Hejo
Gdzie to lato - powiedzcie mi!!! :////
Mamy tatralandię już zarezerwowana i zapłaconą (z góry trzeba całą kwotę wpłacić) ale pogoda zniechęca, mam nadzieję że za mies. bedzie lepiej....hm
Też myslę że przyszłe lato bedzie dobrym czasem w przyzwyczajaniu na nocnik, może być jeszcze ciut za wczesnie ale można wtedy właśnie zacząć naukę nocnikowania
Co do pieluch wielorazowych to myslę że na ten własnie okres mogą być swietnym rozwiązaniem
olcia no współczuje wam strasznie tych problemów bakteryjnych...ale czy poza samymi "złymi" wynikami jest cos jeszcze Olowce? typu gorączka, złe samopoczucie, jakieś problemy z siusianiem?
A moje dziecko się wczoraj zwiesiło i nic a nic nie wypiło. Ja rozumiem że nie ma upalów, a płynów dużo jest i w owocach i zupkach i mleku ale czy tak w ogóle nic nie wypić to jest dobrze?!
ewa kurcze współczuję Ci tego Twojego "zboczenia"
szlag by mnie trafiał jakbym czytała bo takie błędy to dośc powszechne są w internecie na forach szczególnie...
Jak Franek?
gabriela zdrówka dla Adasia!!! skąd On to załapał? no bo jak nie z kataru to jakies wirusowe, chyba że katar ściekał mu po tylnej ścianie gardła, co często się zdarza u maluchów.
Ja teraz ogarniam chałupkę, gotuję zupine, a potem idziemy na imieniny do mojej siostry