reklama
Hej mamuśki
Normalnie ciągle mi w myślach siedzicie a ja taka zaganiana, że za często nie zaglądam. Wybaczcie!!!
Muszę się zmobilizować i pisać do was częściej
Pozdrawiam was ściskam i całuje już duże grudniaczki
Normalnie ciągle mi w myślach siedzicie a ja taka zaganiana, że za często nie zaglądam. Wybaczcie!!!
Muszę się zmobilizować i pisać do was częściej
Pozdrawiam was ściskam i całuje już duże grudniaczki
Dobry
Wrublik kochana tule Cie mocnoe i zobaczysz wszystko sie ułoży!!!
U nas mamy brodzik tylko i na razie jedziemy w wannience bo innej opcji nie ma. Musze Lolkowi obciąc [paznokcie..Ach ten ryk...
Mam koszmarna nocke, znowu Lolek nie umial sapc i na zmiane mnie budzili...Ech :-(
Oczy to sie jeszcze moga zmienic i wcale nie musza byc po rodzicach. Lolo ma niebieskie a ja mam zielone a M brązowe :-) Musze iśc dziś na podpis do UP kciuki prosze zeby mi zadnej pracy nie probowali wcisnac ...
Wrublik kochana tule Cie mocnoe i zobaczysz wszystko sie ułoży!!!
U nas mamy brodzik tylko i na razie jedziemy w wannience bo innej opcji nie ma. Musze Lolkowi obciąc [paznokcie..Ach ten ryk...
Mam koszmarna nocke, znowu Lolek nie umial sapc i na zmiane mnie budzili...Ech :-(
Oczy to sie jeszcze moga zmienic i wcale nie musza byc po rodzicach. Lolo ma niebieskie a ja mam zielone a M brązowe :-) Musze iśc dziś na podpis do UP kciuki prosze zeby mi zadnej pracy nie probowali wcisnac ...
Dzień dobry z rana dziś łaskawa Martyna dala pospać do 6.30 zjadła i teraz bryka po łóżku to znaczy leży na pleckach i macha nogami
Dziś czeka nas wizyta w DSK z Martini bo na 9.40 jesteśmy na echo serca zapisani i mam nadzieję ze wyjdzie wszystko w porządku
Sarka kolor oczu zwykle zmienia się do roku
ale ostatnio zauważyłam ze Amandzi kolor oczy pt." ni to niebieskie ni to zielone ni to szare" przybrał kolor zieleni a ma już 3,5roku
Dziś czeka nas wizyta w DSK z Martini bo na 9.40 jesteśmy na echo serca zapisani i mam nadzieję ze wyjdzie wszystko w porządku
ale ostatnio zauważyłam ze Amandzi kolor oczy pt." ni to niebieskie ni to zielone ni to szare" przybrał kolor zieleni a ma już 3,5roku
buzc13
Fanka BB :)
Witam.
Dzisiaj mamusia szybciej od dziecka się obudziła ;-) Szok! Hub ma oczy niebieskie, chyba za Mężem, bo ja to taki nijaki mam kolor. Ale mam dzisiaj lenia....pogoda znowu jakaś niezdecydowana....niby ma być ciepło, ale bez słońca. Trzeba się ogarnąć. A co do brodzika Cwietka to zatykam korkiem i nalewam wody. Hubiemu się podoba, bo to coś nowego i może nogami machać.
Dzisiaj mamusia szybciej od dziecka się obudziła ;-) Szok! Hub ma oczy niebieskie, chyba za Mężem, bo ja to taki nijaki mam kolor. Ale mam dzisiaj lenia....pogoda znowu jakaś niezdecydowana....niby ma być ciepło, ale bez słońca. Trzeba się ogarnąć. A co do brodzika Cwietka to zatykam korkiem i nalewam wody. Hubiemu się podoba, bo to coś nowego i może nogami machać.
gabriellao0
Ja...
jak to jakJak w dużej wannie? Z dorosłym czy sam? Mój bąbel ostatnio trzyma się kurczowo brzegów wanny i siedzi całą kąpiel.
.
normalnie
kładę na wannę pieluszkę tetrową żeby mi się nie ślizgał
klękam sobie obok i myję (znaczy ja raz na jakiś czas a tak to mąż)
potem kładę go na brzuszku (pilnuję coby wody nie chliptał paskudnik jeden!)
potem znów na plecki
i wyciągam
acha zatykam normalnie korkiem od wanny
Jak moja Kaja miała ze 3 miesiące to tak się darła w kąpieli że oszaleć szło! Nie wiedzieliśmy co jest. Spokojnie się mieściła do wanienki. Mąż wpadł na pomysł i wsadził do dużej wanny. Jak ręką odjął skończyło się wycie.
Nauczeni praktyką nie czekaliśmy aż się Adaś w wanience rozwyje, daliśmy do wanny. Kocha chlapać nogami .
A wody leję tak z 5 cm. Bo Adas absolutnie nie siedzi jeszcze i jak na razie nie wykazuje za dużych chęci czy inwencji w tym kierunku.
Elena
Grudniówka 2010
sarka, spotkałam się z tym, że po porodzie, jeśli kobieta nie może urodzić łożyska, to właśnie albo w ogóle bez znieczulenia albo tylko na jakimś delikatnym znieczuleniu łyżeczkowanie jest wykonywane. Po poronieniu natomiast łyżeczkowanie wykonywane jest najczęściej w narkozie ogólnej. Chodzi tu chyba o psychikę kobiety, o to, by nie obciążać jej nadmiernie.
Wrublik, zapomniałam wspomnieć - po łyżeczkowaniu, podobnie jak Olcia - zaczęłam krwawić. I u mnie trwało to długo:-(
U mnie chyba dwa-trzy dni, bo za cztery dostałam okres. Następny był w terminie.
Elena
Grudniówka 2010
Dzień dobry z rana dziś łaskawa Martyna dala pospać do 6.30 zjadła i teraz bryka po łóżku to znaczy leży na pleckach i macha nogami
Trzymam kciuki za wizytę.
Co do oczu mój urodził się z szarymi, ale jakiś czas temu oczy zaczęły w chodzić w brąz.
Po mnie, he he. Bo tatuś ma niebieskie.
reklama
89gwiazdeczka89
Fanka BB :)
witam
mowicie ze az do roku kolor oczu moze sie zmienic a ja myslałam ze do 6 miesiecy i juz sie cieszylam ze bedzie mial takie sliczne mocno niebieskie oczka ahhh moze mu takie zostana
wczoraj pisal o wysypce a dzis juz prawie nie ma po niej sladu hmmm
mowicie ze az do roku kolor oczu moze sie zmienic a ja myslałam ze do 6 miesiecy i juz sie cieszylam ze bedzie mial takie sliczne mocno niebieskie oczka ahhh moze mu takie zostana
wczoraj pisal o wysypce a dzis juz prawie nie ma po niej sladu hmmm
Podziel się: