reklama
hej
cristal , ja też pamiętam
)
sarka - uszka czyste.
Ale nie uwierzycie, bo i ja nie wierzę!!!!!!!!Maciek ma OSPĘ

shit!!!!!!!!!!!!!!!!
Milena na razie nie.
cholera cholera, co za pech. A dziś pierwszy raz od początku urlopu wyszło słonko i jest bardzo ciepło. a własnie - może ktoś chce odkupić pieluchy do pływania

bo jak się można domyśleć, nam już się nie przydadzą 
cristal , ja też pamiętam
sarka - uszka czyste.
Ale nie uwierzycie, bo i ja nie wierzę!!!!!!!!Maciek ma OSPĘ

Milena na razie nie.
cholera cholera, co za pech. A dziś pierwszy raz od początku urlopu wyszło słonko i jest bardzo ciepło. a własnie - może ktoś chce odkupić pieluchy do pływania

krolcia
Fanka BB :)
Ospę

?!?!?! A skąd on to złapał????

Ale jak ospa? Matko... Przecież ospa zazwyczaj koło podstawówki przychodzi... Oby szybko i bezboleśnie minęła...
Przyszły mi właśnie torebki, które zamówiłam na wrześniowy ślub - czarna do sukni weselnej (czerwonej) i czerwona do sukienki na poprawiny (granatowej): -50% TOREBKA NA PASKU KWIAT RÓŻA 3D 14x25 GLAMOUR (1746785646) - Aukcje internetowe Allegro
Są suuuuper
Jeszcze tylko na paski czekam i będę gotowa na świadkowanie
Przyszły mi właśnie torebki, które zamówiłam na wrześniowy ślub - czarna do sukni weselnej (czerwonej) i czerwona do sukienki na poprawiny (granatowej): -50% TOREBKA NA PASKU KWIAT RÓŻA 3D 14x25 GLAMOUR (1746785646) - Aukcje internetowe Allegro
Są suuuuper
Jeszcze tylko na paski czekam i będę gotowa na świadkowanie
Ewa a gdzie około podstawówki ;-) Jak sąsiadki dzieciaki chorowaly jak moj mial 3,5 miesiąca to lekarka stwierdziła, ze tylko pierś go uchroniła bo często u nas byli. Lolo mial 3,5 miesiaca. Koleżanki 5 letni syn własnie przeszedł. W każdym wieku można złapać a lekarka mowiła, że im wcześniej tym, PODOBNO, łagodniej. Takze jak najbardziej..Może gdzies na dworze było chore dziecko, mogło nie wiedziec o chorobie, i już.
Takze na ospe nie znasz dnia ani godziny
Tylko szkoda takiego maluszka strasznie :-(
Takze na ospe nie znasz dnia ani godziny

Wiolcia_6
Grudniówka 2010 :)
Dziewczyny moja bratowa w końcu urodziła! po 3 tygodniach od terminu i po męczarniach jakie jej zafundowali w szpitalu w końcu zrobili cc. Wiktorek wazy 4850g i ma 62 cm:-) Wielki no nie?? W życiu by naturalnie nie urodziła... A co do szpitala i opieki to brak mi słów...
reklama
Podziel się: