reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

buzc13 nadstawiamy ucha :-) też bardzo żałuje że nie umiem się odszczekać BARDZO a najbardziej jak mi ktoś coś pojedzie a jak grzecznie tak tak a poźniej w domu szał mnie ogarniał na siebie

a co do prezentów dla dzieci ja zawsze się staram żeby było dla dziecka i oryginalne a jak niunia się urodziła to nawet nikt grzechotki nie przyniósł tylko każdy na łatwizne i ciuszki i ciuszki a jak dostała od babci bobasa to większy od niej tylko że śpiewa ale jakaś pamiątka to dla niej będzie może doczeka 26lat jak mój :-)

reklama
przeczytałam kilka pierwszych swoich post :-D ale ubaw co człowiek miał za problemy teraz wszystko wydaje się takie banalne :-) pisałam o snie że urodziłam i nie miałam skarpetek dla dziecka i chyba coś w tym jest bo mam słabość do skarpetek jak wchodze do sklepu to słysze tylko nie skarpetki :-)

CRISTAL 1000 ZŁ?? Myśmy nawet na ślub siostry M tyle do koperty nie dali a ma jedną. A Flip w kopercie dostał symbolicznie 20 zł i tyle...Ale ja myśle, że to od rodziny zalezy i od tego na ile kogo stać. :-)
U nas też tyle na ślub się nie daje, chyba że chrzestni, to stawki konkretne 2-3 tys., a "zwykli" goście 400-600zł.

Dzien dobry;-)
No i niestety angina mnie dopadla.Nic nie moge przelknac i do teg goraczka buuuu.A ja sama w domu z dwojka:-(
Zastanawiam sie czy najpierw sprobowac domowych sposobow czy od razu pedzic do lekarza:confused:
Lece sie kimnac bo Jas juz zasnal.

Asia jak angina to od razu do lekarza!!!
do nas zaraz ma przyjśc koleznka z synkiem i idziemy do urzędów. Pogoda się znów zapowiada pięknie a ja mam problem ubraniowy bo wszystkie tuniki na mnie wiszą wrrrrr i nie mam za bardzo cio załozyć do leginnsów w taka pogode :-( Kiecki tez mi z tyłka lecą:baffled::baffled: A nawet nie chce myśleć o lecie...:baffled::baffled: Mam nadzieje, że w maju w czerwcu odłoże troche kasy na jakies male zakupy..Bluzkowo- spódnicowe...

Tunia nie dobijaj mnie...38...Moge pomazyć ....Jak sie w 40 wbije to będe płakać ze szczescia ...Kciuki zacisniete.

witam i ja
u mnie chorzy sa juz wszyscy...:( buuu
Bodzianka na czat zawsze moze byc ten 1 raz.. a tak powaznie to czaterie to niezła strata czasu i trzeba uważac zeby na jakiegos padalca nie trafić..
kasiarem ale super prezent taka tramplina!!!1 wiecie ja tez myslalam o kupnie psa.... ale rodzice by mnie mogli juz wiecej nie zaprosic;)
ide zabawiac towarzystwo choc najchetniej poszlabym do łózeczka...
milego dnia

Na czacie siedzi mało normalnych ludzi. Z reguły tam są sami sponsorzy i prostytutki. Wystarczy poczytać nicki. Moja koleżanka cały czas lam siedzi, latami i narzeka, że nie może nikogo normalnego znaleźć.

Tunia zdrówka życzę.

Ja do koperty włożyła był 200-250 PLN.

reklama
Hejka wieczornie!
Masakra z tymi prezentami komunijnymi. ja pamiętam, że na koperty w ogóle nie zwróciłam uwagi i nie wiem, co się z tą kasa stało, ale najbardziej ucieszyłam się z takiego pluszowego dinozaura, który miał w brzuchu zegarek-budzik.
A Idek w ogóle będzie miała przesrane, bo do komunii nie pójdzie i już się zastanawiam, jak jej to wytłumaczyć, że inne dzieci mają taka imprezę i prezenty, a ona nie :baffled: Chyba sie wybierzemy tego dnia na cały dzień na jakieś rodzinne rozrywki :-)

Jeśli nie sekret, to z jakiego powodu???

Do góry