to ja jestem jakaś dziwna bo mnie mm nie dość, że śmierdzi to jeszcze uważam, że jest niesmaczne![]()
nie jesteś dziwna bo mam to samo. nawet kaszki na tym mleku nie lubię (próbowałam przy okazji pilnowania kiedyś dzieciaków).
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
to ja jestem jakaś dziwna bo mnie mm nie dość, że śmierdzi to jeszcze uważam, że jest niesmaczne![]()
no patrzo, juz zerkam na allegro w poszukiwaniu tych kosmetyków.
ja mam sucha cerę, w bonusie naczynkową, dodatkowo w promocji chyba mocno alergiczną. Ekstra.
1. wiem ale są dzieci które łapią i niewiele można na to poradzićPotwierdzam. To pierwsza rzecz, którą nam powiedziała położna na wizycie. I miała rację. Mój starszy brat zaczął ssać kciuka po odstawieniu smoka (babcia go nauczyła) i rodzice mieli z tym straszne problemy...
Nie polecam - strasznie słodkie![]()
ja też jem tonami słodkienie wiem czy coś przegapiłam... ale słodkie odpada bo karmisz? ja karmię i słodkie wcinam w ogromnych ilościach.. zresztą już wszystko jem
A które mleko dajesz?? Bo np Krzysiowi przyszły próbki mlek i ja osobiście zjem tylko NAN Pro 1 reszta jest strasznie niesmacznato ja jestem jakaś dziwna bo mnie mm nie dość, że śmierdzi to jeszcze uważam, że jest niesmaczne![]()
1. wiem ale są dzieci które łapią i niewiele można na to poradzić
2. masz słodkie mleko?
dziwne
moje nigdy nie było słodkie a ja lubię słodycze i sporo jem
też jestem tego ciekawaCzy to możliwe, że marchewka hamuje ulewanie??![]()
Ty to mleko wypijasz czy Krzysio?A które mleko dajesz?? Bo np Krzysiowi przyszły próbki mlek i ja osobiście zjem tylko NAN Pro 1 reszta jest strasznie niesmaczna![]()