reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

RATUNKU!
Lena spadła z dość wysokiego łóżka, ma siniaka z boku i z tyłu głowy i otarcie...BŁAGAM napiszccie na co zwracać uwagę.....kiedy do lekarza? Wiem, że Wasze dzieci już zaliczyły różnego rodzaju upadki...Ja czuję się jak najgorsza matka na świecie...I nie wybaczę sobie jak Lenie się coś stanie..:((((((

reklama
Agaj az mi ciary przeszly.Zwracaj uwage na wszystko co odbiega od normalnego zachowania twojego dziecka:tak: Trzymam kciuki zeby to sie skonczylo tylko siniakiem.Dawaj znac co i jak;-)
Ale znajac mnie to ja od razu bym popedzila do lekarza zeby obejrzal dziecko jesli spadlo na glowke:tak:

Ja przy upadku od razu nie lece (bo odkad stoi to bym zamieszkała na pogotowiu)ale jakby miał siniaka na głowie...Wez ja lepiej i jedz na pogotowie niech ją obejrzy lekarza i NIE DAJ JEJ SPAĆ!!!! Przez co najmniej 2 h po upadku.
No i w żadnym wypadku to nie Twoja wina!!!!!!!!!!!!

Ostatnia edycja:
trzymam kciuki za Lenke aby nic jej nie bylo, nie obwiniaj sie nie jestesmy wstanie caly czas patrzec na dziecko to nierealne.
Wiolcia dziekuje, u mnie jest dokladnie tak jak u Ciebie i chyba tez bede musiala zlozyc do spozywczego a i pewnie i tam beda miec jakies ale, co kraj wrrr i po co tu sie edukowac

Witam wszystkie.
Wiolcia,gwiazdeczka mam to samo. Żadnej odezwy na cv. Mamy taką gów... politykę,jak masz dziecko jest źle i trudno znaleźć pracę,jak masz dwójkę(jak w moim przypadku) to już znalezienie pracy graniczy z cudem:(
Agaj trzymam kciuki za małą. Jeszcze nie raz będziemy wszystkie panikować z podobnych powodów.

ja na szybko, bo musze sie pakowac!!!! moi rodzice z Ninka mieli jechac jutro, a my w niedziele, ale tata mial stluczke i jego samochod jest uszkodzony ... dlatego plany sie zmienily i jedziemy jutro naszym. a ja z pakowaniem z polu.

jedziemy nad jeziorko w okolicach Gniezna i wracamy 15.08. trzymajcie kciuki za pogode :)

zapomnialam napisac ze dzis Wojtus zrobił swoja pierwsza kupke do nocnika. pewnie jedne z Was powiedza ze to za wczesnie bo juz kiedys byla taka rozmowa na forum ale ja jestem zadowolona

reklama
Do góry