reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

Witam w biegu ...

Podobnie jak wiekszosc z Was padam na twarz przed tymi swietami :/ wszystko na ostatnia chwile: zakupy, pisanki i masa innych pierdulek. jeszcze Nince obiecalam mazurki zrobic ... a jutro mamy urodziny kuzynki i wujka na 15 i przez to jeden dzien przygotowan wypada :(

Alicja maruda straszna - pediatra powiedziala, ze ma spuchniete dziosla na dole, wiec moze to zeby. do tego nie zrobilam morfologii malej, bo w medicoverze chcieli jej z zyly pobierac i nie dalam ;)

a Nina czyms sie przytrula i dwa razy dzis wymiotowala :(

reklama
witam ja tylko na chwile zycze WESOŁYCH I POGODNYCH ŚWIĄT

a moj mały brzdąc dziś zaczał juz nie tylko obracac sie z pleckow na brzuszek ale i odwrotnie wiec teraz turla sie na lewo i prawo. dzis sie tak przeturlał przez pokoj ze znalazł sie juz prawie w wyjściu :-)
ostatnio mamy ogrome problemy z zasypianiem spokojnie jest tylko na nocne spanie w ciagu dnia koszmar jedynie zasypia na spacerze w domu tylko wrzaski :-(

Nina dostala goraczki i cos czuje, ze to jelitowka :((((( ale wymiotowala tylko raz i nie ma wogole rozwolnienia na razie. cud bedzie, jak Alicja sie nie zarazi ... ale mi sie swieta zapowiadaja :(

gufi może nie będzie tak źle!!

mężulek w nocy przylatuje :-D nie wiem czy będę miała czas zajrzeć więc WESOŁYCH ŚWIĄT!!!!!

A ja już troszkę zestresowana wyjazdem. świąt za bardzo nie czuję. jak mój mały krzykacz zacznie wrzeszczeć w samolocie to nas wygonią hehe ale dobrze, że nie będą mieli gdzie :-D zobaczymy jak zareaguje na wszystko - nowe miejsce, inny klimat. no ale nareszcie będziemy znowu mieszkać sami!!

Witam wieczornie:)

gufi kochana przy zatruciu też jak najbardziej może być gorączka! No zdrówka Nince i Wam zyczę żeby się przewiało i jutro było dobrze!!!

Wy w biegu a ja jakoś tak na luzie podeszłam, bez szaleństw, kuchennych rewolucji też nie bedzie bo bedziemy u siebie w te dwa dni tylko na sniadaniu, więc robietylko sałatkę jarzynową, kielbaskę białą i jajeczka:) z ciast sernika i mazurka z kajmakiem:p wszystko jutro po Kościele

Tym co nie wyjechali to szerokiej i szczęśliwej drogi zyczę!!!

Moja niuńka też coś sie spacerowo popsuła, potrafiła twardo godzinami spać w wózku a teraz....góra 20 snu potem polezy poobserwuje drugie tyle a resztę chce na rękach eeech. Dziś pogoda cudna, Miluska bez czapki paradowała:)

Yvona zrób sobie wymaz bakterilogiczny, może masz jaąs bakterie np gronkowaca w gardel kr=tóry wywołuje permanentne infekcje i tym samym zarażasz dzieci, nawet nie mając aktywnej choroby

RÓWNIEŻ ŻYCZĘ WAM WESOŁY, POGODNYCH I ZDROWYCH ŚWIĄT, UDANEJ POGODY, RODZINNYCH SPACERÓW, DUŻO MIŁOŚCI I NIEZAPOMNIANYCH CHWIL Z NASZYMI MALUCHAMI :tak:;-):-)

aaaaaa zaraz wyjdę z siebie!! wszystko się bombowo zapowiada... właśnie mąż zadzwonił z lotniska, że samolot jest odwołany!!!!!!! w nocy miał być w Poznaniu... może puszczą jakiś zastępczy jutro, a może i nie... no po prostu rewelacja - idealny początek świętowania.

Bodzinka zadarłaś z sąsiadami-przechlapane ;-)

Gosia uśmiech bo stracisz świąteczny nastrój

Jeszcze jutro kosmetyka mieszkania w ŚWIĘTA!!!

HAŁABAŁA akurat myślałam wczoraj o tobie! W ogóle już kiedyś o ciebie pytałam więc bardzo się cieszę że zajrzałaś. Już się martwiłam, ze u Was coś nie tak więc ciesze się że oprócz rehabilitacji u was wszystko dobrze :tak: Oczywiście (spóźnione ale szczere) GRATULACJE!;-)

Gosia B. współczuję :-( mam nadzieje, że jednak szybko do was dołączy na świeta!

DZIEWCZYNY ZDROWYCH I WESOŁYCH ŚWIAT!! ZDROWIA ZWŁASZCZA DLA GUFOWEJ NINKI :tak:

reklama
W ten dzień jakże uroczysty,
w którym nasz Pan powstał,
oddajmy hołd nasz Jemu.
A ta chwila cudowna
niech zagości w sercu Twoim.
Już króliczek z barankiem
bawią się w koszyczku
jajo pomalowane w kolorach tęczy,
Kiełbaska z chrzanem
pięknie pchnie na stole.
A gdy najdzie poniedziałek,
niech na Tobie sucha nitka nie zostanie.
Wesołego Alleluja!

Do góry