reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

Ło Jezusku! Już nie mogę! jeszcze raz zobaczę "ktury" i umrę. Idę spać. Cholewcia, praca liczy sobie 28 stron i cały tekst taki, ze po 10 razy się zastanawiam, o co kaman. Wszędzie jakieś kalki z rosyjskiego. Eh... za dobre mam serduszko - trzeba się było nie zgadzać na sprawdzanie.
Dobranocki wszytskim - ale wszyscy już chyba śpią :eek:

reklama
Asjaa jak się rozkłada do leżenie to mysle, że nic mu się nie stanie. Filipek tez nie siedzi sam z siebie tylko podtrzymany i na kolanach choć sztywny jest i to uwielbia i głowe podciąga to wygodny i mama trzymaj ;-) Albo od razu na brzuszek i zwiedzac swiat ;-)Widziałam dziewczyny które w typowych laskach woziły 4 miesięczne dzieci wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Jak się rozkłada i jest sztywny to próbuj go przełozyc. O i widze, że ma jedna rączka :-) ;-)
Ja obiecałam kuzynce odwiedziny dzisiaj...Wierzcie mi, ze jakbym nie powiedziała Lolkowi to bym sie ie ruszyla..Powiedzcie mi czemu faceci nie zauważają, że im zona pięknieje??? Czemu im łatwiej pisac do obcych o uczuciach niz mówić zonie albo nawet mamie??? Ach jak mi smutno/// Teść robi to samo Ach///

Ja właśnie z winkiem siedzę

Dobiłaś mnie z tym winem ;) W takim towarzystwie przeżyłabym nawet "ktury" i "rze" ;)

Bodzinka, ratunku!!! Weź Ty tego swojego Filipa przystopuj, bo już nie wyrabiam z tymi postępami w poruszaniu się. Franek raczkuje do tyłu!! Jest już cały w górze, tylko nie umie jeszcze nogami pedałować i nie idzie do przodu, tylko odpycha się do tyłu!! Przed chwilą zaczął i zaraz wyjdzie z pokoju!! Aaaaa!!

Dziś była pobudka o 4, musiałam zrobić Mężowi jajecznicę ;) O 5 już wyszedł z domu, a ja jeszcze z godzinę nie mogłam zasnąć, bo się rozbudziłam. Ale przy okazji nakarmiłam Pucka i spał potem do 8, więc jest ok.

Matko, moje dziecko właśnie wchodzi pod kanapę...

Witam.;-)
Aluśka no widzę, że idzie u Ciebie ku lepszemu i z jedną i drugą niunią!(tfu, tfu) Oby tak dalej!
Asjaa ja bym wzięła też mniejszy wózek na wyjazd:tak:.
Cwietka Ty się tak denerwujesz na obcokrajowców:-), to ja Ci powiem co potrafi rodowity Polak. Mianowicie mój M jak go do wojska wzięli to pisał do mnie listy. W WOJSKU będąc napisał mi RZOŁNIEŻ! Myślałam, że kartkę pogryzę:dry:! W ogóle wtedy tyle byków robił, że doszłam do wniosku, że wojsko faktycznie robi chłopom wodę z mózgu:angry:! Jakiś wtórny debilizm mu się tam załączył:dry:.

Aluśka GRATULUJE!!!!
Ewa no ja mu próbuje wytłumaczyć, że ma czas ale on niedobry nic a nic mamy nie słucha :-( ;-)

reklama
Do góry