reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

witam u nas tez niedlugo 2 rocznica slubu ale pewnie mojemu mezowi i tak sie zapomni
dzis idziemy odwiedzic mala Oliwie wczoraj skonczyla 2 miesiace i pomyslec ze niesawno te nasze skarby byly takie male, mam nadzieje ze Wojtuś na odwiedzinkach bedzie grzeczny :)

to mu przypomnij- czemu ma być ci przykro tego dnia :-), powiedz mu np. słyszałam że zbierasz mnie na a. wycieczkę, b. do kina/restauracji c. pubu/clubu (wieczór w przedciążowym stylu) d....... z okazji naszej rocznicy.

reklama
mamolka mój uwaza ze tego typu okazji sie nie swietuje w tym roku na urodziny nawet zwiednietego kwiatka nie dostałam :-(
tak jak juz nie raz pisałam nie jest u mnie zbyt kolorowo w zyciu malzenskim od pewnego czasu, takze w rocznice slubu nie wierze aby mnie zaskoczył czyms pozytywnym

mamolka mój uwaza ze tego typu okazji sie nie swietuje w tym roku na urodziny nawet zwiednietego kwiatka nie dostałam :-(
tak jak juz nie raz pisałam nie jest u mnie zbyt kolorowo w zyciu malzenskim od pewnego czasu, takze w rocznice slubu nie wierze aby mnie zaskoczył czyms pozytywnym

wrrr dziwny jest :dry: to wiesz co, zostaw go z małym na wieczór i umów się z koleżankami na drinki, a jemu powiedz że jak on nie świętuje to ty sama wychodzisz świętować że wytrzymałaś kolejny rok z takim gruboskórnym facetem- należy ci się!

czat czat bo byliśmy z różnych miast- inaczej nigdy byśmy się nie spotkali;-)

Ostatnia edycja:
Hello
o jak rocznicowo się zrobiło :-) Nam stuknęło 2 lata 15 sierpnia,jesteśmy ze sobą 6 lat a znamy się 10 :-) ale nie świętujemy nigdy :-)

wrrr dziwny jest :dry: to wiesz co, zostaw go z małym na wieczór i umów się z koleżankami na drinki, a jemu powiedz że jak on nie świętuje to ty sama wychodzisz świętować że wytrzymałaś kolejny rok z takim gruboskórnym facetem- należy ci się!
z mila checia bym tak zrobiła jednak moj maz nie potrafi zajmowac sie dzieckiem nic a nic, dlatego jak czytam jak Ci wasi mezowie/partnerzy potrafia zajmowac sie dziecmi to Wam zastroszcze. ostatnio wział malego na spacer miałam pisac dalej prace licencjacka a tu co za 10 minut slysze placz dziecka a wlasciwie ryk mysle sobie a to nie Wojtek przeciez jest na spacerze a zachwile slysze Zuzia wez go bo on placze no i tyle bylo z spaceru ojciec - syn
ja jak chce gdzies wyjsc typowo gdzie nie moge wziasc malego to zostawiam go mamie ale wtedy moj maz jest zadowolony bo o zony i syna nie ma wiec chata wolna i pół dnia na kompie
ahhh wole juz wiecej nie pisac bo mnie zaraz krew zaleje ze zlosci

My byliśmy razem na wycieczce 10-dniowej w Rzymie (17-27 września). Tam się poznaliśmy i już na drugi czy trzeci dzień byliśmy prawie nierozłączni ;) Prawie, bo ciężko tak powiedzieć o 15-letnich dzieciach, jakimi wtedy byliśmy ;) No i tak już zostało do dziś :) Dlatego 17 września to nasza rocznica.
A ślub wzięliśmy dopiero po 4 roku studiów :)

reklama
My byliśmy razem na wycieczce 10-dniowej w Rzymie (17-27 września). Tam się poznaliśmy i już na drugi czy trzeci dzień byliśmy prawie nierozłączni ;) Prawie, bo ciężko tak powiedzieć o 15-letnich dzieciach, jakimi wtedy byliśmy ;) No i tak już zostało do dziś :) Dlatego 17 września to nasza rocznica.
A ślub wzięliśmy dopiero po 4 roku studiów :)

z tego co piszesz to jak w filmie taka pierwsza prawdziwa milosc :-)
zadko sie zdarza ze takie "dzieciece" milosci przetrwaja takze jestem pod wielkim wrażeniem

Do góry