cristalrose
Fanka BB :)
HEj dziewczyny!
Powiem Wam, że dobrze, że tak późno spać chodzę - wczoraj ok. północy mój filodendron by spadł (tzn spadł, ale w ostatniej chwili go złapałam) bo już jest za ciężki i donica nie utrzymuje go, no i dzisiaj miałabym bałagan na pół pokoju , ziemię na jasnym dywanie, połamany kwiatek, pewnie jeszcze zerwany karnisz, podartą firankę etc, etc. NIe wspomnę jaki byłby rumor....
Asjaa - u nas twarda woda i tez miałam masakrę w czajniku, do czasu aż kupiłam britę - efekt - zero kamienia. Wcześniej miałam annę ze zwykłymi filtrami - nie polecam
Ewa - też mam avent 0-6 już jest za mały, za to MAM 0-6 jest większy i uwielbia go. Juz kupiłam MAM 6m+, ale jeszcze trochę za duży.
Dziewczyny - jak to jest z wychowawczym? Myślałam, że nie jest płatny
Powiem Wam, że dobrze, że tak późno spać chodzę - wczoraj ok. północy mój filodendron by spadł (tzn spadł, ale w ostatniej chwili go złapałam) bo już jest za ciężki i donica nie utrzymuje go, no i dzisiaj miałabym bałagan na pół pokoju , ziemię na jasnym dywanie, połamany kwiatek, pewnie jeszcze zerwany karnisz, podartą firankę etc, etc. NIe wspomnę jaki byłby rumor....
Yvona - Ty to masz nosa, wiesz kogo zapytać Ja od ok. 3 lat stosuje mineralne do makijażu. Wyłącznie mineralne (oprócz mascary) czyli podkład, cienie (jako cień i róż) i korektor. REWELACJA!!!!!!!! Nie tylko jest lepszy efekt, mniej roboty, nakłada się błyskawicznie, odcieni jest multum, więc możesz dobrać idealny dla swojej cery, to jeszcze skończyły mi się wypryski. Te kosmetyki powstały dla osób po operacjach plastycznych, więc nie uczulają. Ja jestem zachwycona:-) Nigdy nie wrócę do smarowideł i innych zapychaczy porów A cena? - pozornie drogo - trzeba zainwestować w pędzelek typu fat top, ale to jest na całe życie, więc te 50zł to jest nic. Natomiast kosmetyki wychodzą bardzo tanio, bo starczają na dłuuuuuuuuuugooooo. Mam 2 podkłady: jaśniejszy na zimę i nieco ciemniejszy na lato i ten jasny mam od 3 lat, a ten ciemny już 1 zużyłam teraz zaczęłam 2 opakowanie, które jeszcze z rok mi posłuży. One się nie psują, więc nie mają konserwantów - nie muszą. Tylko od czasu do czasu pędzelek trzeba umyć - najlepiej w propanolu, albo zwykłym alkoholu. Polecam firmę Everyday Minerals, z podkładów formuła intensive - najlepiej kryje, chyba że do cery tłustej - matte, albo semimatte, jest jeszcze glo - z lekkim połyskiem.sluchajcie a tak z innej beczki-slyszałyscie a moze i uzywałyście kosmetyków mineralnych?? Cristalrose Ty sie znasz na tych składach chemicznych warto je stosowac? Ja sie przymierzałam do zakupu ale ceny nie są małe..
Asjaa - u nas twarda woda i tez miałam masakrę w czajniku, do czasu aż kupiłam britę - efekt - zero kamienia. Wcześniej miałam annę ze zwykłymi filtrami - nie polecam
Ewa - też mam avent 0-6 już jest za mały, za to MAM 0-6 jest większy i uwielbia go. Juz kupiłam MAM 6m+, ale jeszcze trochę za duży.
Dziewczyny - jak to jest z wychowawczym? Myślałam, że nie jest płatny