reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

Widzisz Ewa i wszystko dobrze wyszło.
Bodzinka Ty to już bizneswomen. Nie zapominaj, że Irena Eris swoje pierwsze kremy robiła w pralce, a teraz jak prosperuje.
Asia najważniejsze, że w pierwszych miesiącach karmiłaś. Znam taką jedna co karmiła do 7 roku życia.

reklama
Biedne dziecko:/

Dziewczyny wiem, że watek pewnie był wałkowany ze 100 razy ale potrzebuje pomocy - jaki niekapek kupic? Krzyś miał Canpola ale przegryzl ustnik, uwielbiał ten niekapek! Tylko, że kolory z niego zeszły wygląda wstrętnie a uzytkowany był ze 2 miesiące. Czy Avent naprawdę jest taki dobry? Zastanawia mnie jeszcze niekapek MAM MAM Butelka treningowa Trainer (220ml) NIEKAPEK (1649697605) - Aukcje internetowe Allegro jest jeszcze BabyOno KUBEK NIEKAPEK Z MIĘKKI USTNIK BABY ONO (1625793172) - Aukcje internetowe Allegro i oczywiście Lovi, tommee tippee

cwietka a jak wyglada skora Twojej małej ? my juz prawie tez 2 miesiace na nutramigenie i calkowitym odstawieniu produktów melcznych a skora tak jak mowisz raz lepsza a raz gorsza sama nie wiem juz co o tym sadzic a alergolog stwierdzial ze raczej to nie alergia tylko defekt skory

wiolcia
ja mam aventa jest zajefajniasty :) junior pije soczki przecierowe przez ten kubek :) i przynajmniej naprawde nie kapie.... jak dla mnie bomba!!

7 lat karmic?? to dla mnie troche chore... ale jak ktos lubi .. nie chce sobie wyobrazac jakie cycki ma ta dziewczyna chyba po kolana.... ja slyszalam chyba rok czy dwa lata temu mowili w tv ze amerykanka karmila dziecko do 8 roku zycia i bylo pokazane jak wielkie dziecko lezy jej na kolanach ii doi cycocha... bbrrr najwazniejsze jest karmienie na poczatku tyle wartosci i przeciwcial a pozniej to juz mleko nie jest takie wartosciowe.

7,8 lat brrrrrrrrrrrrrr nie wyobrażam sobie!!!!
Wiolcia a nie możesz ustnika dokupić??? Ja dokupiłam na dzien dobry usnik do tego niekapka..Mnie avent ciekł:-p:-p
Pod moimi oknami samochód potracił dziecko....Ale ja wiedziałam, że kiedys do tego dojdzie..I daje sobie głowe uciąc, że Mała wybiegła pod koła bo to dziecko sąsiadki i wiem jak one lataja po ulicy..A u nas jest mały ruch...Mnie zawsze skóra cierpnie jak i widze te 7,8 latki a i mniejesze tez jak jeżdż rowerem po chodniku i przejezdzaja nie patrzac na jezdniem grają na chodniku w piłke, ile razy po nia wyskakiwały!!! Przy mnie rówiesnik Lola wyskoczył po piłe bo go brat nie upilnował. Brat z 12 lat więc sam jeszcze dziecko. Młodszy wykopał piłke i zanim tamten zauważyl juz był po nia i z nią. Matce powiedziałam i co?? Wielkie g****Lataja te dzieci a matka albo w domu nic nie robi, albo na placu siedzi i kawe pije albo i lepsiejsze trunki!!! Ta akurat nie pije ale doopy nie ruszy na spacer tylko wypusci i zadowolona bo może w domu siedzieć...:angry::angry::angry::angry::angry::angry:
Sąsiadka 5 latki do sklepu wypuszcza...Za cholere bym nie pusciła..Zobacza kotka, pieska i juz na ulicy są!!! Nie wiem może ja przewrażliwiona...Mam nadzieje, że Małej nic poważnego sie nie stało..Ale i tak będzie, że to wina kierowcy a rodzice będa robić co robili wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

reklama
Zamówiłam specjalnie dla Ciebie mniejsze :-) I bransoletka prawda???
Cwietka a Ty jeden czy dwa koplety tych podkładek??? Komplet 6 sztuk po 20 zł :-) Bo ja sie pogubiłam....Ach ach ach Pan Maz stwierdził, że ja w domu nic ie robir więc dziś...................nic nie robie...:-D:-pFuj jaki ma syf chyba długo nie wytrzymam wrrrrrrrrrrrrrrrr

Do góry