reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

dzis Alicja sie pospala strasznie po tym szczepieniu i dzieki temu wysprzatalam duzy pokoj, lazienke i umylam dwa okna!!! teraz siadam do prasowania - bleeee

Gosia
- trzymam kciuki &&& to mi przypomnialo, ze ja tez powinnam isc z Alicja na kontrole bioderek :/

ewa - za nami tez wszyscy sie ogladaja jak idziemy w chuscie ;)

reklama
Witam wieczornie ;-) Dzisiaj cały dzień w trasie ;/ Dzisiaj się śmialismy, że Hubert ma 4 miesiące z czego 2 spędzone w aucie ;-) Czasami jestem zła na siebie, że biedaczek musi ciągle z nami jeździć, ale nie mamy za bardzo z kim go zostawić.
Nie wiem czy mogę tutaj zapytać o sprawę związaną z naszymi kobiecymi sprawami. Byłam dzisiaj na wizycie i cytologia wykazała 2 stopień nadżerki. Lekarka stwierdziła, żeby zastosować zamrażanie i mieć to z głowy, koszt zabiegu 300-400 zł. Jak zapytałam gdzie to zrobić to z jej wypowiedzi wynikało, że tylko prywatnie... Może któraś z Was miała podobny problem?

dziewczyny proszę o kciuki jutro bo sprawdzamy bioderka!! mam stresa na maksa bo prawe było lekko niedojrzałe i nie wiem co to jutro na tym usg wyjdzie... :/
trzymam &&& wiem co to znaczy

Nie wiem czy mogę tutaj zapytać o sprawę związaną z naszymi kobiecymi sprawami. Byłam dzisiaj na wizycie i cytologia wykazała 2 stopień nadżerki. Lekarka stwierdziła, żeby zastosować zamrażanie i mieć to z głowy, koszt zabiegu 300-400 zł. Jak zapytałam gdzie to zrobić to z jej wypowiedzi wynikało, że tylko prywatnie... Może któraś z Was miała podobny problem?
ja już jestem po mrożeniu oczywiści prywatnie bo na nfz to chyba przypalają zabieg nie bolał tzn mrożenie, a po mrozeniu nie musisz sobie niczego odmawiac:-D

Dziewczynki ja znikam i pojawie sie w maju wiec WESOLYCH SWIATA WIELKANOCNYCH!
duzo zdrowka dla wszystkich!
nie chorujcie, dbajcie o siebie, rozrywajcie sie, no i mezow do pionu jak co niektorzy odchodza od niego ;)

trzymajcie kciuki za nasza droge z kristiansund do zalasowej :O:O i potem do szczecina i kristiansund :O
no a szczegolnie moocno trzymajcie kciuki 21.04 bo wtedy bede miala tomografie komputerowa gardla i okolic i w koncu sie dowiem co za cholera tam mnie gnebi.. oby nic groznego :(((( boje sie jak cholera :((((((

papa
wesołych świąt i mokrego dyngusa :-) będzie dobrze

:wściekła/y:
realmad2.gif
realmad2.gif
realmad2.gif
realmad2.gif
realmad2.gif
realmad2.gif
realmad2.gif
realmad2.gif
realmad2.gif
realmad2.gif
realmad2.gif
realmad2.gif
realmad2.gif
realmad2.gif

2 razy skasować sobie posta, to tylko ja mogę......

Salomii - Wesołych Świąt! Jedźcie bezpiecznie i kciuki za tomografię&&&&&&

Buzc - obecnie odchodzi się od usuwania nadżerki, bo to nie zmniejsza ryzyka, więc zastanów się czy w ogóle jest sens...jeżeli jednak się zdecydujesz, to tylko wymrażanie, niestety jest odpłatne....

Witam sie weekendowo:-)
U nas nocka jak co noc tzn Jas zasypia ok 20.00, pozniej budzi sie na karmienie ok 2-3 w nocy i wstaje ok 5.30 i po godzinie zas zasypia.To dlatego mam teraz chwile zeby tu posiedziec.Tym bardziej ze nie trzeba leciec do szkoly ze starszakiem:-)A w czwartek wyruszamy do PL:-)
Adas ma teraz dwa tyg wakacji a ostatnio zrobil sie bardzo nie mily i pyskaty.Ciezko mi z nim ostatnio ale nie bede wam smecic.Z reszta Jas juz wstal i zaczyna sie modlic:tak:.Zawsze sklada raczki jak sie budzi i cos mamrocze a ja mowie ze sie modli hehe.
Dzis mnie czeka pranie, generalne sprzatanie, gotowanie i tylko sobie jakis motorek wsadzic w cztery litery:dry:

