reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

Olcia, ja też o tym chciałam;-) Sarka - nie pisz takich rzeczy, bo ja spac nie będę mogła;-) MNie oczywiście wyobraźnia ruszyła, a że mam arachnofobię, to od razu pojawił się zimny pot i drgawki. Atak paniki był bliski, na szczęście już nauczyłam się to kontrolowac ;-) Ale ja bym w tym domu już nie nocowała:-D
Olcia, może ty też masz?

Dziewczyny, a teraz coś z zupełnie innej beczki;-)
Cypriano prosił mnie, żebym Wam to napisała, bo on jeszcze nie potrafi;-) Synek mój prosi wszystkie forumowe ciocie o oddawanie głosów na jego fotkę, na której tak pięknie zapozował. Fotka bierze udział w konkursie, można wygrac chustę (chyba stara mu się już znudziła :p) albo jakieś inne gadżety. Głosowanie trwa miesiąc i rozpoczyna się jutro; codziennie można oddac 1 głos z 1 IP.
Za każdy głos Cyprianek będzie bardzo wdzięczny i nie omieszka Wam tego okazac swoim dwuzębnym uśmiechem:-)

Głosować można tu: Chusta do noszenia dziecka - konkurs LennyLamb.com - LennyLamb.com

Szanse są niewielkie, ale trzeba próbować;-)

reklama
Cristal - Prośbie Cypriana oczywiście nie można się oprzeć, ale daj lepiej tego linka do "Linkowni". Łatwiej będzie go jutro znaleźć, a na "Głównym" może za chwilę zaginąć.

Olcia, ja też o tym chciałam;-) Sarka - nie pisz takich rzeczy, bo ja spac nie będę mogła;-) MNie oczywiście wyobraźnia ruszyła, a że mam arachnofobię, to od razu pojawił się zimny pot i drgawki. Atak paniki był bliski, na szczęście już nauczyłam się to kontrolowac ;-) Ale ja bym w tym domu już nie nocowała:-D
Olcia, może ty też masz?

Dziewczyny, a teraz coś z zupełnie innej beczki;-)
Cypriano prosił mnie, żebym Wam to napisała, bo on jeszcze nie potrafi;-) Synek mój prosi wszystkie forumowe ciocie o oddawanie głosów na jego fotkę, na której tak pięknie zapozował. Fotka bierze udział w konkursie, można wygrac chustę (chyba stara mu się już znudziła :p) albo jakieś inne gadżety. Głosowanie trwa miesiąc i rozpoczyna się jutro; codziennie można oddac 1 głos z 1 IP.
Za każdy głos Cyprianek będzie bardzo wdzięczny i nie omieszka Wam tego okazac swoim dwuzębnym uśmiechem:-)

Głosować można tu: Chusta do noszenia dziecka - konkurs LennyLamb.com - LennyLamb.com

Szanse są niewielkie, ale trzeba próbować;-)

Ja zagłosowałam :-)

Sarka moja mama karmiła 3 lata a pokarm miała kolejne dwa jeszcze...Nie duzo ale był...Ja też chyba z pół roku miałam po odstawieniu Lolka...
Moje dziecko się wyspało po drodze od babci i teraz raczkuje jak szalone...
Szwagier zostawił ciuchy , spodnie dla Pawła, slipki męskie, czepke i sweterki dwa dla Lolka i HIT spodnie dla mnie..Na moje oko r.34-36..Bo razem z zona mówili mamie, ze ja bardzo schudłam...Pan Mąż jak je zobaczył to sie mnie pyta czy one są po zlości dane, bo jego bratowa za mną nie przepada....Hmm Ja podejrzewam, że to jego brat je wrzucał ;-) No cóz postanowiłam to odczytać jako komplement, ze na fotkach wygladam na 36 ;-)
Chętnie bym je sprzedała bo upatrzyłam sobie sliczną bluzke...
Głos oddany, stronka dodana do zakladek :-)

Jejku! Dwa lata po zakończeniu karmienia mieć jeszcze mleko? Masakra! A jak jego obecność się objawia?
U mnie laktacja zdechła bardzo szybko. Z dnia na dzień było coraz mniej mleka i chyba w ciągu 2 tygodni od tego, jak zaczęły się problemy z karmieniem, mleko zniknęło.

Bodzinka - ja też bym uznała, że to komplement ;-) A co to za spodnie?

Dziewczyny dzięki za głosy:-) chociaż te z dzisiaj nie będą uznane, dopiero od jutra;-)
Bodzia - no to miło ze strony szwagierki:-D sprzedaj i będziesz miała na bluzkę;-)

reklama
Cwietka materiałowe, szare raczej eleganckie...Moge jutro fotke wrzucic...Obejrzałam fotki no i jak sie ustawie, brzuch wciągne..no to noge na 36 wygladac ;-)

Do góry