U
użytkowniczka r
Gość
Hello dziewczynki my tylko na chwilkę poczytać troszkę co się tu dzieje :-) i zaraz znikamy skosztować placuszka do babuni :-)
Wesołych Świąt mamuśki :-)
Wesołych Świąt mamuśki :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
*&^% Niecenzuralny słownik!!!!!!!!!!!!!!! Gnojki nam szybe stłukly. A mamy plastikowe okna!!!!!!!!!! Piłke kopali a szyba poszła i oczywiscie nie ma pana!!! Dzieci na ulicy lataja, robią co chca a rodzice chleją. Ja sie stąd chce wyprowadzić!!!
Też myślałam, że źle pomierzyła, ale to już trzecie usg u niej, poza tym Franek był bardzo spokojny, nie ruszał się, więc miała dobre warunki. Nic to. Zobaczymy. Martwi mnie to trochę, bo podobno ta asymetria może wpływać na zwiększony lub zmniejszony rozwój jakiejś strony ciała. Jeśli część prawa jest większa, to prawa strona może się wolniej rozwijać. No i potwierdzałoby się to - Franek przekręca się tylko na lewy bok, woli patrzeć w lewo, ma problem z wodzeniem wzrokiem za zabawką w prawą stronę. Ale za to chwyta prawą ręką. No i bądź mu mądry.
Poza tym miałam nadzieję, że pójdziemy tam, lekarka powie, że jest wszystko super i wyjdziemy. A tu kicha - jeszcze jedno usg nas czeka. Trochę to dołujące...
Ale nic nie wymyślę - czekam na wizytę u neurologa, a póki co cieszę się świętami, wyjazdem do rodziców i piekącą się właśnie w piekarniku babką - ciasto tak pachniało tą wiśniówką, że o mało surowego nie zjadłam