reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

Asia - a może zęby mu idą? Bo u nas na zęby jest 6-7 kup, a normalnie 2-3. Dziwne to moje dziecko, jak był na samym mm to była 1 kupa dziennie, a teraz tak szaleje :-D

Bodzia - zajrzałam do mojej pogodowej wyroczni i w niedziele w Katowicach ma być słoneczko z małymi chmurkami i 24 st :-)

A ja zaraz robię kawę i zabieram się do pracy - dziś dużo analiz, pisaniny i jeszcze muszę recenzję skończyć, a napisałam zaledwie 1 stronę:/ Nie przebrnęłam nawet przez 1/4 tego materiału, bo to jest fizycznie niemożliwe:no:

Dziewczynki wspomóżcie nas głosami bo spadamyyyyyyyyyyyy:-(

Chusta do noszenia dziecka - konkurs LennyLamb.com - LennyLamb.com

reklama
Hello

O matko ale dużo te Wasze maluszki jedzą,mój mleka je 150ml,rzadko zdarza się żeby zjadł 180ml.Na obiad mały słoiczek bo więcej mu się nie zmieści,kaszki też około 120mli owoce też mały słoiczek :-///

Hejka:)
Coś sie dziś nie wyspałam:/

asia moja też robi sporo kupek, potrafi czasem tak po trochę i kupka jest co chwilę...
ale tez ida jej ząbki, więc może też to jest to.

cristal głosy oddane;-) niech ci się robota pali w rekach;)

asja jak tak Maciuś i Jego uszka?

Moje dziecko jednak nie nadaje się do leżenia na puzzlach, nawet te bezelementowe rowala na kawałki i obgryza dookoła, żadna zabaka jej na nich nie interesuje tylko to byle w jak najkrótszym czasie rorozdzielać puzzle...

Witam;-)
Mały dziś zaszalał i pospał do 7.30. He he he:-D. Wygląda na to, że dziś będzie ładniej więc zaraz za pranie się biorę. Bo potem do banku musimy pojechać.

asia no 100g na tydzień to tak jak dziewczyny piszą to prawie 0,5 kg na miesiąc to dużo na tym etapie rozwoju!

Wczoraj kumpela wyciągnęła mnie na kawkę do ciastkarni. Fajnie było się wyrwać choć na godzinkę z domu:tak:.

Zagłosowane :)

Sarka, u nas z puzzlami jest to samo - rozwałka i obgryzanie wypustek...
Ale ostatnio najlepsza zabawa to "ucieknę Mamie do kuchni". Strasznie głupia... Dziś już odpuściłam, nie poszłam do Pucka i sam wrócił ;) No bo ileż można?...
O, a teraz ściągnął sobie pudełko z chusteczkami i się do nich dobiera. Ale jedna w środku została, to niech się pobawi, przynajmniej cisza chwilę będzie.

Biorę się do roboty, bo mam jeszcze masę materiału, a czas w zasadzie do 14, bo po obiedzie musimy jechać do Taty i na zakupy. Nie chce mi się okropnie...

Już sobie przypomniałam, co miałam wczoraj napisać:rofl2:
Ewa - nie wiem gdzie zamierzacie jechać, ale w Solinie są takie noclegownie a la akademiki, tzn. w pokoju 2 łóżka, stolik, szafka, prysznice na piętrze - warunki takie bardziej studenckie :-D, ale za to cena fajna;-) my płaciliśmy 25zł/os./doba, co prawda 6 lat temu, ale nie powinno być jakiejś kolosalnej różnicy.
A z Soliny macie szlaki np. do Bóbrki, Myczkowców - do kapliczki-źródełka z leczniczą wodą (ponoć na oczy pomaga, ale nie wiem, bo nie dotarliśmy tam:/ zgubiliśmy szlak, mostek był zarwany po powodzi), a samochodem możecie podjechać do Polańczyka, czy gdzie chcecie;-) A noclegu w Solinie nie musicie rezerwować, bo zawsze są wolne miejsca - my tam jeździliśmy w ciemno;-)

Dziewczyny - która jest oblatana w przepisach ubezpieczeniowych? Chodzi mi o warunki dobrowolnego opłacania składek ZUS??

czeeeść ależ mi się smaczna kawa marzy :)

I ja codziennie klikam w Cypriana:tak:. Co rano tak zaczynam dzień przy kompie:-D. Klikanie w "Cypka" i w "pustą michę".
ja co rano również trochę czasu spędzam na głosowaniach i w Cyprianka i w Nivei swoją drogą jak ktoś chce to może się przyłączyć do akcji Nivea

reklama
Do góry