reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

ewa
kciuki :) &&&&&

bodzinka
ja to ci powiem ze w mojej miejscowosci co teraz przebywam jest lumpek na lumpku a i takwielkie g... jest we wrocku to tye rzecyz fajnych moglam dostac a tutaj masakra ... az nerwy mnie biora bo tyle cudnych rzeczy tam wygrzebywalam... niedlugo do wro jade do szkoly po papiery i bede musiala obskoczyc kilka :)

reklama
a mam pytanie czy zwykle biszkopty np firmy mamut one maja normalnie gluten ?? w ogole od ktorego miesiaca mozna dawac z nim produkty... moj jasiek to wpierdziela te biszkopty mimo ze zebow nie ma... ale mu bardzo smakuja...

Ewa &&&&
Ainah no kto by pomyślał:szok:, że słoiczki uczulają? Bardziej bym się po świeżych spodziewała.
ja też :p wydaje mi się jednak, że to nie owoce uczulają, ale jakiś składnik, który jest tam dodawany, np. sok z cytryny lub coś co łączy witaminę C z owocami. Jak podałam świeże banany to wszystko było ok, a słoiczkowe z dodatkiem wit C już była plama na buźce

witam my od wczoraj posiadamy rowerek dostaliśmy od mojej ciotki ktorej jak narazie sie nie przyda bo jej syn juz jest za duzy. rowerek jest na tyle zabudowany ze Wojtuś z niego nie wypadnie ale i tak zakladam mu jeszcze dodatkowo pasy. jezdzi w nim to ma takiego banana na twarzy dodatkowo przy kierownicy ma piszzcałke ojjj jak nia zatrabi to schłychać na pół dzielnicy :D az jestem zdziwiona ze az tak mu sie ten pojazd podoba

Dzięki za kciuki :)
Chyba idę na studia doktoranckie ;) Przynajmniej spróbuję, bo egzamin jest w połowie lipca i nie mam wiele czasu na przygotowanie. Dostaje się zazwyczaj 50%. Uznaliśmy, że napiszę, że chcę rozwijać moją pracę mgr, bo z tego tematu będę mogła odpowiedzieć na zadawane pytania, a potem temat zmienimy na jakiś edytorski. Zajęć nie ma dużo - dwa razy w miesiącu. Na drugim roku jest 30 godzin do odrobienia ze studentami, ale profesor powiedział, że gdybym rodziła i miała problem z ich odrobieniem, to mnie zwolni ;) A jeśli bym się zdecydowała, to nie będę wykładać historii lit. (z której wiem tyle, co nic, bo trzeba być geniuszem, żeby to wszystko zapamiętać...), tylko coś praktycznego - edytorstwo albo tekstologię. Na podstawie swoich doświadczeń w wydawnictwie. Więc super :)

Franol właśnie nabił sobie guza na czole... Buu... Przywiążę go do łóżeczka niedługo. Co chwilę o coś wali - tym razem krzesło stanęło mu na drodze i walnął głową...:/ Dobrze, że jest bardzo ciężkie i nie ma szans, żeby się przewróciło. Zimna łyżka trochę pomogła, ale śliwa będzie.

Zrobiliśmy dziś akcję anty-mole. I jestem w kropce... Nigdzie nie ma nitek, larw, owadów i nic takiego... Wywaliliśmy na wszelki wypadek mąki i inne produkty rzadko używane i już długo leżące. Zmieniliśmy lepy, wymyliśmy szafki wodą z aromatem pomarańczowym, rozłożyłam też goździki w szafkach. No i zobaczymy. Przez pół dnia nas nie było i nic się nie złapało...

reklama
Do góry