reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

reklama
kategor walcz jak lwica o tego nie Stefana:-D
mój S. w ciąży z Matim uparł się na Zefiryna - po dziadku, ale to raczej były tylko żarty:-D bo potem wcale nie upierał się przy tym. Wiedział jak mnie wkurza takie gadanie i specjalnie się ze mną droczył

walcz więc!

Witam - pare dni mnie nie bylo, bo brak mi zwyczajnie czasu. w pracy nie mialam w co rak wlozyc, w domu to samo, bo dziecko na wyjazd nad morze przygotowuje. nie dam rady nadrobic wszystkich postów - mam nadzieje, ze u Was i Maluszkow ok :tak:

Ja jak się zastanawiałam nad 2 dzieckiem to właśnie mój główny problem to było czy dam radę podzielić serducho i robić tak by nie porównywać dzieciątka do mojej super Julci. No

joamar - ja mam to samo. tak kocham moja coreczke, ze nie wiem jak to mozliwe, zeby znalazlo sie drugie tyle milosci w moim sercu. mam nadzieje, ze tylko nam sie tak wydaje :tak:

a wczoraj w przedszkolu Ninka miala przedstawienie dla Mam i Tatusiow i miala wystep solowy :tak: normalnie prawie z dumy peklam :-)

Milego dzionka!

:szok:Olcia100 ZEFIRYN!??:szok::-D:szok::-D hehehe no to pierwszy raz slysze o takim imieniu i oczywiscie kojarzy mi sie z wiaterkiem heh dobrze ze zartowal heh :)

Wiolcia napewno nie masz straasznie duzego brzuszka tylko taki 4 miesieczny :-D

Powiedzieliśmy młodemu w jego urodziny, że będzie miał rodzeństwo i że będzie mógł wybrać imię... No i stało się... Pół biedy jak będzie siostra - Natalia, ale jak urodzi się chłopak to kolega Jacol zażyczył sobie żeby był... STEFAN:szok:
W dodatku nie potrafimy mu wytłumaczyć, że wybiera się tylko imię i ma być Stefan Muszyński. Mamy 6 miesięcy żeby mu to wybić z głowy. Ja nie chcę Stefana:no:

Hehehe jakby moj maz wybieral. On sam teki wybiera. Zdzichu, Zbychu, Stefan.... Tylko maz ma tu duzo do gadania i chyba do 9 miesiaca kwestia nie bedzie rozwiazana :-D

Eh a ja dzis mowie "dzien dobry" zajadajac chyba 5 kawalek chleba z miodem :-p (Zaraz sobie kakao zrobie do tego) Jakos tak od czasu tego L4 ciagle nie mam czasu. Wychodze, cos zalatwiam, dzis znow bedzie pracowity dzien :-p

reklama
W wiekszosci wypadkow jednak to maz idzie do urzedu i zalatwia imie dziecka ;) Ja mojej zrobilem mala niespodzianke ;]

Do góry