reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

buzc13 nadstawiamy ucha :-) też bardzo żałuje że nie umiem się odszczekać BARDZO a najbardziej jak mi ktoś coś pojedzie a jak grzecznie tak tak a poźniej w domu szał mnie ogarniał na siebie

a co do prezentów dla dzieci ja zawsze się staram żeby było dla dziecka i oryginalne a jak niunia się urodziła to nawet nikt grzechotki nie przyniósł tylko każdy na łatwizne i ciuszki i ciuszki a jak dostała od babci bobasa to większy od niej tylko że śpiewa ale jakaś pamiątka to dla niej będzie może doczeka 26lat jak mój :-)

reklama
przeczytałam kilka pierwszych swoich post :-D ale ubaw co człowiek miał za problemy teraz wszystko wydaje się takie banalne :-) pisałam o snie że urodziłam i nie miałam skarpetek dla dziecka i chyba coś w tym jest bo mam słabość do skarpetek jak wchodze do sklepu to słysze tylko nie skarpetki :-)

CRISTAL 1000 ZŁ?? Myśmy nawet na ślub siostry M tyle do koperty nie dali a ma jedną. A Flip w kopercie dostał symbolicznie 20 zł i tyle...Ale ja myśle, że to od rodziny zalezy i od tego na ile kogo stać. :-)
U nas też tyle na ślub się nie daje, chyba że chrzestni, to stawki konkretne 2-3 tys., a "zwykli" goście 400-600zł.

Dzien dobry;-)
No i niestety angina mnie dopadla.Nic nie moge przelknac i do teg goraczka buuuu.A ja sama w domu z dwojka:-(
Zastanawiam sie czy najpierw sprobowac domowych sposobow czy od razu pedzic do lekarza:confused:
Lece sie kimnac bo Jas juz zasnal.

Asia jak angina to od razu do lekarza!!!
do nas zaraz ma przyjśc koleznka z synkiem i idziemy do urzędów. Pogoda się znów zapowiada pięknie a ja mam problem ubraniowy bo wszystkie tuniki na mnie wiszą wrrrrr i nie mam za bardzo cio załozyć do leginnsów w taka pogode :-( Kiecki tez mi z tyłka lecą:baffled::baffled: A nawet nie chce myśleć o lecie...:baffled::baffled: Mam nadzieje, że w maju w czerwcu odłoże troche kasy na jakies male zakupy..Bluzkowo- spódnicowe...

Tunia nie dobijaj mnie...38...Moge pomazyć ....Jak sie w 40 wbije to będe płakać ze szczescia ...Kciuki zacisniete.

witam i ja
u mnie chorzy sa juz wszyscy...:( buuu
Bodzianka na czat zawsze moze byc ten 1 raz.. a tak powaznie to czaterie to niezła strata czasu i trzeba uważac zeby na jakiegos padalca nie trafić..
kasiarem ale super prezent taka tramplina!!!1 wiecie ja tez myslalam o kupnie psa.... ale rodzice by mnie mogli juz wiecej nie zaprosic;)
ide zabawiac towarzystwo choc najchetniej poszlabym do łózeczka...
milego dnia

Na czacie siedzi mało normalnych ludzi. Z reguły tam są sami sponsorzy i prostytutki. Wystarczy poczytać nicki. Moja koleżanka cały czas lam siedzi, latami i narzeka, że nie może nikogo normalnego znaleźć.

Tunia zdrówka życzę.

Ja do koperty włożyła był 200-250 PLN.

reklama
Hejka wieczornie!
Masakra z tymi prezentami komunijnymi. ja pamiętam, że na koperty w ogóle nie zwróciłam uwagi i nie wiem, co się z tą kasa stało, ale najbardziej ucieszyłam się z takiego pluszowego dinozaura, który miał w brzuchu zegarek-budzik.
A Idek w ogóle będzie miała przesrane, bo do komunii nie pójdzie i już się zastanawiam, jak jej to wytłumaczyć, że inne dzieci mają taka imprezę i prezenty, a ona nie :baffled: Chyba sie wybierzemy tego dnia na cały dzień na jakieś rodzinne rozrywki :-)

Jeśli nie sekret, to z jakiego powodu???

Do góry