to ja jestem jakaś dziwna bo mnie mm nie dość, że śmierdzi to jeszcze uważam, że jest niesmaczne
nie jesteś dziwna bo mam to samo. nawet kaszki na tym mleku nie lubię (próbowałam przy okazji pilnowania kiedyś dzieciaków).
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
to ja jestem jakaś dziwna bo mnie mm nie dość, że śmierdzi to jeszcze uważam, że jest niesmaczne
no patrzo, juz zerkam na allegro w poszukiwaniu tych kosmetyków.
ja mam sucha cerę, w bonusie naczynkową, dodatkowo w promocji chyba mocno alergiczną. Ekstra.
1. wiem ale są dzieci które łapią i niewiele można na to poradzićPotwierdzam. To pierwsza rzecz, którą nam powiedziała położna na wizycie. I miała rację. Mój starszy brat zaczął ssać kciuka po odstawieniu smoka (babcia go nauczyła ) i rodzice mieli z tym straszne problemy...
Nie polecam - strasznie słodkie
ja też jem tonami słodkienie wiem czy coś przegapiłam... ale słodkie odpada bo karmisz? ja karmię i słodkie wcinam w ogromnych ilościach.. zresztą już wszystko jem
A które mleko dajesz?? Bo np Krzysiowi przyszły próbki mlek i ja osobiście zjem tylko NAN Pro 1 reszta jest strasznie niesmacznato ja jestem jakaś dziwna bo mnie mm nie dość, że śmierdzi to jeszcze uważam, że jest niesmaczne
1. wiem ale są dzieci które łapią i niewiele można na to poradzić
2. masz słodkie mleko?
dziwne
moje nigdy nie było słodkie a ja lubię słodycze i sporo jem
też jestem tego ciekawaCzy to możliwe, że marchewka hamuje ulewanie??
Ty to mleko wypijasz czy Krzysio? bo moja Martynka jest na nim ale mi jakoś do głowy nie przyszło żeby jej go popijaćA które mleko dajesz?? Bo np Krzysiowi przyszły próbki mlek i ja osobiście zjem tylko NAN Pro 1 reszta jest strasznie niesmaczna