reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

reklama
Witam:-)
U nas upal i szykujemy sie na basen:tak:Ale zeby wybrac sie z dwojka na basen to te szykowanie troche zajmuje:tak:A tu jeszcze gulasz zrobilam zeby obiad byl gotowy jak przyjdziemy no i oczywiscie obiadek dla lorda Jana:-D
Cristal wszystkiego naj i duzy buziak dla Cyprianka na 9 mies:tak:Alez ten czas leci:no:
Olcia milego wypoczynku i oby podroz odbyla sie bez przykrych niespodzianek;-)

Hej
U nas też kiepsko z pogodą:/
Mieliśmy w planach rodzinny spacer (mąż ma dzień wolny:szok:) i doopa:/
A teraz sobie siedzę wygodnie w moim nowym workowatym fotelu i popijam kawkę:-) Ehhh, czemu my go wcześniej nie kupiliśmy - jest genialny - mega wygodny (dla ciężarnej idealny), lekki, wszędzie się wciśnie, a Cypriano oszalał po prostu na jego punkcie:-D

Cristal pieluszki piękne fakt:tak: ale mnie się jednak wydaje, że dziecko ma za dużo między nogami.
Krolcia, tak się tylko wydaje :tak: Jak pampersa rozłożysz to też jest szeroki przecież. A szerokośc nie od pieluszki a od wkładów zależy. Używam mikrofibrowych lub bambusowych, są cieńsze od złożonej tetry, a bardziej chłonne w efekcie między nogami jest tyle co w pampersie. A te pieluszki na zdjęciach. to są takie wersje jeszcze węższe od pampersów :-) A chłoną ponoc super, dlatego takie drogie:baffled: Ja tych jeszcze nie próbowałam, ale opinie mają świetne:-)

Tak sobie przypomniałam, że Gufi dośc dawno nie było:?

Asia - dzięki!:-) Oj fakt, leci jak szalony:szok:

Cristal Wszystkiego najlepszego na 9m dla najstarszego naszego grudniaczka,dużo buziaków od cioci :-)

Ciekawe co u Tuni,Antylopki,Missiiss,Joamar cos nie ma ich ostatnio,pewnie zapracowane :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
cristal ale chłopczak nam urósł! 9 miesięcy to już tak dużo... tyle samo co w brzusiu! niech mamusi przynosi same dobre wieści no i grzecznie i zdrowo niech się rozwija!
ech wygoniłam męża i starszą na zakupy, nie dali mi dziś pospać wrrrrrr....
u nas jeszcze słoneczko, ale też takie jakieś nie wyraźne, a sio chmury a sio!

witam u nas wlasnie przestało padac, jakies oberwanie chmury bylo ;/
o matko juz 9 miesiecy wszystkiego najlepszego dla Cyprianka hehe wlasnie mi sie przypomniało ze my zaniedługo tez juz tyle skonczymy, nie no za szybko ten czas leci

Eh... Niby się cieszę, bo dzisiaj wieczór panieński mojej przyjaciółki, ale nerwa mam - Igor jedzie na noc z dziadkami i ciocią nad jezioro. Mąż juz wyjechał na kawalerskie a ja sama muszę małego wyprawić i tęsknię już :)
Mam nadzieję, że chociaż impreza nam się uda.
Buziaki dla Seniora Grudniaków :*

U nas dziś przemeblowanie - rozkręciłam już duże biurko z Frankowego pokoju, złożyłam stacjonarny komputer i rozłożyłam małe biurko - na laptopy. Na razie przerwa, bo Pucek śpi. Dzielnie mi asystował, bo wkrętak go zafascynował, no i z tego wszystkiego tak zasnął, że jeszcze nie jadł obiadu :/
Reszta domu ogarnięta, jeszcze tylko kurze w małym pokoju i odkurzanie. Uff... Chciałabym też uporządkować Frankowe ubrania, bo w komodzie się nie mieszczą, a wiele już jest za małych. No i odłożone trzeba do kolejnego worka spakować. Niedługo odwiedzają nas znajomi, którzy rodzą w grudniu i chyba im damy te worki i leżaczek, bo tylko się o nie potykamy :/

Cyprian ma 9 miesięcy? Matko... Kiedy ten czas mija?... Nigdy mi jeszcze miesiące tak szybko nie leciały, jak po porodzie...
Sto lat, Chłopczyku! :)

reklama
Cześć i czołem!
Dla Cypriana sto lat i sto całusów.
Cristal - gratuluję udanych zakupów. Pieluszki prześliczne :-) A fotel-worek również uwialbiam. To teraz musisz zajść w drugą ciążę, żeby z niego pokorzystać jak ciężarna :-D
Co z głosowaniem na Cypriana, bo dzisiaj nie znalazłam na stronie tego przycisku do głosowania. Skończyło się?

Gufi jest na wakacjach, ale fakt, że juz dawno wyjechała.

A u nas słoneczny dzień. Deszcz przespałam razem z Idą, więc nie mogę marudzić, że padało ;-)
A Małżón mi wczoraj zrobił niespodziankę i bez słowa uprzedzenia przyjachał do nas na wieś - miał spędzić weekend we Wro i grzecznie pracować.

Do góry