reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

reklama
sarka, myśle że wątki ze zdjęciami można pozamykac, ale już np. WĄTEK GŁÓWNY nie może byc zamknięty, ponieważ gdzieś muszą się zapisywac nowe dziewczyny... i myślę także że nie można odrazu zamykac wątków bo jeszcze napewno do grudnia zapisze się mnóstwo dziewczyn i trzeba będzie je dopisywac, więc myślę ze nie ma się co spieszyc.. ale to tylko moje zdanie.

Ja jestem straszną bałaganiarą w życiu, zawsze coś poprzekładam, rzeczy nie mają swoich docelowych miejsc, a jak posprzątam to nic nie mogę znaleźć:) Więc pewnie jestem jedną z niewielu osób którym "bałagan" na forum nie przeszkadza:) wręcz już się do niego przyzwyczaiłam:)

cześć babeczki

ja chcę słońca!!!!!!!!!!!
taka pogoda strasznie mnie rozleniwia. Mam takie zaległości, w sprzątaniu, ale za nic nie mogę się za nie zabrać.
jakaś tragedia.

Witam nowe mamy:)

Gratuluję m&m'som! cieszę się, że się zgodziłyście:tak:

ja mam taką cichą nadzieję, że kopniaki poczuję trochę szybciej. Podobno, przy drugiej ciąży jest to możliwe

wiolcia suuuuper psiaki!

ja mam kotka - figaro, jak znajdę jakieś zdjęcie to Wam wkleję. Gość potrafi robić niesamowite wygibasy. Śpi zwykle na plecach z łapami z wypiętym brzuszyskiem. Najlepiej z głową na poduszce...taki dziwaczek:-):-):-)

ewwe czyzbys byla balaganiara jak ja ?? ;) umnie rzeczy maja swoich kilka miejsc i przynajmniej kilka razy dziennie je zmieniaja ;)

a moj kociak wredy siadal zawsze na tylku oparty osciane albo w misce i siedzial jak zul pod sklepem :0) jak odkopie gdzies fotki to wrzuce :)

Hej dziewczyny!
Natka86 - przepraszam Cię, ale chcialam zacytować Twoją wypowiedź i dopisać że się zgadzam ale wcisnęłam coś nie tak i wpisało mi tylko Twoją wypowiedź :( ech muszę spokojnie rozkminić te narzędzia;)
Zgadzam się z Tobą, że zamknięcie wątku głównego nie jest za dobrym pomysłem, gdyż zamyka się drogę nowym dziewczynom a przecież nie o to chyba chodzi, żeby zrobić kółko wzajemnej adoracji...
Życzę Wam miłego dnia! Mi już niedobrze na samą myśl robienia obiadu, no ale jakoś trzeba przetrwać:-)

jej :szok:!!!!
a ja zapomnialam ze mam dzisiaj inspekcje w domu !!! :szok:!!!
wynajmuje mieszkanie i po
1. pozwolili nam na psa jednego my mamy juz dwa :/
2. jest poobgryzana tapeta :/ ktora zaraz ide szybko kleic ale nie wiem czy w jednym miejscu nie zauwaza :/
3. dywan jest ciut zajszczany ale w to miejsce postawimy fotel nie bedzie tak zle bo wczoraj byl prany
4. musze posprzatac na balkonie

jej a tak mi cieplutko w lozeczku ... teraz tylko strach czy nie bedziemy musieli sie wyniesc :/

my tez jeszcze wynajmujemy mieszkanie ( ale już nie długo:):) i na szczeście właścicieli nie widziałam od kilku lat.kasa na konto i mamy święty spokój:) Nawet zamek zmieniliśmy bez ich wiedzy bo nam się wkładka zepsuła.

Powiem Ci missiiss ze troche masz przerąbane.

reklama
Missiiss oby przeszła wam kontrola bez większych wpadek !
My wynajmujemy mieszkanie ponad 3 lata a właściciele ani razu nas nie odwiedzili- nie narzekam. Ale zdziwiliby się jak się mieszkanie zmieniło. Zwłaszcza że jak się tu wprowadziliśmy była tylko kuchenka+ stół i 3 rozlatujące się stołki, 2 fotele ( które teraz mi tylko przeszkadzają i planuję je owinąć w folię i wynieść do piwnicy), stół, mały tapczan, sedes, zlew i wanna.

Co do ruchów dziecka to ja mam wszystko spisane z pierwszej ciąży.:-)
I tak: 16t1d godz. 23 pierwszy kopniak
od 17 tyg wyczuwalne rano i wieczorem
od 18 tyg odczuwalne przez cały dzień

Do chudzinek nie należałam- ważyłam 64,5kg

Do góry