reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

dzis Alicja sie pospala strasznie po tym szczepieniu i dzieki temu wysprzatalam duzy pokoj, lazienke i umylam dwa okna!!! teraz siadam do prasowania - bleeee

Gosia
- trzymam kciuki &&& to mi przypomnialo, ze ja tez powinnam isc z Alicja na kontrole bioderek :/

ewa - za nami tez wszyscy sie ogladaja jak idziemy w chuscie ;)

reklama
Witam wieczornie ;-) Dzisiaj cały dzień w trasie ;/ Dzisiaj się śmialismy, że Hubert ma 4 miesiące z czego 2 spędzone w aucie ;-) Czasami jestem zła na siebie, że biedaczek musi ciągle z nami jeździć, ale nie mamy za bardzo z kim go zostawić.
Nie wiem czy mogę tutaj zapytać o sprawę związaną z naszymi kobiecymi sprawami. Byłam dzisiaj na wizycie i cytologia wykazała 2 stopień nadżerki. Lekarka stwierdziła, żeby zastosować zamrażanie i mieć to z głowy, koszt zabiegu 300-400 zł. Jak zapytałam gdzie to zrobić to z jej wypowiedzi wynikało, że tylko prywatnie... Może któraś z Was miała podobny problem?

dziewczyny proszę o kciuki jutro bo sprawdzamy bioderka!! mam stresa na maksa bo prawe było lekko niedojrzałe i nie wiem co to jutro na tym usg wyjdzie... :/
trzymam &&& wiem co to znaczy

Nie wiem czy mogę tutaj zapytać o sprawę związaną z naszymi kobiecymi sprawami. Byłam dzisiaj na wizycie i cytologia wykazała 2 stopień nadżerki. Lekarka stwierdziła, żeby zastosować zamrażanie i mieć to z głowy, koszt zabiegu 300-400 zł. Jak zapytałam gdzie to zrobić to z jej wypowiedzi wynikało, że tylko prywatnie... Może któraś z Was miała podobny problem?
ja już jestem po mrożeniu oczywiści prywatnie bo na nfz to chyba przypalają zabieg nie bolał tzn mrożenie, a po mrozeniu nie musisz sobie niczego odmawiac:-D

Dziewczynki ja znikam i pojawie sie w maju wiec WESOLYCH SWIATA WIELKANOCNYCH!
duzo zdrowka dla wszystkich!
nie chorujcie, dbajcie o siebie, rozrywajcie sie, no i mezow do pionu jak co niektorzy odchodza od niego ;)

trzymajcie kciuki za nasza droge z kristiansund do zalasowej :O:O i potem do szczecina i kristiansund :O
no a szczegolnie moocno trzymajcie kciuki 21.04 bo wtedy bede miala tomografie komputerowa gardla i okolic i w koncu sie dowiem co za cholera tam mnie gnebi.. oby nic groznego :(((( boje sie jak cholera :((((((

papa
wesołych świąt i mokrego dyngusa :-) będzie dobrze

:wściekła/y:
realmad2.gif
realmad2.gif
realmad2.gif
realmad2.gif
realmad2.gif
realmad2.gif
realmad2.gif
realmad2.gif
realmad2.gif
realmad2.gif
realmad2.gif
realmad2.gif
realmad2.gif
realmad2.gif

2 razy skasować sobie posta, to tylko ja mogę......

Salomii - Wesołych Świąt! Jedźcie bezpiecznie i kciuki za tomografię&&&&&&

Buzc - obecnie odchodzi się od usuwania nadżerki, bo to nie zmniejsza ryzyka, więc zastanów się czy w ogóle jest sens...jeżeli jednak się zdecydujesz, to tylko wymrażanie, niestety jest odpłatne....

Witam sie weekendowo:-)
U nas nocka jak co noc tzn Jas zasypia ok 20.00, pozniej budzi sie na karmienie ok 2-3 w nocy i wstaje ok 5.30 i po godzinie zas zasypia.To dlatego mam teraz chwile zeby tu posiedziec.Tym bardziej ze nie trzeba leciec do szkoly ze starszakiem:-)A w czwartek wyruszamy do PL:-)
Adas ma teraz dwa tyg wakacji a ostatnio zrobil sie bardzo nie mily i pyskaty.Ciezko mi z nim ostatnio ale nie bede wam smecic.Z reszta Jas juz wstal i zaczyna sie modlic:tak:.Zawsze sklada raczki jak sie budzi i cos mamrocze a ja mowie ze sie modli hehe.
Dzis mnie czeka pranie, generalne sprzatanie, gotowanie i tylko sobie jakis motorek wsadzic w cztery litery:dry:

