missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
ja tez nie dzwigam i nosze tylko takie ciezkie rzeczy jak moj pies czyli 2 kg
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziś spałam do 10, ale kładłam się o 1 w nocy i nie odespałam, bo wczoraj goście się zwalili zobaczyć jak mieszkanko wygląda jako już nasze:-( - mój mąż zrobił mega porządek jak znajomi zabrali swoje rzeczy i chata zmieniła się nie do poznania.Hej Wszystkim Mamuśkom
ja w sobotę z łóżka wychodzę dopiero ok 11, po całym tyg pracy jestem wręcz wyczerpana, w piątek padam do łóżka po 20.00.
co do nastroju to czy rzucają się Wam już hormony na mózg?
Ja ostatnio płaczę na co drugim filmie lub serialu, najgorzej jest gdy oglądam film o zwierzątkach, beczę jak bóbr
A czy przy ciąży wypadają Wam włosy? Ja strasznie gubię, nie tylko przy czesaniu, wszędzie znajduję je w mieszkaniu... I do tego w ogóle nie chcę się układać, wywijają się na wszystkie strony pomimo pianki, prostownicy itd....
rajstopy można kupić ciążowe, z tego co pamiętaj kosztują jak normalne, około 10-14 złotych, zalezy jakie. Mają specjalny klin na brzuszek.Nie przejmuj się, wydaje Ci się tylko, też ciąglę mówię, że gruba jestem, że nie mogę na siebie patrzeć, w pracy przy biurku siedzę z rozpiętymi spodniami i już muszę kupić większe,bo mi raczej sadło od jedzenia rośnie, a mój partner mówi- jedz, jedz, to spichlerz dla maluszka,
więc na pewno wyglądasz pięknie i kwitnąco, tyko Ci się hormony na mózg rzuciły
ja mam to samo, patrzeć na siebie nie mogę, ale pocieszam się, że za tydz w długi weekend wymienię szafę,
więc głowa do góry, zamiast spodni włóż sukienkę, dużo wygodniej, rajstopy mogą też wcinać się w brzuch, ale jak je odwiniesz wystarczająco nisko to da się chodzić....
ja zakupy robię i noszę, zresztą mi trudno nic nie nosić.;-) Pamiętam, aby nie nosić wielkich ciężarów, ale "codzienne" to nawet ich nie zauważam.A Wy nosicie zakupy?
No bo przeciez to nieuniknione, wystarczy że wejde o tak jak np. dzis do warzywnia i kupię jabłka, pomarańcze, pomidorki, kapustkę, do tego jakiś ser biały makaron, cebulę no i te 2 kg truskawek, no z 10 miałam jak nic jeszcze pies na smyczy....
ja depilatora używałam tylko do nóg, ale w ciąży (w poprzedniej tak samo) mnie to tak drażni, że nie jestem wstanie dokończyćsalomi ja mam depilator z nakladkami i z golaca tez i nigdy wiecej nie ogole pach tym bbrrr wole maszynke zwykla ... strasznie podraznia skore przynajmniej moja a nogi to debiluje okolice bikini tez tylko maszynka zwykla.
to powiem Wam, że we Francji nie ma problemu z kupieniem dziecięcych jedzonek. BoboVity nie widziałam, ale jest gerber, hipp i inne, francuskie firmy. W każdym większym sklepie spożywczym jest stoisko z daniami dla dzieci.Jako emigrantka znam ten ból..
Jest taki sklep internetowy z produktami bobovity BoboVita - . Bezpłatna dostawa do domu. i mam zmiar tam zrobić zakupy, zeby to przyszło paczką do znajomych a oni nadali to u siebie w firmie...