reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

Mamolka - pocieszyłaś mnie z tymi cyckami bo ja przed ciążą miałam takie nawet ok jak je push up`em podniosłam a teraz nawet i to nie działa, cycki zniknęły.
A moje dziecko do dzisiaj mama cyca jak sobie w nocy nie potrzyma (bo jak go odstawiałam jak miał 2 lata to wpadłam na pomysł żeby sobie na pocieszenie trzymał rączką cycy choć trochę i to trochę trwa już ROK) ale teraz muszę go odstawić hehehhehe

U mnie z objawów to tylko zawroty głowy.... ale w poprzedniej ciąży mdłości mnie zabijały przez 3 mc

reklama
Witam przyszłe mamuśki :-)
Przeglądałam akurat forum i zauważyłam że już grudzień u nas gości :-) Ja jestem w 18tc i mam termin na połowę września... Życzę wszystkim powodzenia i pociechy z brzuszków ;-)

dzień dobry:happy: gdyby nie te dzisiejsze mdłości to było by wspaniale:dry: męczą mnie od rana i męczą i przestać nie mogą:baffled: a jadąc na szkolenie i z powrotem to już myślałam że nie wyrobie:baffled:
no i biorąc to pod uwagę chyba u mnie na dziołchę się zapowiada;-)

aaa ja nie wierze w to ze jak wymioty i mdlosci to na dziolche :)
Z Michalem nie mialam ale moja kuzynka wymiotowala do 6mc i syna ma :)
Zalezy wszystko od organizmu :)
takie rzeczy zostaly wymyslone jak jeszcze USG nie bylo i mamy nie mogly sprawdzic kto tam mieszka hehehehe

Witam przyszłe mamuśki :-)
Przeglądałam akurat forum i zauważyłam że już grudzień u nas gości :-) Ja jestem w 18tc i mam termin na połowę września... Życzę wszystkim powodzenia i pociechy z brzuszków ;-)
Serdeczne gratulacje i szybkiego porodu życzę:-):-):-)
no u mnie to na bank nie zaden stan zapalny a rczej zmiany w sluzowce w poczatkowej ciazy :)
avani to dobrze że żadne stan zapalny się do Ciebie nie przypałętał:tak::tak:
Ja i mój mąż nigdy nie stosowaliśmy antykoncepcji zawsze mówiliśmy sobie że jak będzie dzidzi to będzie i będzie zajefajnie,ale ja już się bałam że może jest coś nie tak,bo przed ślubem byliśmy 4 lata i nie zaszłam w ciąże po ślubie też nic nie wychodziło,więc stwierdziliśmy że poczekamy do wakacji i jak nie będzie dzidziusia to pójdziemy na leczenie,a tu wystarczyło że zwolniłam się z pracy,odstresowałam i udało się!!! heh
stres robi swoje:baffled:
Do mnie to dopiero niedawno zaczelo docierac ze naprawde jestem w ciazy :)
do mnie dotrze tak naprawdę jak zobaczę moje maleństwo na usg:tak::tak:
Zaczynam się martwić o juniora- ostatnio śpi niespokojnie- budzi się z płaczem, dziś mi spał 1h! na ramieniu jak małe dziecko. Taka przytulanka się zrobił- tylko na rączki i na rączki.
ohooo chyrczy mi i ma katar-- temp podwyższona 37,7 :confused: :-( Nie lubię jak on choruje
dużo zdroweczka dla synia:confused::confused:
aaa ja nie wierze w to ze jak wymioty i mdlosci to na dziolche :)
Z Michalem nie mialam ale moja kuzynka wymiotowala do 6mc i syna ma :)
Zalezy wszystko od organizmu :)
takie rzeczy zostaly wymyslone jak jeszcze USG nie bylo i mamy nie mogly sprawdzic kto tam mieszka hehehehe
no niby tak ale wiesz pomarzyć zawsze można :-p

Witam i pozdrawiam. Radosnego czasu oczekiwania wszystkim życzę-:))) Mi też się w końcu udało i Laura będzie mieć rodzeństwo-;)

hej Olcia witaj wna pokladzie :)
firenka plec pierwszego dziecka powinna byc jak najbardziej obojetna :) Z drugim dzidziusiem juz jest ciut inaczej bo np kimus sie moze parka marzyc :)

reklama
Do góry