reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

Moim zdaniem decyzja już została podjęta, missiiss jest naszym moderatorem nr 2.Dajmy jej szansę skoro dziewczyna wyraża chęci.Zresztą missiiss jest obecna częściej na forum niż szwarou.Będziemy się później martwić jak nam mamolka i missiiss w jednym czasie na porodówce wylądują;)Narazie ma być czysto i miło na forum.

reklama
dzień dobry dziewczyny;)
może na początek się przedstawie.
mam na imię Natalia, termin wg moich obliczeń mam na 17 grudnia, dzisiaj mam pierwsze usg i już nie mogę się doczekac kiedy zobaczymy nasza kruszynkę;) mam już córkę Zosię ma 2 latka i 4 miesiące, Zosia też miała byc z grudnia ale przenosiłam ciążę 2 tygodnie i urodziła się w styczniu. pozdrawiam. i w miarę możliwości bede jak najwięcej pisac, ponieważ jeszcze pracuje i pewnie jeszcze długo bede musiała tu pracowac, ponieważ mieszkamy w Holandii, a tu kobieta w ciąży jest tylko w ciąży a nie chora, więc żadnych zwolnień nie ma, pracujesz do końca.... w sumie nie przeszkadza mi to, bo czuje się bardzo dobrze.
a i jeszcze zapomniałam, chyba dwie z Was brały ślub w zeszłym roku 08.08.09??? my też;)

Na forum jestem codziennie - choc nie zawsze musze cos pisac ;) Co do moderatorow to serdeczne gratulacje. Ja wyrazilem chec tylko jezeli nikt nie chcialby sie podjac. Teraz na pewno bedzie porzadek :)

A co do zwierzat to z tego co mi wiadomo to dzieci przy zwierzetach sie bardzo dobrze rozwijaja. Ja w sumie zaluje ze nie mamy pieska. A z drugiej strony to ja naciskalem zeby pozbyc sie kota przed Zuzia. To nie byl nigdy moj kot i niestety byl to kot swirus. Poszed na wies i chyba ma sie dobrze. Tak zdecydowanie jestem za psami :]

Nie mam zdania na temat dziwnego zajscia na forum. Ja w takiej sytuacji nie potrafilbym siedziec przy kompie...

Missiiss świetna decyzja będziecie świetnym duetem M&M :tak:
Co do Joaśki to się nie wypowiem...
Natka86 ja brałam ślub 08.08.09 :-) Jest mi ogromnie miło, że kolejna Panna Młoda z tego pięknego, słonecznego dnia pojawiła się w grudniówkach :tak:oczywiście GRATULUJĘ maleństwa i witam na forum;-)
Szwarou znam opowieści o zwierzętach, które idą "na wieś" ... mam nadzieje, że naprawdę poszedł na wieś ;) Poza tym ja równiez uważam że pies to najlepszy przyjaciel człowieka i dziecka. Zwłaszcza jeśli to suczka bo są całkiem oddane, przyjacielskie i mądre. Mam suczkę i dwa psy więc widzę jaka jest między nimi przepaść :))) Ja jak udaje, że biję się z mężem i zawołam "Misia" to moja suczka jest w stanie ugryźć żeby mnie ratować. a tak jest całkiem spokojna i nigdy nie zrobiła nikomu krzywdy.I pozwolę sobie pokazać moich największych przyjaciół:

Załączniki

• be7ddf825b.jpg
    be7ddf825b.jpg
    24,4 KB · Wyświetleń: 23
Ostatnia edycja:
Witam w kolejny "listopadowy" dzień;-)

Jestem lekko skołowana tym co sie tu wczoraj wydarzyło...nie wiem co powiedzień bo i reakcje ludzkie na różne sytuacje sa odmienne, więc nie nam oceniać, faktem jest że kłamstwo zostało zdemaskowane więc to na pewno ostudzi zapały potencjalnego trolla, w co normalnie nie chce mi sie wierzyć:no:
Też wiele rzeczy mi się tu nie podoba, ja chyba dopiero jak watki bedą pozamykane poczuje sie swobodniej, i bedzie można pogodać poważniej i od serca...

Gratuluje modratorkom!:-)
pomyślecie dziewczyny o zamknięciu nie tylko watka ze zdjęciami ale też tego głównego na którym porusza sie różne rzeczy....o wózkach, ciuszkach itp mogą byc pootwierane:blink:

Antylopka co do magnezu to oczywiście nie ma obowiązku brania ale zwykle jest zalecany w ciazy bo bardzo łatwo o jego niedobory... szczególnie jeśli twardnieje macica, wtedy jest wskazane brać magnez, na pewno sie go nie przedawkuje, to prawie niemożliwe:tak:

ja też brałam slub w sierpniu, tyle że 15 i w 2003 roku:blink: teraz 7 rocznicę miec bedziemy już:shocked2: a razem jesteśmy już 13 lat:cool2:

hej piszę dopiero drugi raz na formu może się przypomne edyta;-)))
chciałam się podzielić, gdyż wczoraj byłam u gina i strasznie się bałam tej wizyty - mimo że to trzecie i wyczekiwane dziecko - bałam się badania na pappa...
ale wszystko jest ok i strasznie mi ulżyło i aż łezka się w oku kręci jak widzę zdjecie usg a na ekranie już normalne dziecko dobrze rozwinięte fikające w moim brzuszku;-))))pozdrawiam wszystkie forumowiczki i kochane nie zamartwiajcie się wszystko zawsze jest ok;-)))):-)

Ale się tutaj dzieje! Trudno za Wami nadążyć dziewczyny;-)

Co do moderatorów, popieram propozycje, ale nie odstawiałabym naszego Rodzynka na bok i trzymała go w "zapasie" ;-) Nie miej mi za złe tego wyrażenia Szwarou.

Dziś siedzę z brzuchem na wierzchu, bo nie wyprałam spodni dresowych, a reszta ciut ciasna. Jaki stąd wniosek? Muszę zrobić kierunek kosz, potem pralka i suszarka ;-) Dziś mam w planie sprzątanie. Tylko mam problem na razie z mobilizacją.

acha ja nie pamiętam dat swoich wizyt u lekarza, ale pamiętam pierwsze kopnięcia ;-) pierwsze bóle kręgosłupa hihihihihi

reklama
Edyta ogromnie się cieszę, że jesteś z nami i przybywasz z tak dobrymi nowinami:) GRATULUJĘ! Rozumiem, że pozostała dwójka ma problemy zdrowotne? oczywiście przepraszam jeśli nie chcesz o tym rozmawiać. To kiedy mam sie spodziewać pierwszych kopnięć?? Bo to moje pierwsze dziecko i się nie orientuję ...
abgar do prania marsz! :) ja siedze jeszcze w szlafroku i ciężko się zmotywować na cokolwiek bo znów leje... zaraz się ubieram i idę z mama na spacer zwłaszcza skontrolować dzisiejszy poziom rzeki.

Do góry