Antylopka
Potrojna mamuska
mój "wcina" skórki od bagietek i zadnej specjalistycznej metody wprowadzania glutenu nie przewiduje (z Wiki tez sie w to nie bawiłam), natomiast biszkopty chce dodac do owoców (z jabluszkiem sa pycha) ale tylko niedocukrzanea mam pytanie czy zwykle biszkopty np firmy mamut one maja normalnie gluten ?? w ogole od ktorego miesiaca mozna dawac z nim produkty... moj jasiek to wpierdziela te biszkopty mimo ze zebow nie ma... ale mu bardzo smakuja...
co do owoców to na co dzien dostaje sloiczkowe - jablko, gruszka, banan, brzoskwinie, ananas, śliwka, truskakwa - w różnych kompozycjach, a ze świezych to jadl jablko, banana i brzoskiwie... bo się rzucil jak ja jadłam, hehe
mi sie nie wydaje aby to jakas alergia byla, bo pokarmowka nie wychodzi tak szybko.ja teżwydaje mi się jednak, że to nie owoce uczulają, ale jakiś składnik, który jest tam dodawany, np. sok z cytryny lub coś co łączy witaminę C z owocami. Jak podałam świeże banany to wszystko było ok, a słoiczkowe z dodatkiem wit C już była plama na buźce
Mowilam Ci, ze moj jak jadl brzoskwienie, to mial czarwone i takie obszczypane do okola buzki jeszcze w trakcie jedzenia, a zaszlo do 2 godzin. Na moje to sok wyszczypal buzke i tyle.
Kup taki sam owoc z bobovity i zobaczysz czy znowu sie robi plama.