reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

reklama
lwiczka - trzymaj się dzielnie, podejrzewam że przez pewien czas beda problemy z Oliwka, chocbym nie wiem ile rozmawiala i tłumaczyła, bo jej dziecięce rozumienie nie zrozumie dorosłego postępowania...

Hej.
"Mamo wstawamy, już jest jasno!":-D:-D Bodzia normalnie jakbym swojego słyszała:tak:!
u nas odwrotnie - "nie idę spać bo jeszcze jasno", a że już teraz jest jasno do 22, więc jest mała jazda....

Przyłączm się do życzeń dla Ani, Filipa i synka Hałabały.

ce18267084e0.jpg

af4f87fe401f.jpg

Moje dziecko zasnęło w kuchni, więc nawet po obiedzie nie mogę posprzątać :baffled:

Z tą pogodą to jakas lekka przesada. Jak tak dalej pójdzie to mi się ogrzewanie włączy. Dobrze, że jeszcze nie wyłączyliśmy termostatu, bo trzeba by go było na nowo programować :crazy:

Gosia - trzymam kciuki i zyczę szybkiej przeprowadzki. Wiem, jak to jest żyć na walizkach. Przed wprowadzeniem się do naszego mieszkanka kilka miesięcy się tułaliśmy i sama nie wiedziałam gdzie co mam - bo część rzeczy wywieźliśmy do moich rodziców, jakieś pudło wylądowało u dziadków, a reszta w różnych tobołach jeździłą z nami.

Antylopka - fajnie, że się odezwałaś. Jak Ci idzie łączenie obowiązków pracowych z domowymi?

Hałabała - najlepszego dla synka. Nie wiedziałam, że Ty też z Wrocławia. A z której części? - jeśli to nie tajemnica.

cwietka - mysle ze dobrze, ale to by sie musialy pewnie dzieci wypowiedzic. ogolnie nie narzekam, tylko chodze wczesniej spac, hehe Adas jest z niania; póki co sprawdza sie super, bo jest zadowolony. popoludniami robimy spacer ponad godzine a potem ja nadganiam i gotuje, dzieciaki sie bawia albo sa na ogródku.

witam się i ja w ten paskudny dzień!
Mojemu dziecku coś się poprzestawiało i nie sypia w nocy:/ Budzi się częśniej od noworodka, dziś w ciągu jednej godziny wstawałam do niego 6 razy! nie wiem co się dzieje ale to trwa 3 dni i jestem wykończona a w dzień tez nie chce sypiać :(

Wszystkiego najlepszego dla dla twojego synka Hałabała oraz Ani i Filipa.

Witamy się po zimowej majówce, byliśmy nad jeziorem i pierwsze dwa dni były super no a potem zimno jak cholera co okupiliśmy przeziębieniem - wszyscy eh... ale i tak było fajnie. Jak się ogarnę to jutro poczytam co tam u Was

reklama
Hałabała - to fajnie. Ja mieszkałam przez kilka lat na Starym Mieście - w okolicy placu Strzegomskiego i powroty z imprez były super - na piechotkę. A teraz? :crazy: do rana bym nie doszła :no:

Do góry