cristalrose
Fanka BB :)
Olcia, ja też o tym chciałam;-) Sarka - nie pisz takich rzeczy, bo ja spac nie będę mogła;-) MNie oczywiście wyobraźnia ruszyła, a że mam arachnofobię, to od razu pojawił się zimny pot i drgawki. Atak paniki był bliski, na szczęście już nauczyłam się to kontrolowac ;-) Ale ja bym w tym domu już nie nocowała
Olcia, może ty też masz?
Dziewczyny, a teraz coś z zupełnie innej beczki;-)
Cypriano prosił mnie, żebym Wam to napisała, bo on jeszcze nie potrafi;-) Synek mój prosi wszystkie forumowe ciocie o oddawanie głosów na jego fotkę, na której tak pięknie zapozował. Fotka bierze udział w konkursie, można wygrac chustę (chyba stara mu się już znudziła ) albo jakieś inne gadżety. Głosowanie trwa miesiąc i rozpoczyna się jutro; codziennie można oddac 1 głos z 1 IP.
Za każdy głos Cyprianek będzie bardzo wdzięczny i nie omieszka Wam tego okazac swoim dwuzębnym uśmiechem:-)
Głosować można tu: Chusta do noszenia dziecka - konkurs LennyLamb.com - LennyLamb.com
Szanse są niewielkie, ale trzeba próbować;-)
Olcia, może ty też masz?
Dziewczyny, a teraz coś z zupełnie innej beczki;-)
Cypriano prosił mnie, żebym Wam to napisała, bo on jeszcze nie potrafi;-) Synek mój prosi wszystkie forumowe ciocie o oddawanie głosów na jego fotkę, na której tak pięknie zapozował. Fotka bierze udział w konkursie, można wygrac chustę (chyba stara mu się już znudziła ) albo jakieś inne gadżety. Głosowanie trwa miesiąc i rozpoczyna się jutro; codziennie można oddac 1 głos z 1 IP.
Za każdy głos Cyprianek będzie bardzo wdzięczny i nie omieszka Wam tego okazac swoim dwuzębnym uśmiechem:-)
Głosować można tu: Chusta do noszenia dziecka - konkurs LennyLamb.com - LennyLamb.com
Szanse są niewielkie, ale trzeba próbować;-)