reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

Mnie też Alek raz dziabnął w pierś aż mi się zęby odbiły. Tak krzyknęłam że Alek sie wystraszył i zaczął płakać:zawstydzona/y:
Już więcej nie ugryzł więc mam nadzieję że tak zostanie :)

reklama
witam a u nas chyba jakis strajk wojtus nie chce jesc ani spac od wczoraj popoludnia jest na 80 ml kaszki pije tylko sama herbatke i spac za zadne skarby nie chce ani w nocy ani w dzien wysiadam dobrze ze mama jest teraz w domu to na troche zawsze wezmie wnuczka to potrafie doladowac akumulatory
gratulacje dla Idy

Moje dziecko do reszty zwariowało :eek: Wylazły mu dwie dolne dwójki. Czyli w sumie jest już OSIEM ZĘBÓW :szok: A ja się dziwiłam, czemu Ida w nocy ostatnio jakieś cyrki robi. W zęby mi się nie chciało wierzyć :dry: Myślalam, że raczej za tatusiem tęskni :zawstydzona/y:

I w ogóle dzisiaj dzień przełomów. Pierwsze samodzielne stanie, kolejne zęby i pierwszy nieopanowany chichot.

reklama
tia cwietka no to masz ekspresowo rozwijającą się dziecinkę :) u nas radość że już dwie dolne jedynki są, a gdzie tam do ośmiu :D

Do góry