reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

reklama
MAMUŚKI WRÓCIŁAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

no to tak tylko daje znać, że mam neta i mam się ok. zaległości z 3 miesięcy raczej nie nadrobię - chyba, że będę czytać po nocach hehehe
a teraz też na chwilkę bo w sobotę i czasami wieczorami sobie chodzę do pracy i dzisiaj już swoje zrobiłam i jeszcze wieczorkiem muszę jechać do hotelu więc zjem obiad, nacieszę się synusiem i zmykam. oj nie moglabym normalnie wrócic do pracy jeszcze bo ciężko mi go zostawiać, ale tak sobie postanowiłam, że jeden dzień i te 2-3 (wtedy tylko 2 godzinki) wieczory jak się troszkę oderwie od domu to może dobrze mi zrobią.

w wielkim skrócie to raczkujemy, mamy 3 ząbki i przebija się właśnie kolejny, wstajemy gdzie się da, nabijamy sobie guzy bo zaliczamy upadki, jesteśmy wielkimi brudasami i czujemy się z tym dobrze hehe aaa i jesteśmy tak ruchliwi, że mama ledwo nadąża hehehe to oczywiście i Mikim :-)

ale się cieszę! straaaasznie tęskniłam za bb! choć pewnie nie będę tu siedzieć tak często jak kiedyś bo muszę mieć oczy szeroko otwarte na bobika mojego :-)

hej Gosiu witamy z powrotem! ostatnio właśnie o tobie pomyślałam, no i wywołałam cię myślami :D gratki Mikiemu za postępy!

Gosia witaj:-) po latach :-D
Dzięki za życzonka. Senior się chyba przejął, że już 9 miechów mu stuknęło, bo puścił się dziś pędem za zabawką zamiast na czterech to na dwóch:cool2: cwaniak, dobrze że byłam obok i złapałam, bo by stłuczka była.....
Cwietka - nic mi nie wiadomo o zakończeniu konkursu :confused:- właśnie sprawdzałam i wszystko bez zmian (łącznie z 9. pozycją:/). Spróbuj jeszcze raz może chwilowo coś im się zawiesiło, bo dziwna ta strona - strasznie długo się ładuje i czasem też liczba punktów maleje:baffled:
A co do fotela, to mam nadzieję, że Cypriano go nie rozniesie i dotrwa do czasu kolejnej ciąży:-D

Idę przejrzec co tam nowego po 9. miesiącu mozna wprowadzic:-) Chociaż....wczoraj widziałam jak mamusia karmi dzieciątko - na oko 6-7 miesięcy(w każdym razie mniejsze od Cypriana, więc pewnie młodsze, bo żaden z niego wielkolud) prażynkami:baffled: I to wcinał je w tempie ekspresowym. Po mamusi widac było, że to - obok fast foodów - standardowa pozycja w menu rodziny.

Buuu... Niedługo już tylko Franek bezzębny zostanie :D

Pracowity dziś był dzień. Ale mały pokój wreszcie przemeblowany - jest więcej miejsca na szaleństwa Pucka i kable z listwami zostały pochowane - może nie obczai za szybko, gdzie są ;)

Franek zafundował nam w międzyczasie 2-godzinną przerwę, bo zasnął sobie beztrosko właśnie wtedy, kiedy mieliśmy wkraczać do jego pokoju ;) Przepisałam sobie dzięki temu większość przepisów na placki do nowych zeszytów :)

Tylko że Puckowi znowu wyleciał jeden posiłek - podwieczorek. No nic, brzuch ma i tak pokaźny, nie zmarnieje od tego ;)

Ciasto z masą z kaszy manny się studzi, a ja sobie chyba poczytam. Ale porozmawiam z Mężem - dawno nie było okazji ;)

Hej Babencje;)

cristal ojejku uściska Cypusia ode mnie na te 9 miesiączków:-) normalnie cała ciąża już mu przeleciała:-D
Pieluszki śliczne ale szkoda że się je niedługo nakryje rajtuzkami czy spodenkami:/
My używamy teraz Pampers Premium care i są ok.

Trzymajcie kciuki za nas jutro - mamy CHRZEST! :))) oby wszystko wypaliło, łacznie z pogodą, kurde nie wymagam 30 stopni ale niech chociaż nie pada!!!:///

Od niedawna mamy nianię, oczywiście ta elektr.;) i bardzo sobie chwalę, dotąd jak szłam się kąpać to co chwilę zestresowana wodę zakręcałam nasłu****ąc czy nie płacze, teraz mam luz i komfort bo niania każdy szmer wyłapuje akurat podczas dzisiejszej kapieli mogłam to przetestować:/...a wczoraj oglądaliśmy Naznaczonego - horror, leci teraz w kinie...tam jest watek z nianią, leciałam więc do niej ale z lekką paniką hehehe

gosia fajowo że jestes już z powrotem:-D

gufi odzywała się dziś na innym watku, ale nie pamiętam jakim...jeszcze się wczasują:)

Najlepszego dla Cyprianka!!!!
My dzisiaj Zoo. Słoneczko swieci, wyskocze tylko do Biedronki po jakis słoiczek i papu dla nas i picie bo tam, wiadomo, drogo:-)Wczoraj u teściowej byłam i zła jestem na siebie, ze nie wziełam mojego lapka. Szwagier stwierdził, że mi zajrzy może mu sie uda go reanimować...Ech..Usmieszki od radosnego grudniaczka :-)
Szał ciał polezałam dzis do 7....
GOSIA WITAJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hej.;-)
Gosiu witaj na pokładzie. Młody dał pospać dzisiaj do 8.00, ale i tak nie czuję się wyspana. Drapie mnie coś w gardle:hmm:. Chyba sobie jakieś leki w dawce mega zaaplikuję, żeby się nie rozwinęło.

Dzisiaj M wraca do pracy. Znowu sami zostajemy. Już mam stracha jak ja tego małego będę znowu targać ze sobą do przedszkola:-(. Wyrósł z tego małego nosidełka a tak było wygodniej. Teraz na ręce i wio. Mam nadzieję, że rwa nie zaatakuje poza domem:-:)no:.

reklama
Hello

A u nas lipa,bo Mikolusia męczy kupina :-((( Śliwki gerberowskie nie pomogły :-((( Macie jakiś sprawdzony sposób??? Bo biedny cisnie i nic :(((

Do góry