reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

Krolcia współczuję tego hałasu:-:)-(
Wrublik powodzenia na wizycie:tak: oby wyniki w najbliższym czasie sie poprawiły:tak::tak:
Gwiazdeczka zdrówka Wam posyłam:tak: oby ten katarek dał wam w końcu spokój:sorry:
Ewa udanych zakupów czapeczko-szaliczkowych życzę:tak::tak:
Cwietka nie jesteś sama do mnie tez jeszcze nic ze screetcomu nie przyszło:eek:
Bodzia dla dziewczynek jest moim zdaniem większy wybór kolorów niż dla chłopców;-)

reklama
Cristal, kosmetyki będą dla dzieci - o ile dobrze maila zrozumiałam :)
W streetcomie to będzie moja 3 kampania. Miałam mleko 2 i wodę mineralną. I szczerze mówiąc myślałam, że mi nic więcej nie przyślą, bo przy wodzie dostałam maila, że mało raportów napisałam, ale jak widać nie ma to jednak tak dużego znaczenia ;)

Pucolek śpi - oby jak najdłużej. A ja pracuję. Jeszcze 30 stron mi zostało, więc powinnam do jutra skończyć.
Tak w ogóle to słabo ostatnio z robotą. Ponad tygodniowe przerwy między zleceniami, a jak coś już jest to jakaś marna i mała korekta :/ Mam nadzieję, że to wina wakacji i że niedługo znowu wszystko ruszy, bo będzie kiepsko...

No ja miałam też dwie :mleko i kaszki, chetnie bym się na witaminki załapała..choć ja raczej nie daje witaminek, prędzej tran ale jak teraz chodzi do przedszkola to jakbym dostała to bym dała :-)
A właśnie kiedy tym naszym mozna podac tran?? Bo Lolkowi kupuje w kapsułakach i nie wiem jaki teraz kupić...

hej

faktycznie szarawo jakoś i smętnie
młoda już śpi, Mati w szkole, a ja zaraz zabieram sie za obiad i sprzatanie;/

ja ze streetcomu miałam mleko 2, pampersy i teraz będę miałą mleko 3...dziwne bo my na piersi i zawsze zaznaczam, że Mysia jest piersiowa... ale teraz to mleko, 2 które dostałam się przydaje do przekonywania Mysi do mm. Większość wylewam, więc nie jest mi aż tak żal.

wrubik &&&:)

krolcia szczerze współczuję. Ja nie znoszę takich akcji ( wiercenia, koszenia trawy pod oknem itp) pewnie bym wyszła z siebie - DOSŁOWNIE

Witajcie!
Krolcia oby szybko skończyli hałasować!
Ewa na jaką dietę przechodzisz, bo coś chyba przeoczyłam....Zakupiłam tą książkę kucharską co polecałaś i jest naprawdę fajna. W końcu proste i tanie składniki i jasno napisane przepisy:)
Wrublik kciuki zaciśnięte za wizytę.

U nas też zimno i ciemno....Ja akurat czasem lubię taką pogodę, wiem dziwne to, ale do pełni szczęścia brakuje mi kominka i dobrej książki :) Jak na emeryturze, hih.
Ogólnie strasznie się nam miesza w związku i nie widzę tego kolorowo. Nie da się żyć razem jak facet nie uznaje błędów, każde złe zachowanie jest wg niego tragiczne i nie interesują go powody takiego zachowania....Normalnie pan idealny....
Z innej beczki to 2 tyg temu lekarz przepisał mi leki na powiększony jajnik i od wczoraj znowu zaczął tak boleć, że kroku nie mogę zrobić...więc czeka mnie pewnie kuracja antybiotykami....suuuper...:/

POZDROWIONKa :)

Ja czasem też lubie, ale nie jak wiem, ze musze wyjśc z domu....No i nie za często bo mi psyche siada..Wole jednak słoneczko choćby nawet jesienne....

Krocia - współczuję. Ja osatatnio zrobiłam małą awanturę panom, którzy się po dachu kręcili i mi hałas koło pokoju Idulkowego zrobili, ale taki udar to nieporównywalne.

Cristal - ja lecę na zmianę - wielorazówka, a do spania jedno. No i otulaczy mam tylko 3 sztuki, więc biednie. Na wiecej sobie na razie nie możemy pozwolić - Małżon zarządził cięcia w budżecie :-D
Piszesz, że trzy sztuki mogą wystarczyć? Ale jak dawać dziecku taki zasiuśkany otulacz? Ja daję najpierw wkładkę bambusową i, jak zostanie zasiusiana, to do tego samego otulacza wkładkę z mikro. A potem już do prania.

reklama
Hejka:)

Ja tez lubię takie jesienne pogody ale bardziej wtedy jak napisała agaj - kiedy mozna usiąść z książką i kawką i nic i nikt nie przeszkadza:), dobija mnie natomiast jak pada i trzeba sie kisić z dzieciakami w domu:/

A dużo tego dostajecie z tego stretcomu (czy jak to się pisze;-)) ?? czy to tylko pare sztuk pieluch, 100 gr. mleka itp..? opłaca się Wam to?

Co do ciuszków i kolorków to ja zawsze ubierałam i ubieram kolorowo, u dzieci to ja lubię wszystkie kolorki:) nie lubię burych rzeczy i takich nie kupuję. A ceny w Angli to fakt - powalające, pamiętam że jak tam wpadłam do sklepu to myslałam że wszystko wykupię:-D ciuszki early days najcześciej po 1 funta, a ciuchy za 5 to juz były chyba najdroższe, nawet w ich next czy H&M to była dla mnie uczta, wróciliśmy wtedy obładowani na maxa:-p (pojechalismy na 2 tyg. do kuzynki małża głównie w celach zakupowych;-)) Bylismy w styczniu więc wyprzedaży czas, polecam jak ma ktoś możliwość:tak: Więc teraz jak musze kupić np 7-pak bodziaków na all i wiem że to z anglii i dac za to 40 zł plus przesyłka to mnie szlag trafia:wściekła/y:

Do góry