mozna pobrac kod do promocji chusteczek pampers
Rossnet > Okazja_dnia
Rossnet > Okazja_dnia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie mam pojęcia. Maliny na rozgrzanie to chyba tak ale syrop z cebuli...hmmA mozna podać domowy syropek z cebuli?
to u nas pewnie zaraz czacznie, bo slonca juz nie ma i chmury przyszly.mieliśmy iść na plac zabaw a tu się właśnie rozpadało - głupia irlandia. jeszcze godzine temu było słońce
to i tak masakra, bo w zasadzie wszystko jest platne.nas przedszkole kosztuje miesięcznie ( 8:30-15:30) : 54,08zł+ 5 zł za każdy dzień za wyżywienie( śniadanie, II śniadanie, obiad i podwieczorek)+ 120zł za rok za wyprawkę+35,80 ubezpieczenie na rok + 50zł na radę rodziców ( czyli na teatrzyk i filharmonię)+ ekstra na wyjścia do kina.
dlaczego jestes (-cie) przeciwko 6-latkom w szkole? w innych krajach od 6 lat zaczyna sie szkola i jest okA dzisiaj rano mówili, że może zmienia ustawe i nie będą musiały 6 latki iśc do szkoły. Trzymac kciuki!!!!!!!!!!!!
No to u mnie zaden by nie poszedło właśnie mówią o tym nowym projekcie :
wg niego to my mielibyśmy zadecydować, czy nasze grudniaki posłać do szkoły w wieku 6 lat. Niby od stycznia do 1.lipca obowiązkowo tak, a od lipca do końca roku rodzice decydują...
dlatego, ze PL nie jest przystosowana na takie "zabiegi". Niech sobie chodzi do przedszkola a nie do szkoły z wielkimi dziecmi i nauka taka sama jak dla 7-latków. Ja poszłam do zerówki w wieku 6 lat i oki ale moje dziecko ma iśc do pierwszej klasy w wieku 6 lat i ma uczyć sie tego samego co 7 latki, które tez idą no bo mają 7 lat więc oki. Karol łapałby się na pierwszy rok ustawy i wcale mi sie to nie podoba, szczególnie, ze on jest z listopada więc nie miałby pełnych 6 lat. Przedszkole, zerówka jak najbardziej..Natomiast szkoła jaka jest u nas: nie.dlaczego jestes (-cie) przeciwko 6-latkom w szkole? w innych krajach od 6 lat zaczyna sie szkola i jest ok