reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

Krolcia współczuję tego hałasu:-:)-(
Wrublik powodzenia na wizycie:tak: oby wyniki w najbliższym czasie sie poprawiły:tak::tak:
Gwiazdeczka zdrówka Wam posyłam:tak: oby ten katarek dał wam w końcu spokój:sorry:
Ewa udanych zakupów czapeczko-szaliczkowych życzę:tak::tak:
Cwietka nie jesteś sama do mnie tez jeszcze nic ze screetcomu nie przyszło:eek:
Bodzia dla dziewczynek jest moim zdaniem większy wybór kolorów niż dla chłopców;-)

reklama
Cristal, kosmetyki będą dla dzieci - o ile dobrze maila zrozumiałam :)
W streetcomie to będzie moja 3 kampania. Miałam mleko 2 i wodę mineralną. I szczerze mówiąc myślałam, że mi nic więcej nie przyślą, bo przy wodzie dostałam maila, że mało raportów napisałam, ale jak widać nie ma to jednak tak dużego znaczenia ;)

Pucolek śpi - oby jak najdłużej. A ja pracuję. Jeszcze 30 stron mi zostało, więc powinnam do jutra skończyć.
Tak w ogóle to słabo ostatnio z robotą. Ponad tygodniowe przerwy między zleceniami, a jak coś już jest to jakaś marna i mała korekta :/ Mam nadzieję, że to wina wakacji i że niedługo znowu wszystko ruszy, bo będzie kiepsko...

No ja miałam też dwie :mleko i kaszki, chetnie bym się na witaminki załapała..choć ja raczej nie daje witaminek, prędzej tran ale jak teraz chodzi do przedszkola to jakbym dostała to bym dała :-)
A właśnie kiedy tym naszym mozna podac tran?? Bo Lolkowi kupuje w kapsułakach i nie wiem jaki teraz kupić...

hej

faktycznie szarawo jakoś i smętnie
młoda już śpi, Mati w szkole, a ja zaraz zabieram sie za obiad i sprzatanie;/

ja ze streetcomu miałam mleko 2, pampersy i teraz będę miałą mleko 3...dziwne bo my na piersi i zawsze zaznaczam, że Mysia jest piersiowa... ale teraz to mleko, 2 które dostałam się przydaje do przekonywania Mysi do mm. Większość wylewam, więc nie jest mi aż tak żal.

wrubik &&&:)

krolcia szczerze współczuję. Ja nie znoszę takich akcji ( wiercenia, koszenia trawy pod oknem itp) pewnie bym wyszła z siebie - DOSŁOWNIE

Witajcie!
Krolcia oby szybko skończyli hałasować!
Ewa na jaką dietę przechodzisz, bo coś chyba przeoczyłam....Zakupiłam tą książkę kucharską co polecałaś i jest naprawdę fajna. W końcu proste i tanie składniki i jasno napisane przepisy:)
Wrublik kciuki zaciśnięte za wizytę.

U nas też zimno i ciemno....Ja akurat czasem lubię taką pogodę, wiem dziwne to, ale do pełni szczęścia brakuje mi kominka i dobrej książki :) Jak na emeryturze, hih.
Ogólnie strasznie się nam miesza w związku i nie widzę tego kolorowo. Nie da się żyć razem jak facet nie uznaje błędów, każde złe zachowanie jest wg niego tragiczne i nie interesują go powody takiego zachowania....Normalnie pan idealny....
Z innej beczki to 2 tyg temu lekarz przepisał mi leki na powiększony jajnik i od wczoraj znowu zaczął tak boleć, że kroku nie mogę zrobić...więc czeka mnie pewnie kuracja antybiotykami....suuuper...:/

POZDROWIONKa :)

Ja czasem też lubie, ale nie jak wiem, ze musze wyjśc z domu....No i nie za często bo mi psyche siada..Wole jednak słoneczko choćby nawet jesienne....

Krocia - współczuję. Ja osatatnio zrobiłam małą awanturę panom, którzy się po dachu kręcili i mi hałas koło pokoju Idulkowego zrobili, ale taki udar to nieporównywalne.

Cristal - ja lecę na zmianę - wielorazówka, a do spania jedno. No i otulaczy mam tylko 3 sztuki, więc biednie. Na wiecej sobie na razie nie możemy pozwolić - Małżon zarządził cięcia w budżecie :-D
Piszesz, że trzy sztuki mogą wystarczyć? Ale jak dawać dziecku taki zasiuśkany otulacz? Ja daję najpierw wkładkę bambusową i, jak zostanie zasiusiana, to do tego samego otulacza wkładkę z mikro. A potem już do prania.

reklama
Hejka:)

Ja tez lubię takie jesienne pogody ale bardziej wtedy jak napisała agaj - kiedy mozna usiąść z książką i kawką i nic i nikt nie przeszkadza:), dobija mnie natomiast jak pada i trzeba sie kisić z dzieciakami w domu:/

A dużo tego dostajecie z tego stretcomu (czy jak to się pisze;-)) ?? czy to tylko pare sztuk pieluch, 100 gr. mleka itp..? opłaca się Wam to?

Co do ciuszków i kolorków to ja zawsze ubierałam i ubieram kolorowo, u dzieci to ja lubię wszystkie kolorki:) nie lubię burych rzeczy i takich nie kupuję. A ceny w Angli to fakt - powalające, pamiętam że jak tam wpadłam do sklepu to myslałam że wszystko wykupię:-D ciuszki early days najcześciej po 1 funta, a ciuchy za 5 to juz były chyba najdroższe, nawet w ich next czy H&M to była dla mnie uczta, wróciliśmy wtedy obładowani na maxa:-p (pojechalismy na 2 tyg. do kuzynki małża głównie w celach zakupowych;-)) Bylismy w styczniu więc wyprzedaży czas, polecam jak ma ktoś możliwość:tak: Więc teraz jak musze kupić np 7-pak bodziaków na all i wiem że to z anglii i dac za to 40 zł plus przesyłka to mnie szlag trafia:wściekła/y:

Do góry