Olcia &&& za chorobsko , by szybko przeszlo:tak:
Salomii Wesolych Swiat i milej podrozy;-)
Carine wyobrazam sobie co musialas przezyc.Mi by chyba serducho stanelo.Moj kocur to wie ze nie ma prawa podejsc do Jasia.Zawsze go omija z daleka bo wie ze inaczej zrobilabym z niego wiatrak:-D
Gosia &&& za bioderka:tak:

Milego dnia;-)

Witam wieczornie ;-) Dzisiaj cały dzień w trasie ;/ Dzisiaj się śmialismy, że Hubert ma 4 miesiące z czego 2 spędzone w aucie ;-) Czasami jestem zła na siebie, że biedaczek musi ciągle z nami jeździć, ale nie mamy za bardzo z kim go zostawić.
Ja miałam usuwana nadzerke na NFZ. Ale za cholere nie pamietam jaka metoda. Ale fakt gin z Zabrza sie upierał prywatnie. Ja pojechałam do gina który mi ciaze prowadził to zrobił to na NFZ. Ale to bylo jak Lol miał rok.
Carine mnie by też serducho staneło.:baffled:
A u nas wczoraj był baaaaarzo przystojny Pan Rachmistrz:-D:-D:-D A m w domu nie było:-p:-p Przyszedł pózniej juz pod koniec ankiety:-p:-p Filip jak go zobaczyła to az sie do niego zanosił. Wyraznie mu pan wpadł w oko ;-) Przeziębienie mnie bierze..Rano boli gardło i głowA I MIĘŚNIE..nO ALE SIĘ WCZORAJ UBRAŁAM JAK FIRCYK W ZALOTACH TO MAM. jUZ MAM DOŚC TEGO ZIMNA I TEGO GIPSU. Lolo tak szaleje, ze się boje z nim wychodzić na plac zabaw. A do tego pogoda taka, że mni zimno wrrrrrrrrrrrrrr.
Yvonne paczka poszła. W poniedziałek a najpózniej we wtorek wyśle talk. Kosztów mi nawet nie zwracaj, grosze wyszło. Jak bedziesz miala wiecej puszek to podeslesz i będziemy kwita:-p:-p:-p

ł

Hej.
Salomii wesołych kurczaczków!

Gosia trzymamy &&&&&&&&&&&&

Ja też dziś wyspana, bo starszak w domu.
Młody znowu z kupą się obudził:wściekła/y:! Ja mu tego dupska chyba nigdy nie wyleczę. Przebieram w ciągu dnia zaraz jak zrobi kupsko, w nocy też a i tak z kupą się budzi:wściekła/y: i co podleczę to znowu czerwone z rana:angry:.
Chyba kupię ten SOS nivea, bo już nie wiem czego się łapać.

Help, ja zaraz zostane lysa:szok:Jeszcze nigdy mi tak wlosy nie wypadaly.Nie dosc ze siersci od kota wszedzie to teraz jeszcze moje wlosy, wrrrr:dry:Ja mam dlugie wlosy wiec czas juz je chyba sciac na krotko:tak:

cześć i czołem

ładna pogoda się szykuje:) szkoda tylko, że mój S. dzisiaj pomaga w przeprowadzce mojemu bratu i sama będę:(

dzięki dziewczynki za miłe słowa, wygląda na to, że z Matim już lepiej. Powoli odzyskuje apetyt.

dzisiejszą noc mogę zaliczyć do udanych - tylko jedna pobudka, której z resztą nie pamiętam:)

krolcia Oli miała strasznie odparzoną pupę podczas brania antybiotyku. Dosłownie paczka pieluch (78 pampersów) szła w 5 dni. Zmieniałam jej pieluchę zaraz jak poczułam, że zrobiła siusiu, stosowałam takie specyfiki: hipp na odp, nivea na odp, sudocrem, nivea SOS, bubchen na odp linomag. Linomag spisał sie rewelacyjnie bo od razu była poprawa. Wiem, że Ty pisałaś że stosujesz linomag i nie pomógł...

salomii trzymam kciuki za podróż i badania!!! Bedzie dobrze na 100%!!! Wesołych świąt!

reklama
Hej.
Salomii wesołych kurczaczków!

Gosia trzymamy &&&&&&&&&&&&

Ja też dziś wyspana, bo starszak w domu.
Młody znowu z kupą się obudził:wściekła/y:! Ja mu tego dupska chyba nigdy nie wyleczę. Przebieram w ciągu dnia zaraz jak zrobi kupsko, w nocy też a i tak z kupą się budzi:wściekła/y: i co podleczę to znowu czerwone z rana:angry:.
Chyba kupię ten SOS nivea, bo już nie wiem czego się łapać.

Tormentiolu.

Do góry