gabriellao0
Ja...
Sarka
:*
dobrze że nic się nie stało
:*
dobrze że nic się nie stało
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
co do prezentów - to temat Komunii na tapecie chyba, tak?
moi chrześniacy nie mają co liczyć na "materialne" prezenty, bo uważam, że sakramenty nie sa powodem do obdarowywania dziecka prezentami.
O to to.
Chyba żartujecie z tymi kwotami... 1000 zł? 500 zł? Masakra. Na ślub nawet tyle nie daję...
Jak któryś chrzestny Frankowi coś takiego będzie chciał na komunię dać, to po łbie dostanie. Bez przesady. A na ślub to pewnie już będą samochody i mieszkania iść, co? Masakra...
Niedobry;-)mam takie samo zdanie... a tak w ogóle to witam i zmykam - padnięta jestem. tylko jeszcze tego mojego "mądrego" męża na skypie nie mogę złapać :/
he, ja też na ślub tyle nie daję, ale tu jestem chrzestną. 500 zł (ale włączając w to prezent) chyba będzie ok. Kiedyś encyklopedię można było kupić, ale teraz niestety realia się zmieniłyO to to.
Chyba żartujecie z tymi kwotami... 1000 zł? 500 zł? Masakra. Na ślub nawet tyle nie daję...
Jak któryś chrzestny Frankowi coś takiego będzie chciał na komunię dać, to po łbie dostanie. Bez przesady. A na ślub to pewnie już będą samochody i mieszkania iść, co? Masakra...