reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

ewa ja nie korzystam z tej opcji płać przez allegro bo kilka razy tak płaciliśmy i zawsze transakcja trwała dłużej.

Niekoniecznie. Jak się kupuje w sklepie na Allegro, to wysyłają towar od razu jak dostaną sygnał, że poszedł przelew - nawet przed zaksięgowaniem go na koncie.
Ale ja się teraz wkopałam w transakcję prywatną. I to z kobietą, która chyba nie bardzo obczaja, o co w tym wszystkim chodzi... Przed świętami raczej swojego blendera nie zobaczę. Buu...

Skończyłam książkę - pracę przed świętami uważam za zamkniętą :) Dziś jeszcze tylko jakiś obiad ugotuję i robię sobie wolne. A jutro wielkie sprzątanie :)

reklama
Zostawiłam Franka na macie - poszłam przygotować słoiczek z warzywami i kubek na wodę. Wracam, a on jest na środku dywanu. Może mi ktoś wytłumaczyć jak to się stało? Bo Pucek nie chce się przyznać, tylko się śmieje głupio...

My dzisiaj mamy za sobą pierwszy wyjazd spacerówkowy, bo w gondolce była awantura już jak się dzidziusiowi spać nie chciało. Na szczęście rozkłada się na płasko ta nasza spacerówa...

Sun - jak masz rozkładaną do poziomu, to możesz się przesiadać, a jeśli nie, no to jak dziecko w miarę stabilnie "siedzi". U nas można by jeszcze pomykać w gondolce, bo Cypriano nie protestował, niestety już musiał podkurczać nóżki, więc jeździmy spacerówką, ale na płasko i tyłem do kier. jazdy. Chociaż wczoraj mu nieco podniosłam oparcie, żeby sobie pooglądał świat , ale on już dość stabilnie siedzi...

Dziewczyny, mam pytanko - któraś się rozliczała online, na jakiej to było stronie, bo z ministerialnej nie chce mi się wczytać formularz, a na innych już 1% jest zdeklarowany, a ja chciałam na rehabilitację Frania dać, nie na bankierów itp :dry:, a zmienić się nie da. HELP

My juz po szpitalu.Okazalo sie ze to przez kanaliki lzowe wdalo sie zakazenie i wzieli wymaz.W czwartek wyniki i okarze sie czy zas jest paciorek:dry:
Sun Jas sie juz po prostu nie miescil i mial bardzo scisniete raczki:tak:
Sarka Jas tez dzisiaj tak sie zaczal nozka odpychac i podnosic dupke:tak:
Olcia pieknym prezentem jest np srrebrna lyzeczka albo grzechotka.Ja taka dostal.Piekna i oryginalna pamiatka.Zobacz
P4190888.jpg

ja wpadam tylko na chwile. ostatnio nie mam czasu na BB - rano spacerek przy odprowadzaniu do przedszkola, wracamy do domu ok. 11, potem zabawa, sprzatanie, gotowanie itp. i zaraz robi sie 15 i tzreba isc po Ninke. a popoludniamy ogranelo mnie sprzatanie swieteczne ;)

moja chodzi w 62, ale juz wyrasta. powoli przechodzimy na 68

jesli chodzi o wozek, to my do jeszcze co najmniej przez miesiac bedziemy w gondolce. w maju jedziemy nad morze i gondolka musi byc, bo przy wietrznej pogodzie spacerowka jest bardziej przewiewna ;)

Ostatnia edycja:
reklama
My juz po szpitalu.Okazalo sie ze to przez kanaliki lzowe wdalo sie zakazenie i wzieli wymaz.W czwartek wyniki i okarze sie czy zas jest paciorek:dry:
Sun Jas sie juz po prostu nie miescil i mial bardzo scisniete raczki:tak:
Sarka Jas tez dzisiaj tak sie zaczal nozka odpychac i podnosic dupke:tak:
Olcia pieknym prezentem jest np srrebrna lyzeczka albo grzechotka.Ja taka dostal.Piekna i oryginalna pamiatka.Zobacz
Zobacz załącznik 347476

Do góry