reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

GRUDNIOWE MAMY 2010 :) wątek główny!

reklama
Witam babeczki:tak:

Trochę mnie ostatnio nie było bo zajęłam się przygotowaniem chrzcin i tak oto Martynka została ochrzczona w tą sobotę:-) ogólnie jestem bardzo zadowolona z kościelnej ceremonii bo odbyło sie to po mszy wiec żadnych obcych ludzi nie było tylko zaproszona rodzinka i ksiądz bardzo sympatyczny nam sie trafił i wszystko spokojnie przebiegło bez pośpiechu a nawet z nutką śmiechu:-)
Gdyby jeszcze pogoda dopisała to mozna było by jakąś sesje zrobić w plenerze ale niestety wiało mało głowy nie urwało..... och dobrze ze mieszkam blisko kościoła:cool2:
Poczęstunek po ceremonii odbył sie u mnie w domu a posiłki przygotowywałam razem z teściową więc jako "gospodyni" przyjęcia nie miałam czasu zbytnio siąść ale i tak jestem zadowolona
yes2.gif

o, juz zerkam na allegro w poszukiwaniu tych kosmetyków.
ja mam sucha cerę, w bonusie naczynkową, dodatkowo w promocji chyba mocno alergiczną. Ekstra.
no patrz
jak się załapałaś to zgarnęłaś wszelkie gratisy dla siebie
:-D
a serio to nie masz za łatwo :*

Potwierdzam. To pierwsza rzecz, którą nam powiedziała położna na wizycie. I miała rację. Mój starszy brat zaczął ssać kciuka po odstawieniu smoka (babcia go nauczyła ;)) i rodzice mieli z tym straszne problemy...

Nie polecam - strasznie słodkie ;)
1. wiem ale są dzieci które łapią i niewiele można na to poradzić

2. masz słodkie mleko?
dziwne
moje nigdy nie było słodkie a ja lubię słodycze i sporo jem

nie wiem czy coś przegapiłam... ale słodkie odpada bo karmisz? ja karmię i słodkie wcinam w ogromnych ilościach.. zresztą już wszystko jem
ja też jem tonami słodkie
colę piję
a jesz już kapustę groch itp. ???

kurna przy Kai to około roku na diecie byłam a z Adasiem to po miesiącu 'olałam' ale groch-fasola-kapusta tego się boję

1. wiem ale są dzieci które łapią i niewiele można na to poradzić

2. masz słodkie mleko?
dziwne
moje nigdy nie było słodkie a ja lubię słodycze i sporo jem

To racja :)

Słodkawe - przynajmniej na początku takie było. Potem już nie próbowałam :)

Elena - no właśnie, czemu nie możesz słodkiego jak karmisz?

Czy to możliwe, że marchewka hamuje ulewanie??:)

my juz dzis po pierwszym spacerku, Ninka w przedszkolu, a Alicja teraz spi. ja musze sie wziac za sprzatanie kuchni :(

ewwe -
alez sie za Toba stesknilam :))))))) wlasnie dzis rano na spacerku myslalam o Tobie ;)

cristalrose - a mozna te Everyday Minerals kupic w sklepie? bo chyba bym musiala zamowic z 10 probek, zeby wiedziec, ktory kolor mi pasuje ...

Poczytałam trochę na szybko:confused:
Buzc13 trzymam kciuki zeby podpisanie cyrografu z bankiem przebiegło bez problemowo;-)
Wiolcia a próbowałam Krzysiowi smarować dziąsełka np. Dentinox-em albo Bobodent-em:confused:
Karolcia mi dziś poleciła na ząbkowanie krople camilla podobno skuteczne słyszałyście o nich??
Bodzia tulaski na ból kręgosłupa:confused::confused:
Gosia B oby ten czas rozłąki szybko Wam zleciał:confused:
sunnflower przykro mi ze takie problemy sie u Was ujawniły:-(
co za konował z tej pediatry:wściekła/y:
Mocno trzymam kciuki żeby jak najszybciej zaczęło być widać poprawę po tej rehabilitacji:confused::confused:
Cwietka obyś wszystkie sprawy bez kolejkowo pozałatwiała:tak::tak:
Tunia modeleczka jak nic Ci rośnie:tak::tak:
Ewwe oby problemy kręgosłupowo-żoładkowe szybko Ci przeszły:confused::confused:
Mamolka jak u Was ze zdrówkiem?:confused:

hehe moje mleko też jest słodkawe;)

no to cristalrose ładną reklamę zrobiłaś bo ja też chcę zamówić kilka próbek:)

elena ja słodkie jem niestety w pełnej słodkiego rozciągłości;)
z resztą biszkopty i herbatniki to zaraz po porodzie wcinałam...

reklama
asja nie zazdroszczę takich problemów z cerą:no:
Czy to możliwe, że marchewka hamuje ulewanie??:)
też jestem tego ciekawa:confused:
A które mleko dajesz?? Bo np Krzysiowi przyszły próbki mlek i ja osobiście zjem tylko NAN Pro 1 reszta jest strasznie niesmaczna :)
Ty to mleko wypijasz czy Krzysio?:dry: bo moja Martynka jest na nim ale mi jakoś do głowy nie przyszło żeby jej go popijać:-p
Olcia ja też za słodkościami przepadam zwłaszcza za mleczną czekoladą z orzechami:-p

Do góry