H
hałabała
Gość
Dobry
Bodzinka mi stoperan zawsze pomaga
Bodzinka mi stoperan zawsze pomaga
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Asia moja nie siedzi to nie bawi się jeszcze tak jak tam na zdjęciu, ale juz postuka ponich łapkami i tam sie coś nie coś się rusza i kręci, więc już teraz się bawi, grzechotki też malusi daję bo ona mimo że naparza nimi mocno to jakoś w głowe sobie nie trafiaWrublik super klockiA malusia to juz daje rade bawic sie takimi klockami?Ja to sie boje Jasiowi dawac zwykla grzechotke bo sie wali po glowie wiec na razie zostaja pluszaki
no widzisz nie taki diabeł straszny z ta kawą Elena ja bawiłam się w paszporty dla Ani, ale nie dość że ważne są tylko na rok to jeszcze płacisz 30zł, dowód wyrabiasz na 5 lat i masz w urzędzie miasta bezpłatnie, więc jak nie musisz wklejać wizy a planujesz wyjazd po UE to wystarczy dowódZa waszą radą wypiłam rano kawę i czuję się o niebo lepiej.
Czy wyrabiał ktoś z was dla takich małych dzieci paszport, albo dowód tymczasowy???
Bodzinko współczuję posiedzeń kiblowych, ale raczej specyfików lekarskich nie polecam, jagody i czarna czekolada owszem ale ty przecież karmisz jeszcze, w aptece mi nie sprzedali żadnych specyfików co by pomogło na biegunkę dla karmiącej, do tego spróbowac możesz sok z marchwi, plus chlebek ryżowy, no i radzę dużo pić bys się nie odwodniła i dalej mogła karmićDziewczyny RATUNKU!!!! Co ja moge wziąśc na biegunke??? Tak mnie goni, że masakra...Strach siedziec gdzie indziej najlepiej na kibelku buuuuuuuuuuuu
Ponawiam pytanie o kalarepę dla dziecka - żeby nie zginęło w gąszczu, może jutro ktoś odpowie
ewa86 nie próbowałam aventovego gryzaka, a jest jakaś różnica między nim a innymi?