reklama
Antylopka
Potrojna mamuska
lwiczka - trzymaj się dzielnie, podejrzewam że przez pewien czas beda problemy z Oliwka, chocbym nie wiem ile rozmawiala i tłumaczyła, bo jej dziecięce rozumienie nie zrozumie dorosłego postępowania...
u nas odwrotnie - "nie idę spać bo jeszcze jasno", a że już teraz jest jasno do 22, więc jest mała jazda....Hej.
"Mamo wstawamy, już jest jasno!" Bodzia normalnie jakbym swojego słyszała!
Moje dziecko zasnęło w kuchni, więc nawet po obiedzie nie mogę posprzątać
Z tą pogodą to jakas lekka przesada. Jak tak dalej pójdzie to mi się ogrzewanie włączy. Dobrze, że jeszcze nie wyłączyliśmy termostatu, bo trzeba by go było na nowo programować
Gosia - trzymam kciuki i zyczę szybkiej przeprowadzki. Wiem, jak to jest żyć na walizkach. Przed wprowadzeniem się do naszego mieszkanka kilka miesięcy się tułaliśmy i sama nie wiedziałam gdzie co mam - bo część rzeczy wywieźliśmy do moich rodziców, jakieś pudło wylądowało u dziadków, a reszta w różnych tobołach jeździłą z nami.
Antylopka - fajnie, że się odezwałaś. Jak Ci idzie łączenie obowiązków pracowych z domowymi?
Hałabała - najlepszego dla synka. Nie wiedziałam, że Ty też z Wrocławia. A z której części? - jeśli to nie tajemnica.
Z tą pogodą to jakas lekka przesada. Jak tak dalej pójdzie to mi się ogrzewanie włączy. Dobrze, że jeszcze nie wyłączyliśmy termostatu, bo trzeba by go było na nowo programować
Gosia - trzymam kciuki i zyczę szybkiej przeprowadzki. Wiem, jak to jest żyć na walizkach. Przed wprowadzeniem się do naszego mieszkanka kilka miesięcy się tułaliśmy i sama nie wiedziałam gdzie co mam - bo część rzeczy wywieźliśmy do moich rodziców, jakieś pudło wylądowało u dziadków, a reszta w różnych tobołach jeździłą z nami.
Antylopka - fajnie, że się odezwałaś. Jak Ci idzie łączenie obowiązków pracowych z domowymi?
Hałabała - najlepszego dla synka. Nie wiedziałam, że Ty też z Wrocławia. A z której części? - jeśli to nie tajemnica.
Antylopka
Potrojna mamuska
cwietka - mysle ze dobrze, ale to by sie musialy pewnie dzieci wypowiedzic. ogolnie nie narzekam, tylko chodze wczesniej spac, hehe Adas jest z niania; póki co sprawdza sie super, bo jest zadowolony. popoludniami robimy spacer ponad godzine a potem ja nadganiam i gotuje, dzieciaki sie bawia albo sa na ogródku.
Wiolcia_6
Grudniówka 2010 :)
witam się i ja w ten paskudny dzień!
Mojemu dziecku coś się poprzestawiało i nie sypia w nocy:/ Budzi się częśniej od noworodka, dziś w ciągu jednej godziny wstawałam do niego 6 razy! nie wiem co się dzieje ale to trwa 3 dni i jestem wykończona a w dzień tez nie chce sypiać
Wszystkiego najlepszego dla dla twojego synka Hałabała oraz Ani i Filipa.
Mojemu dziecku coś się poprzestawiało i nie sypia w nocy:/ Budzi się częśniej od noworodka, dziś w ciągu jednej godziny wstawałam do niego 6 razy! nie wiem co się dzieje ale to trwa 3 dni i jestem wykończona a w dzień tez nie chce sypiać
Wszystkiego najlepszego dla dla twojego synka Hałabała oraz Ani i Filipa.
U
użytkowniczka r
Gość
Hałabała 100 lat dla synka
H
hałabała
Gość
Dziekujemy wszystkim ciociom za zyczenia
cwietka obecnie na starym miescie mieszkam
cwietka obecnie na starym miescie mieszkam
sunnflower
Fanka BB :)
Witamy się po zimowej majówce, byliśmy nad jeziorem i pierwsze dwa dni były super no a potem zimno jak cholera co okupiliśmy przeziębieniem - wszyscy eh... ale i tak było fajnie. Jak się ogarnę to jutro poczytam co tam u Was
reklama
Podziel się: