osrodka co poprzednio hehe :)

hurrra :)

dobranoc ! :)

Mississ, gratulacje :D

Ogarniam obiady na przyszły tydzień, już według diety... Masakra jakaś. Mam przykładowe przepisy, ale strasznie są monotonne. Jedno jest pewne - zaoszczędzimy przy tej diecie sporo kasy na jedzeniu ;) Już samo wyeliminowanie składników na placki to spora oszczędność.

Dowiedziałam się dziś, że nasi znajomi, którzy mają córeczkę 1,5 mies. starszą od Franka, są znowu w ciąży :) Fajnie :) Urabiam Męża powoli, ale on cały czas jest za tym, żeby zacząć starania dopiero koło lutego :/

Misi super, że się udało!!:tak:
A mnie coś przytkało:-(. Nie mam kataru a nie mogę oddychać normalnie przez nos.... Mam nadzieję, że się to w nic większego nie rozwinie:no:.

M mnie wkurzył. Nie dość, ze tylko w weekend się widzimy to się na jutro na cały dzień na ryby umówił!:wściekła/y:

reklama
witajcie
oj widze ze mocno tu pro-ciazowo...
cwietka mloda jesteś-nie poddawaj sie;)
Ali wyszła wreszcie gorna jedynka czekamy na kolejne katar nadal jest
oj jakas dzisiaj neispokojna ide bo juz wola
a tyle co Was podczytałam...:(

Do góry