Olcia &&& za chorobsko , by szybko przeszlo:tak:
Salomii Wesolych Swiat i milej podrozy;-)
Carine wyobrazam sobie co musialas przezyc.Mi by chyba serducho stanelo.Moj kocur to wie ze nie ma prawa podejsc do Jasia.Zawsze go omija z daleka bo wie ze inaczej zrobilabym z niego wiatrak:-D
Gosia &&& za bioderka:tak:

Milego dnia;-)

Witam wieczornie ;-) Dzisiaj cały dzień w trasie ;/ Dzisiaj się śmialismy, że Hubert ma 4 miesiące z czego 2 spędzone w aucie ;-) Czasami jestem zła na siebie, że biedaczek musi ciągle z nami jeździć, ale nie mamy za bardzo z kim go zostawić.
Ja miałam usuwana nadzerke na NFZ. Ale za cholere nie pamietam jaka metoda. Ale fakt gin z Zabrza sie upierał prywatnie. Ja pojechałam do gina który mi ciaze prowadził to zrobił to na NFZ. Ale to bylo jak Lol miał rok.
Carine mnie by też serducho staneło.:baffled:
A u nas wczoraj był baaaaarzo przystojny Pan Rachmistrz:-D:-D:-D A m w domu nie było:-p:-p Przyszedł pózniej juz pod koniec ankiety:-p:-p Filip jak go zobaczyła to az sie do niego zanosił. Wyraznie mu pan wpadł w oko ;-) Przeziębienie mnie bierze..Rano boli gardło i głowA I MIĘŚNIE..nO ALE SIĘ WCZORAJ UBRAŁAM JAK FIRCYK W ZALOTACH TO MAM. jUZ MAM DOŚC TEGO ZIMNA I TEGO GIPSU. Lolo tak szaleje, ze się boje z nim wychodzić na plac zabaw. A do tego pogoda taka, że mni zimno wrrrrrrrrrrrrrr.
Yvonne paczka poszła. W poniedziałek a najpózniej we wtorek wyśle talk. Kosztów mi nawet nie zwracaj, grosze wyszło. Jak bedziesz miala wiecej puszek to podeslesz i będziemy kwita:-p:-p:-p

ł

Hej.
Salomii wesołych kurczaczków!

Gosia trzymamy &&&&&&&&&&&&

Ja też dziś wyspana, bo starszak w domu.
Młody znowu z kupą się obudził:wściekła/y:! Ja mu tego dupska chyba nigdy nie wyleczę. Przebieram w ciągu dnia zaraz jak zrobi kupsko, w nocy też a i tak z kupą się budzi:wściekła/y: i co podleczę to znowu czerwone z rana:angry:.
Chyba kupię ten SOS nivea, bo już nie wiem czego się łapać.

Help, ja zaraz zostane lysa:szok:Jeszcze nigdy mi tak wlosy nie wypadaly.Nie dosc ze siersci od kota wszedzie to teraz jeszcze moje wlosy, wrrrr:dry:Ja mam dlugie wlosy wiec czas juz je chyba sciac na krotko:tak:

cześć i czołem

ładna pogoda się szykuje:) szkoda tylko, że mój S. dzisiaj pomaga w przeprowadzce mojemu bratu i sama będę:(

dzięki dziewczynki za miłe słowa, wygląda na to, że z Matim już lepiej. Powoli odzyskuje apetyt.

dzisiejszą noc mogę zaliczyć do udanych - tylko jedna pobudka, której z resztą nie pamiętam:)

krolcia Oli miała strasznie odparzoną pupę podczas brania antybiotyku. Dosłownie paczka pieluch (78 pampersów) szła w 5 dni. Zmieniałam jej pieluchę zaraz jak poczułam, że zrobiła siusiu, stosowałam takie specyfiki: hipp na odp, nivea na odp, sudocrem, nivea SOS, bubchen na odp linomag. Linomag spisał sie rewelacyjnie bo od razu była poprawa. Wiem, że Ty pisałaś że stosujesz linomag i nie pomógł...

salomii trzymam kciuki za podróż i badania!!! Bedzie dobrze na 100%!!! Wesołych świąt!

reklama
Hej.
Salomii wesołych kurczaczków!

Gosia trzymamy &&&&&&&&&&&&

Ja też dziś wyspana, bo starszak w domu.
Młody znowu z kupą się obudził:wściekła/y:! Ja mu tego dupska chyba nigdy nie wyleczę. Przebieram w ciągu dnia zaraz jak zrobi kupsko, w nocy też a i tak z kupą się budzi:wściekła/y: i co podleczę to znowu czerwone z rana:angry:.
Chyba kupię ten SOS nivea, bo już nie wiem czego się łapać.

Tormentiolu.

Do góry