gabriellao0
Ja...
wiesz mi się zdaje że to zalezy jaka to koleżanka?a właśnie to mi może doradźcie - bo 30 kwietnia jest ślub mojej koleżanki, ale że nie chcę jeszcze Zuzi zostawiać rodzicom na całą noc, nie chodzi o nich, a raczej o Zuzię jakby zareagowała... to idziemy tylko do kościoła na 14.00 i potem na wesele, ale tylko do 18.00 żeby wrócić na wieczór wykąpać i położyć Zuzię spać, no i na tym weselu to będziemy jakieś max 2,5 h bo wcześniej msza, przejazd z kościoła do restauracji, a to jednak kawałek jest, no i się zastanawiam co tu z prezentem zrobić, bo wydaje mi się, że 200-400 zł to chyba za dużo jak i tak będziemy tylko na chwilę, a stówka w kopertę to jednak śmiesznie no i się zastanawiam czy po prostu za tą stówkę nie kupić jakiegoś prezentu, typu pościeli z satyny czy co...
i nie wiem co w tej sytuacji zrobić??
jak dobra to kup 'ładny' prezent
jak taka o to kup coś tańszego
u mnie na weselu koleżanka była tylko w kościele (albo aż) i dosłownie na obiad weszła na 'salę' a dała mi 500 zł!!!
ale to zależy chyba od zażyłości
źródlaną wodęJaką wodę podajecie dzieciaczkom? butelkową rozumiem, ale czy podgrzewacie czy temp.pokojowa?
Aaa czy Wasze dzieciaki wcinają paluchy swoich stóp? Bo Lenka się nimi zajada
Buziaki i miłego dnia!
temp. pokojowej ale przegotowaną na początek