reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

Witam z kubłem kawy;-).
Od wczoraj gospodarujemy się zupełnie sami. Bez niczyjej pomocy. Jakoś idzie. Póki nie będzie padać to damy radę:tak:. Deszcz mógłby stworzyć nam problem z wyjściem z psem:baffled:. Trochę nie fajnie by było z maluchem w nosidełku na deszcz wychodzić.
Mimo mroźnego poranku jest ładnie:happy2:.
Miłego dnia dziewczyny.

reklama
witam się słonecznie!
potem mówili że może u nas padać a na razie słońce oby przetrzymało tak do 12 tam wyskoczę na krótki spacerek...
miłego dzionka życzę wam i sobie

Ja tez sie witam i uciekam zawiesc Adasia do szkoly.Dzisiaj lece ze skierowaniem do fizjot. bo moj kregoslup jest w oplakanym stanie:tak:
Krolcia trzymam kciuki by wszystko sprawnie szlo;-)

Dobry..Usypiam na siedzaco i stojąco a nie ma mleka a bez niego kawy nie tkne..Musze iśc na kontrole i rehabilitacje i nie mam siły...Lolo sie obudził k.24 na siku i 'Mamo połóz się" a potem k.1 i do 4 nie spal bo on sie wyspal i bedzie czekał na rano...Zaspalam rano...Musze się zebrać i iśc..Wprawdzie poradnia do 18 a rehabilitacja do 17 ale wole to zrobić rano...

Witam.
My przed chwilą wstaliśmy! Hubek zjadł a teraz męczy kocyk ;/ Czy Wasze dzieciaczki też namiętnie coś muszą miętolić w buzi? No Hub jest niemożliwy, ciągle bluzka albo body pod buzią mokre, kocyk wiecznie wilgotny...tylko czeka aż się odwróce i hop do buzi.
A tak w ogóle to my dzisiaj mamy 5 miesięcy ;-)

Buzc ucałuj Hubcia!
Bodzinka zaraz na pewno się zbierzesz i pójdziesz wszystko pozałatwiasz, ani się obejrzysz a będzie południe, i będziesz mogła usiąść z dzieciaczkami przy smacznej kawce, pamiętaj że nawet najdłuższą podróż musisz zacząć tylko od jednego kroku
a jeden krok to wcale nie wiele, tulkam i życzę na prawdę dużo sił

Tunia wzrost nie świadczy o długości nóg. Ja mam 161 i długie nogi.
Sporo z nas dostało już okres.

Wszystkiego dobrego dla Huberta.

Oj, chyba Was nie nadrobię... Wczoraj wieczorem wróciliśmy do domu - nareszcie, od Wielkiego Piątku nas nie było. Najpierw 3 dni u Teściów, potem tydzień u moich Rodziców (zdecydowanie za długo, już mnie wszystko irytowało), a później wreszcie prawdziwy relaks - 3 dni u znajomych w Beskidach. Obejrzeliśmy okolice, w które chcielibyśmy się przenieść, jeśli akcja z Męża pracą wypali - cudo :) Powietrze tak czyste, że na wakacje trzeba by chyba na Śląsk jeździć, żeby się trochę przytruć ;)
Mąż nauczył się wiązać chustę, więc pospacerowaliśmy sobie fajnie, bez wózka. Franek zadowolony, bo wszystko widział :)

Dziś jesteśmy już po szczepieniu i biorę się ostro do pracy, bo od świąt prawie nic nie zrobiłam, a terminy gonią... Ech, koniec wakacji :)

Pucolek chyba będzie miał dziś debiut kaszkowy na noc, a od weekendu może z mięsem wejdziemy, bo trochę mało przybrał przez te dwa miesiące - ale o tym w odpowiednim wątku już pisałam.

reklama
Hello
U nas słonko ale zimno :/ Idę na sniadanko i pobawić się z młodym :-)

Hubcio wszystkiego dobrego i dużo buziaków :)

Do góry