u mnie aktualnie buro, ponuro, pada i zimno..A ja zaraz do apteki musze myknąć...co wy na pogode narzekacie? myslalam ze w Pl jest ladnie...
reklama
Ok, cycusiowy, ale Iudulińska już prawie pół roku od odstawienia, więc mogłaby się takich głupich nawyków wyzbyćmoj tez nie zje raz a porzadnie, tylko ciamka 200 ml na 3 razy, z czego pierwsze popicie jest jeszcze zazwyczaj bez pobudki, po miedzy 23 a polnoca, a potem juz okolo 3 i 6 rano. to jest chyba cycusiowy nawyk......
89gwiazdeczka89
Fanka BB :)
witam normalnie Was podziwiam kiedy znajdujecie czas majac prace zawodowa, obowiazki domowe i jedno lub wiecej dzieci i czas na pisanie tyle postow na BB to ja jestem chyba ostatnio totalnie niezorganizowana :-(
u nas tez szaro i pochmurno a zaniedlugo na zakupy naszczescie samochodem i strasznie przerazaja mnie dzisiejszy zakupy tzn koszt mleka ha czyli puszka 400 g ok 27 zł a nam taka puszeczka starsza na niecaly tydzien ;/
w niedziele wybieramy sie do do ZOO w Chorzowie mam nadzieje ze pogoda sie polepszy
milego dnia zycze
u nas tez szaro i pochmurno a zaniedlugo na zakupy naszczescie samochodem i strasznie przerazaja mnie dzisiejszy zakupy tzn koszt mleka ha czyli puszka 400 g ok 27 zł a nam taka puszeczka starsza na niecaly tydzien ;/
w niedziele wybieramy sie do do ZOO w Chorzowie mam nadzieje ze pogoda sie polepszy
milego dnia zycze
sarka
trójkowa mama
ewa skąd ja to znam:/ ostatnio łykałam panadol tak mnie bolało...
O ale na długo jedziecie! gdzie tak wyruszacie?
A mi cos dzis w plecy wlazło, masakra:/ to chyba przez te kosmiczne pozycje w łóżku żeby tylko dziecko spało to człowiek niemal ulokowany na suficie byleby spało
Antylopka oj chyba ładnie to było....dziś głeboka jesień wczesnolistopadowa....wrrr
A moje dziecko wzieło się w końcu do roboty - pełza!:-)
O ale na długo jedziecie! gdzie tak wyruszacie?
A mi cos dzis w plecy wlazło, masakra:/ to chyba przez te kosmiczne pozycje w łóżku żeby tylko dziecko spało to człowiek niemal ulokowany na suficie byleby spało
Antylopka oj chyba ładnie to było....dziś głeboka jesień wczesnolistopadowa....wrrr
A moje dziecko wzieło się w końcu do roboty - pełza!:-)
Sarka, ruszamy dziś do Dziadków. W sobotę jest wesele Szwagierki, w niedzielę poprawiny. A w pon. ruszamy w Beskidy, znowu do Klimkówki, bo się nam spodobało Poza tym mamy fajną i tanią bazę wypadową - 30 zł od osoby za pokój z łazienką i śniadaniem w super standardzie, w tym roku oddany do użytku. Siedzimy tam do czwartku, a potem jeszcze weekend spędzamy w Rzeszowie u drugich dziadków i m.in. na zjeździe absolwentów naszego liceum. Uff...
A u nas zaczęło kropić... Kicha straszna... No ale nic to, damy radę :/
A u nas zaczęło kropić... Kicha straszna... No ale nic to, damy radę :/
mamolka
zdrówka dla małych chorowitków- my powoli wychodzimy bo Miki złapał w zeszłą środę katar, Olka załatwił następnego dnia na pierwszy dzień w przedszkolu i tak się męczą, ale dziś jak to mówią 7 dni i po katarku, czasami mocno odkasłują (Sarka u nas jest kaszelek w nocy i nad ranem, ale rzadko- raczej taki do oderwania flegmy)
a jak tam przedszkolaki?? u nas średnio na jeża, ale powoli wychodzimy na prostą...powolutku, ale codziennie rano słyszymy" nie idę do przedszkola, ja nie chcę, nie nie.....płacz JA NIE CHCĘ DO PRZEDSZKOLA ( pisk)", przy wejściu na sali wielki płacz i krzyki. Już jest lepiej bo po kilku minutach się uspokaja i bawi ale przez pierwszych 5 dni dzieci ( cała 25-tka!)prawie czas wyły ;/ Jak przychodzę po niego po obiedzie o 14 to jest super i zadowolony i pójdzie jutro do przedszkola a rano...." ja nie chcę ..."
sarka- gratki dla małego pełzacza
GWIAZDECZKA- zastanów się czy chcesz to HA, lepiej umówić się z alergolog by do 1,5 roku przepisywała wam bebilon pepti- na receptę oczywiście, bo to prawie 50% taniej! A mleko ha jest bardzo drogie. Przynajmniej 1,5 roku temu mi wychodziło taniej niż zwykłe mleko modyfikowane. Tylko trzeba znaleźć dobrą aptekę bo różnice za to samo mleko mogą dochodzić do 5-7 zł na puszce - a to dużo
a jak tam przedszkolaki?? u nas średnio na jeża, ale powoli wychodzimy na prostą...powolutku, ale codziennie rano słyszymy" nie idę do przedszkola, ja nie chcę, nie nie.....płacz JA NIE CHCĘ DO PRZEDSZKOLA ( pisk)", przy wejściu na sali wielki płacz i krzyki. Już jest lepiej bo po kilku minutach się uspokaja i bawi ale przez pierwszych 5 dni dzieci ( cała 25-tka!)prawie czas wyły ;/ Jak przychodzę po niego po obiedzie o 14 to jest super i zadowolony i pójdzie jutro do przedszkola a rano...." ja nie chcę ..."
sarka- gratki dla małego pełzacza
GWIAZDECZKA- zastanów się czy chcesz to HA, lepiej umówić się z alergolog by do 1,5 roku przepisywała wam bebilon pepti- na receptę oczywiście, bo to prawie 50% taniej! A mleko ha jest bardzo drogie. Przynajmniej 1,5 roku temu mi wychodziło taniej niż zwykłe mleko modyfikowane. Tylko trzeba znaleźć dobrą aptekę bo różnice za to samo mleko mogą dochodzić do 5-7 zł na puszce - a to dużo
krolcia
Mój zawsze piszczy, że nie chce do przedszkola jak musi rano wstać. Ale już w przedszkolu to pa pa i strzałka na salę z przykazaniem, żebym za wcześnie nie przyjeżdżała bo on się nie zdąży pobawić, he he
Sarka gratuluję pełzacza!!! My też dłuuugo na to czekaliśmy.
Sarka gratuluję pełzacza!!! My też dłuuugo na to czekaliśmy.
mamolka
krolcia - ja go trochę tłumaczę bo jest w grupie trzylatków - a wiesz jak to jest- jeden rocznik, a mimo to Olek ma dopiero 2l,9m, a niektóre dzieci są o całych 9 miesięcy starsze- a to dużo ;/
reklama
krolcia
Nawet i starsze dziecko przeżywa takie rozstanie. Pamiętam pierwsze dni Mateusza w przedszkolu jak dzieci płakały. Szczególnie taka dziewczynka jedna. Jeny jak mi jej żal było. Jak ona się zanosiła i wołała mamę. Długo płakała. Ponad miesiąc dobry na pewno.
Dlatego ja się obawiam strasznie jak Daniel będzie reagował w przedszkolu. Mateusz jednak zaczynając miał prawie 3,5 roku.
Dlatego ja się obawiam strasznie jak Daniel będzie reagował w przedszkolu. Mateusz jednak zaczynając miał prawie 3,5 roku.
Podziel się: