reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

Super pieski Wiolcia. A Greta naprawde poszla na wies :]

Agbar spoko zdaje sobie sprawe ze jestem troche tutej "intruzem" :> Majowy watek jakos ze mna przetrwal :]

reklama
hej kobitki w ten znow okropny u nas w opolu deszczowy dzien :/

odra nam pieknie wezbrala jakies alarmy nad ranem wyly masakra jakas:/

szwarou nasz rodzynek powinien sie cieszyc bo rodzynki sa fajne dobre i slodkie ;P ;)

wiolcia to twoje kluseczki na tym futerku !!! :szok: jakie cudowne psiaki a jak fajnie sipia dechy :D moje dwie kluski tez sie czasem super uloza alemalo mam fotek :) a osttnio nawet monia (smoczka) dalam malej i latala po mieszkaniu ze smoczkiem i chowala sie przed bandziorem zeby jej nie zabral :) tylko fotki sie zrobic nie dalo bo cholera taka szybka jest i sie rozmazuje :)

nati witaj wsrod nas goracych grodniowek :) i zapraszamy do rozmow :)

edyta witaj ponownie :) super wiesci oby tak codziennie !!! :)

aaa wiolcia moje pierwsze kopniaczkiw ciazy czulam pod koniec 17 tc a sie nie spodziewalam bo czytalam ze w pierwszej ciazy czuje sie ok 20 tc ajestem zywym dowodem ze nie koniecznie:) teraz ciekawe kiedy poczuje ale mam nadzieje ze tez niebede musiala dlugo czekac :) czytalam kiedys ze to zalezy od przyczepienia sie dziecka ale to musialabys poczytac na necie dokladniej :)

Ostatnia edycja:
Hej dziewczynki ja dziś na wolnym więc się wyspałam. Zaraz wybieramy sie na przedstawienie do córci do przedszkola:-):-):-):-). Ja w sumie coraz bardziej zaczynam się zastanawiac czy nie wybrać się na usg, wizytę mam dopiero 28.05 a poprzednią miałam 30.04 i trochę zaczynam się niepokoić czy wszystko jest ok.
Jeśli chodzi o moderatorki to oczywiście popieram:-)
Poza tym witam nowe mamuśki:tak:

hello,

Odnośnie porządków moderatora- czekam na uprawnienia moderatorskie. Na razie jest jak jest.

Co o zamykania wątków to uważam, że powinien być zamknięty ten ze zdjęciami- jest zbyt osobisty. Co do zamykania wątku głównego to nie do końca jestem przekonana- biorąc pod uwagę, że jest nas 84 mamusiek a udzielających się jest może ze 20. Reszta pewnie tylko podczytuje albo i nie. Kiedyś byłam taką tylko "podczytującą",ale codziennie z manią wariata wchodziłam na forum i żyłam nim mimo, że rzadko się udzielałam.
Z jednej strony wiele z nas chciałby się otworzyć, z drugiej strony zamkniemy się na nowe osoby. Powstanie takie kółeczko wzajemnej adoracji. Myślę, że o takim osobnym zamkniętym wątku głównym mogłybyśmy pomyśleć bliżej grudnia, kiedy będziemy na tyle zżyte by móc się na taki krok zdecydować- osobiście nie jestem przekonana do takiego pomysłu.

Ewentualnie mogłybyśmy zamknąć wątek dotyczący naszych problemów, zmartwień- bo są to najczęściej sprawy bardzo osobiste, a otwierając się na takim wątku potrzebujemy porady "znanych" nam osób.Mogłybyśmy poprowadzić ten wątek tak aby móc się wygadać na nim jak w grupie znajomych.

Zastanawiam się które wątki połączyć..hmm

dzien dobry,
ja pierwsze ruchy synka czulam dopiero w 21 tyg - juz siostra mowila jaka to ja nieczula jestem! Juz nie moge sie doczekac teraz. Kopniaczki dzidziusia to jeden z najprzyjemniejszch zdarzen w ciazy, potem sa chyba zakupy.... Na pierwszym miejscu oczywiscie - pierwsze USG. A ja moje bede miala dopiero w polowie czerwca.... Dlatego ciesze sie, ze wklejacie swoje zdjecia z usg - mam "wyobrażenie" jakie duze jest juz moje malenstwo.

dzien dobry:) ja jakas zmeczona jestem wiec nie bede sie za bardzo udzielac, poziom energii mi spadl i kreci mi sie w glowie, poza tym jestem lekko w szoku:/ przesledzilam wczoraj wszystkie wpisy Joaski musze przyznac :/ takze te z innych forum i prawde mowiac mysle ze roznie byc moze, tak czy siak ehhh juz nie czuje sie tak super bezpiecznie i pewnie na poczatku bede z dystansem podchodzila do nowych dziewczat(sorki sila wyzsza) piszemy tu o naprawde waznych dla nas rzeczach i fajnie by bylo czuc sie na luzie, dlatego zamykanie watkow jak najbardziej, zreszta z tego co wiem kazde forum ma zamkniete watki badz grupy.
Co do moderatorow to baardzo sie ciesze:))) mysle ze to nie bedzie problemem jak M&M wyladuja w tym samym czasie na porodowkach, poradzimy sobie :)
Wiolka heh jakie cudne te psiaki, ja niestety nie zdecydowalam sie na psa ze wzgledu na obowiazki, wiadomo ze kot o wiele lepiej znosi pracujacych opiekunow niz piesek
Szwarou no co jak co ale do intruzow bym Cie nie zaliczyla, ja tam jestem dumna ze mamy w swoim gronie tatusia! Dla mnie to niesamowite ze sie tak dobrze tu z niami odnajdujesz :D

sarka, myśle że wątki ze zdjęciami można pozamykac, ale już np. WĄTEK GŁÓWNY nie może byc zamknięty, ponieważ gdzieś muszą się zapisywac nowe dziewczyny... i myślę także że nie można odrazu zamykac wątków bo jeszcze napewno do grudnia zapisze się mnóstwo dziewczyn i trzeba będzie je dopisywac, więc myślę ze nie ma się co spieszyc.. ale to tylko moje zdanie.
wiolka pierwsze ruchy około 20 tygodnia;)
joamar napewno wszystko w porządku, nie martw się na zapas... choc w sumie ja tez sie martwie, bo jeszcze nie miałam usg ani nawet wizyty, dopiero dzisiaj pierwsza wizyta, to i tak cud że ide, chcieli mnie zapisac dopiero kiedy skończę 12 tydzień...

Cześć dziewczynki.

Natka to daj nam koniecznie znać jak po wizycie.
Jeżeli chodzi o porządki na forum to ja się dostosuję do większości:)

Wiolcia!! Boski zwierzyniec masz w domu - naprawdę !!

reklama
A ja mialam UsG 6 maja a nastepne mam 9 lipca! jakos w porownaniu z wiekszoscia dziewczyn mam nieslychanie sporadycznie;D oczywiscie juz sie zastanawiam czy nie powinnam miec wczesniej moze? ehh w kazdym razie tu mowia ze nie :) jesli chodzi o watki i laczenie to pamietam ze Pati.B miala calkiem dobre opcje tylko musialabym poszukac..

Do góry